13tilføjet af

Beskeden!!

Jeg har skrevet andre indlæg under dette navn, og folk kan evt. læse dem hvis de bedre vil svare mig udfra det jeg vil fortælle nu og spørge om jeg skal være nervør for noget.
Er 20 år, har et langdistanceforhold til en fyr på 27 gennem 1 år ca.
Igår er vi sammen hos mig, vi ser film.
Han får pludeslig en besked fra gratis sms, hvori der står at en savner ham, han bliver mærkelig og kigger på mig, og siger hvem kan skrive sådan noget.
Jeg så ikke beskeden, da min kæreste slettede den efter han havde læst den, det gør han med alle sms´er, hans indbakke er sjældent fuldt.
Jeg tænkte ikke videre over det, da det kunne være en som havde skrevet forkert, 10 min går der, så kommer der en mere, han sletter den igen, og siger at endnu engang skrev den person det samme.
Jeg spørger hvorfor han sletter dem hvergang i stedet for og vise mig den, nu bliver jeg urolig for hvad fanden sker der her! hvad skjuler han!??
Vi ser mere film, hans mobil ringer, en kammerat.
Da han har lagt på, modtager han igen en besked med det sammen, som han viser mig, personene skriver: Jeg savner dig ekstremt meget
ingen afsender intet.
Jeg bliver mega sur, ked, bange, frusteret.
Han kommer hen til mig, ber ham om og lade være, og han bliver sur:
Skal jeg bare køre eller hvad?
Han pakker hans ting, han er på vej ud af døren, da jeg bryder sammen.
Vi har haft et meget turbulent forhold, og har for første gang i lang tid haft en god uge, også sker dette!!
Han kommer ind, og han begynder og græde, og siger at han ikke aner hvem fanden der kan finde på sådan noget, men at dem der har gjort noget, vil temmelig sikket ødelægge noget mellem mig og ham :-(
Vi bliver venner, og vi spiser aftensmad, hvorefter han køre hjem, 300 km fra mig!!
Idag er jeg stadig bange, ved ikke hvad jeg skal tro!!
:-(
Havde brug for og dele det med nogen..
tilføjet af

Alle beskeder

Har et afsender mobil nummer så det kunne jo være at han kunne have ringet personen op. selv på gratis smsnr. skal der være en afsender.
tilføjet af

...

Tænk på at folk nogle gange skriver det forkerte nr.!
Måske er der en som har fået et forkert nr. og det er tilfældigvis til din kæreste, og den givne person tror måske hun (eller han) skriver til en anden!
tilføjet af

For omkring 3 år siden

begyndte jeg pludselig at modtage beskeder fra en som jeg ikke kendte til. Jeg havde skiftet telefonselskab og fået nyt mobilnummer. I starten troede jeg at én lavede sjov med mig, og jeg svarede kægt... men beskederne blev ved. Det var tilsyneladende en pige.
Jeg afslørede så en dag i en sms til hende, at jeg troede at hun måtte have forvekslet mig med en anden. Jeg forklarede at havde kørt lidt med på det, fordi jeg troede nogen lavede sjov. Hendes nummer var ukendt, så jeg kunne ikke spore det. De 2 gange jeg tidligere havde ringet til nummeret blev den ikke taget, og det var en pigestemme på tlf. svareren.
Så det kan altså godt være at din kæreste ikke kender vedkommende, men at personen der skriver blot forveksler ham med en anden.
Har han lige skiftet mobilnummer?
tilføjet af

PS.

Pigen skrev forresten aldrig igen efter jeg afslørede at jeg mente jeg blev forvekslet med en anden 😉
tilføjet af

SMS flirtere

Tro det eller ej, men der er faktisk folk derude der skriver til random numrer for at få en flirt igang. Jeg troede ikke på det indtil jeg selv blev udsat for det. Det var dybt underligt.
Det kan jo også, som de andre skriver, være en der har skrevet forkert.
Jeg tror næppe du skal gå og være bange for det, det lyder bare som en fejl eller en desperat pige :-D
tilføjet af

Han lyver.

Men det er fordi det virker liiidt for heldigt og lidt for søgt at det sku være en der skrev forkert, flere gange! og efter en uge, væk hjemmefra.. han har en anden. Tjek nummeret, ring til det, snak med hende, .. måske ved hun ingenting, li som dig.. han kører måske dobbeltliv.. Og at kammeraten liiige sku ringe der, efter to mystiske beskeder.. Nope, den er go nok, han har gang i noget, han er en fusker, jeg kan lugte det. Sorry girl. 😕
tilføjet af

Hør lige her, søde

Jeg er tilbøjelig til at give HM ret - hvis han IKKE har noget at skjule burde han da have vist dig beskederne, da de jo så ikke havde noget at gøre med ham.😕 Udbed dig en forklaring fra ham og FORLANG at se hans indbakke/udbakke med beskeder, fordi du er urolig og gerne vil kunne stole på ham igen 🙂 Hvis han ikke har noget at skjule kan du jo frit se hans beskeder 😕. Det ville være et MUST for mig, hvis jeg skulle videre med forholdet !
tilføjet af

hvis ikke der er en afsender...så

ville jeg slappe af... folk ´kan lave telefonfis på mange måder.
Der var engang et postkort fra et firma.. hvor skriften lignede håndskrift og der stod..tak for sidst det var dejligt osv. Det gav en masse problemer for nogle par og de måtte undskylde.. så måske er det en snotdum skoleelev, der sidder og more sig med at sende gratis sms til nogen, som hun ikke engang kender.
tilføjet af

stakkels dig.

naa,men en sms har altid en afsender som man kan ringe til direkte.Naeste gang han kommer (hvis han kommer) og det samme sker,maa du bede om at ringe til nummeret og sige til ham inden det sker.Men du maa kunne forstaa,at han har en anden.....
tilføjet af

Men han HAR jo vist den besked

og der var ikke noget i den af interesse. Han tøvede jo ikke med at vise beskeden da hun først spurgte
tilføjet af

Tusind tak for svar

der var mange forskellige meninger, og ja det er op til mig selv nu hvad jeg skal gøre ved det.
Det jeg ikk kan glemme er at han ikke viser mig de 2 første beskeder men den 3 gør han!
Ihh.. hvis jeg dog bare havde set dem alle 3 i stedet for kun den sidste..
Der var intet telefon nummer, kun hvad hjemmesiden hedder:S
Tusind tak for svar
tilføjet af

ik tage det så tung! Vi er forskellige

Hmm.. mæmd og kvinder er så forskellige.. Tænker så forskellige!
Jeg tror ikke han mentenoget som helst eller prøvede at skjule noget, da han ikke viste dig de første beskeder. Han har nok bare tænkt at det var ligegyldigt!
Han vidste dig jo beskeden så snart du sagde du ville se den!
Jeg tror hvis han havde haft en anden så ville han være skredet da han var på vej til det!
Og har han en anden, hvorfor skulle han så gide at køre så langt bare for at besøge dig??
Hvis jeg var dig ville jeg ringe ham op! Fortælle hvor højt du elsker ham, og hvor meget nervøs du blev og er! Og at hvis han ser en anden, så vil du hellere vide det med det samme!
Håber alt er som det skal være
tilføjet af

drillerier.

Kunne det ikke tænkes, at en af hans venner, har villet drille ham. ?
Det kender jeg flere der kan finde på, hvis de ved vennen skal være sammen med kæresten.
Og så sørger de for at skrive, så nummeret ikke kan ses.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.