5tilføjet af

Forudbetalt leje.

Min kæreste og jeg har fundet en skøn lejlighed, som vi er lige ved at skrive kontrakt på.
VI skal betale 2 måneders forudbetalt leje, udover depositum, det vi skal betale er inkl. brug af vaskekælder, og antenne samt internet bedrag, er det normalt det er regnet med i forudbetalt leje?
Og hvad med de penge, hvad får vi for dem?
/Karina
-grøn på boligområdet
tilføjet af

Og når du/I har fået evigt liv

så kan du/I får ALT
tilføjet af

forudbetalt leje mv.

hej Karina!
forudbetalt leje og depositum skal beregnes som ekskl. forbrugsafgifter af nogen art, det være sig varme, vand, internetforbrug mv. Det sker desværre ofte, at lejere på denne måde bliver snydt af udlejer. Forudbetalt leje og depositum er altså i dit tilfælde 2 x husleje + 3 x husleje, ialt det der svarer til 5 måneders husleje ekskl. forbrug.
Forudbetalt husleje skal du huske, at du kan "sidde op", hvis/når du engang fraflytter lejligheden, idet du sædvanligvis har 3 måneders opsigelse - HUSK at få en skriftlig huslejekontrakt og eventuel kvittering for indbetaling af forudbetalt husleje og depositum. Derimod henstår depositum som et beløb, udlejer har som sikkerhed for eventuelle ting, der måtte være gået i stykker i lejligheden, varmebidrag der ikke bliver betalt mv., når/hvis du fraflytter lejligheden.
Mvh.
Erhvervsjuristen
tilføjet af

Og forudbetaling

betyder at du hver gang der kommer lejeforhøjelse også skal betale denne stigning med "tilbagevirkende kraft", således at der netop altid står to måneder forud.
Udlejer kan højest kræve 6 måneder i alt for forudbetaling og depositum. Så 5 måneder er ok.
Hvis der kan bruges vaskeri forud, kan der også opkræves et depositum for dette, således at udlejer ikke løber nogen risiko for at du ikke betaler din vaskeriregning.
Hvis man ikke vil betale dette, så kan man jo bare finde et andet vaskeri, hvis prisen er urimelig.
På samme måde kan du også blive opkræet for at skulle bruge internet på forhånd. Også her kan du selv vurdere, om betingelserne for at bruge det er gode nok i forhold til at anvende andre internetudbydere. Udlejer kan ikke krævet at du skal bruge hans system. Men til gengæld kan det altså være gebyr for tilmelding.
tilføjet af

tag dig nu ikke af hans lille opvisning!

han er min lille uldbold
blid som et lam

ja ja, han har det hele i munden!det må vi give ham, men når det kommer til stykket er den så heller ikke længere!men intressant at observere!du tror på evigt liv eller hva?ja, gider ikke løbe risikoen!tag mit, som er der kun et, og det skal værnes om
kristen?
bemando!er satanist!men lad os nu ikke kommer ud i religiøse anliggender
hvis den mandsperson?
tilføjet af

forudbetalt husleje

nej det er ikke normalt. depositum og forudbetalt husleje er "ren Husleje" Dvs. diverse á conto bidrag og andre bidrag ikke høre under. Det er det rene. Nu ved jge ikke lige hvad i betaler, Men hvis vi siger i har en "ren husleje" på 54.000 Kr. årligt. dvs. 4500 kr. om måneden så kan udlejeren højst kræve 3* 4500 kr i depositum og 3* 4500 i forudbetalt husleje. Dét jan kræver i depositum går som regel til istandsættelse aj boligen ved jeres fraflytning. Det er udlejernens sikkerhed. Den forudbetalt husleje kan i kun bruge i den sidste del af jeres lejeperiode. Bo den op som man siger. Grunden til at udlejeren i de fleste tilfælde kræver begge dele er hvis Der pludelig skal en foged ind. Det er nemlig temmelig dyrt. :)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.