3tilføjet af

Jeg kommer bedst alene

Jeg har været sammen med min fyr nu i over 1 år. Til at starte med fik jeg ikke ogasme, men nu har jeg fundet ud af at det enste tidpunkt jeg kan få ogasme er hvis jeg selv begynder ast pille når vi dyrker sex. Hvis min fyr gør det samme som mig kommmer jeg ikke.
Er det mig der noget i vejen med??
Jeg håber at hører fra nogen af jer der ude
tilføjet af

Nej

Der er ikke noget galt med dig, og hvis det hjælper at du selv hjælper lidt til er der da ikke noget galt med det tværtimod. Det er da dejligt at du ikke er bange for selv at lege med, og ikke bare ligger på ryggen og regner med at han klarer det hele. Bliv du ved med det, og hvis du synes der er noget din kæreste kan gøre anderledes så er jeg sikker på han vil være taknemmelig for et tip. God fornøjelse.
P.S. der er mange fyre der ikke kan komme når det er en pige der giver et "handjob" man ved jo bedst selv hvordan og hvorledes ikke. Så må de jo bare hjælpe lidt til til sidst....
tilføjet af

Helt normalt

Du er helt normal.. Ellers er vi begge unormale, for jeg kan også kun komme når jeg selv "hjælper til".
Dog kan min kæreste godt få mig til at komme ved at slikke og give finger samtidig, men det tager lang tid og meget koncentration fra min side. Til gengæld er det også dejligere og mere intenst.
Min kæreste synes det er frækt at jeg selv er aktiv, så du skal ikke være flov over det.
Håber det var noget du kunne bruge
tilføjet af

Du er ganske normal

All den snak om bragende orgasmer, det er noget unge piger og gamle kvinder drømmer om. Du må som du også selv har fundet ud af hjælpe lidt til for at fyre kanonen af.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.