1tilføjet af

Accesspoint eller Netværksadapter ??

Jeg er ikke den store it-nørd, så jeg spørger nok lidt dumt nu. Jeg vil gerne gå online på nettet med min Nintendo DS. For at kunne det skal man bruge et trådløst access point. Jeg har denne netværksadapter http://www.smc.com/index.cfm?event=downloads.doSearchCriteria&localeCode=EN_DNK&knowsPartNumber=false&productCategory=5&userPartNumber=&modelNumber=537&partNumber=2907&downloadType=8&os=7 som jeg har haft brugt til mit Pinnacle Showcenter, blandt andet til internetradio. Mit spørgsmål er , kan man ikke ligeså godt bruge denne netværksadapter til at gå online eller er der forskel på et accesspoint og sådan en ?? Please hjælp!!! Martin
tilføjet af

Altså....

Jeg er ikke helt sikker på, at jeg helt forstår hvad du mener.
Din netværksadapter er til trådløst netværk. Så langt så godt.
Et accesspoint (sender/modtager) er en trådløs adgang til "et netværk" på een eller anden måde. Typisk som en del af en router eller koblet på en router, som så har kontakten med internettet.
Jeg ved ikke præcist hvad et Pinnacle Showcenter er for noget, men hvis det har forbindelse med internettet, og i øvrigt har indbygget router og DHCP-server, så skulle der ikke være noget i vejen for at bruge den.
Jeg ved ikke om dette besvarer dine spørgsmål, men ellers må du prøve at skrive igen.
Hygge
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.