2tilføjet af

Ateisterne angriber

En anden forståelse
Der er brug for en anden forståelse af verden for at få sat en anden politiks dagsorden er der brug for et alternativ til den religiøse forståelse af livet og mening med tilværelsen. Det er sørgeligt at se hvordan den religiøse konflikt er kommet ind i den offentlige debat og hvordan sociale og fattigdoms, og udstødelse bliver gjort til spørgsmål om etnicitet og religiøs tilhørsforhold.
For dem der en sund skeptisk over for religionerne var der en særdeles god artikel i Dagbladet Politiken, som kan læses på nedenstående link.
http://politiken.dk/videnskab/article217750.ece
Mvh
tilføjet af

jreligion er opium

for folket, var der nogen der lancerede engang, og egentlig er jeg så enig i det.
for meget er gjort i religionens hellige navn.
Og det er ikke altid guds gode gerninger syntes jeg.
tilføjet af

Kampateister

"Ateister må reagere, når tro bliver sat højere end viden"
Men lad det så være ved det, og ikke mere.
"Det er indbegrebet af skizofreni, at man ikke stoler på sanser og videnskabelig observation. Når jeg ser en fugl, er det sgu en fugl og ikke et Guds under – ellers bryder al fornuftig tænkning jo sammen«, siger Jens Morten Hansen"
Ja, det er meget godt. Skal man altid stole på sine sanser. Jeg mener, findes optisk bedrag?
Tilegner man sig ikke netop viden om fuglen ved at undre og fascinere sig over fuglens evne til at flyve. Om det er guds værk eller ej?
Jeg forstå udemærket hvad foreningen sigter i mod. Men i kampens hede må ateisterne være på passelige ikke at blive dummere, end den dumhed de kæmper i mod.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.