2tilføjet af

Råd ønskes

Kan nogen forklare mig hvordan (om overhovedet muligt) man kan gøre sværen på en flæskesteg/kam og skindet på en andesteg sprødt dagen efter, det er tilberedt? Det er kun til 6 personer, hvis det har betydning.
tilføjet af

And og flæskesteg

Kære Nymus.
Anden pensles med lidt andefedt,og stænkes let med koldt vand,sættes i en 200 grader varm ovn,med lågen lidt på klem.
Flæskestegen pensles med lidt fedt,sættes under grillen 250 grader.Hvis du ingen grill har,da bare i ovnen på 350 grader,indtil sværen "bobler".MEN PAS PÅ!!Hold øje med den,så den ikke bliver brændt. --- GO`fornøjelse.
tilføjet af

tak for svar

Har du nogen ide om hvor lang tid de skal have. Jeg har kun en ovn ovn og den er gammel.
Max 300 grader.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.