3tilføjet af

Folk der flytter piver

Gud hvor er jeg dog dødtræt af at høre folk der flytter mange gange pive. Så slemt kan det altså ikke være at flytte, selvom det er irriterende at skulle pakke ned og op men helt ærlig. I siger det påvirker jer psykisk og især studerende er de bedste til at pive og sige at de bliver nødt til at springe fra nogle eksaminer fordi de har flyttet så meget ?? Hvad er det for en ynk i dagens Danmark.
Forklar mig lige hvorfor det skulle være så hårdt psykisk at flytte?!
tilføjet af

Jeg er nu ikke studerende.

Men jeg flytter meget – som kan være trættende eller belastende.
Ikke kun det at skulle pakke i kasser, men det sociale man har etableret, det genkendelige/trygheden i nærmiljøet og yderlige interessefeltet/sport, smutter sig en tur og på ny skal man, hvor man så end flytter hen opbygge endnu engang det ønskede.
Så bare det i sig selv ikke, at kan slå rod, er træls.
Der kunne også være en grund til, at man flyttede som studerende? – fx et brud på kærligheden, som ville virke overskyggende på studierne og bare det, at skulle flytte? – eller økonomien?
:) Krampen
tilføjet af

Du ved vist ikke

hvor forfærdeligt det kan føles hele tiden at være rodløs når man har studier og arbejde at koncentrere sig om samtidig. Udover flytning (mange gange i Kbh er man NØDT til at flytte, man har ikke noget valg) så er der det økonomiske perspektiv i det. Det er dyrt at flytte og i forvejen har studerende ikke mange penge at gøre godt med når man bor i eller i nærheden af de byer hvor vi læser. Det er en kamp og ingen dans på roser, men svært at få folk til at forstå hvis de ikke selv har haft det tæt inde på livet.
Havde en bekendt der brød grædende sammen fordi hun ikke kunne mobiliserer mere energi eller motivation til at skulle rives op med rode igen og samtidig have studie og arbejde
tilføjet af

Snævertsynet

eller følelsesmæssigt afstumpet må han være hvis han ikke kan sætte sig ind i hvor hårdt det er for psyken ikke at kunne finde hvile fordi man er rodløs gang på gang
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.