4tilføjet af

Ar & eftertanker !

Der var en gang en dreng, der havde et hidsigt temperament. Derfor gav hans far ham en stor pose søm og fortalte ham, at hver gang han blev hidsig, skulle han slå et søm i plankeværket. Første dag nåede knægten at slå 37 søm i plankeværket.
I løbet af de følgende uger lærte han at kontrollere sin vrede og antallet af søm, der dagligt endte i plankeværket, blev færre. Så opdagede han, at det var nemmere at beherske sig end at slå alle de søm i plankeværket. Endelig kom den dag, hvor drengen slet ikke blev gal. Det fortalte han sin far, der foreslog, at drengen fra nu af skulle trække et søm ud for hver dag, han kunne lade være med at blive gal.
Dagene gik og endelig kunne drengen fortælle sin far, at nu havde han hevet alle søm ud. Faderen tog sin søn i hånden og førte ham over til plankeværket.
Han sagde: ”Vel gjort, min søn. Men se nu på hullerne i plankeværket. Plankeværket bliver aldrig det samme. Når du siger noget i vrede, efterlader det et ar lige som dette. Du kan jage en kniv i et menneske og trække den ud igen. Men lige meget hvor meget du undskylder, vil såret stadig være der.”
Et ordets sår er lige slemt som et fysisk sår. Og venner er i sandhed en sjældent gave. De får dig til at smile og opmuntre dig til at holde ud. De låner dig øre, de roser dig, og de vil altid forsøge at åbne deres hjerter for os.
Værd at tænke på :)
God weekend / Rosalilje
tilføjet af

Amen

smukt.
tilføjet af

snøft..

blev helt rørt..
go weekend!!
tilføjet af

Så sandt som

sømmet fast ;-))
Tak!
tilføjet af

Den tager jeg til mig

inden jeg selv for ar af for meget bagage.
Det er flot skrevet og giver bestemt stof til eftertanker.
Tak
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.