14tilføjet af

A Knight's Tale

I aften på TV3+ kommer der 'A Knight's Tale'.
Fo lige at rippe TV2's beskrivelse af filmen;
William er tjener for en ridder, der bliver dræbt. En fattig skjald tilbyder tjeneren at forfalske et dokument, så han kan udgive sig for at være ridder. Herefter går William i træningslejr med sine to kumpaner, så han kan være klar til at gøre lykke i verdens største ridderturnering. Men undervejs taber William sit hjerte til en pige.
Instruktør: Brian Helgeland.
Medvirkende: Sir William Thatcher: Heath Ledger, grev Adhemar of Anjou: Rufus Sewell og Jocelyn: Hannyn Sossamon
Hvis du ikke allerede har set den, så er det en morsom middelalder komedie, med morderne undertoner. Den er godt nok blevet sat under genren 'Actieneventyr' af TV2, men det er altså en komedie (i mine øjne (og øre)).
Kan varmt anbefales!
tilføjet af

Super!

Okay...så skal jeg jo se fjernsyn i aften, og det er jo ikke fordi det sker så tit, men det der lyder fedt! Tusind tak for oplysningen ****smiler****
tilføjet af

Hej Tv-guide

Kan du så ikke fortælle alle os der ikke har TV3 hvad der ellers kommer af spændende ting i aften?
Og god fornøjelse med filmen i øvrigt ;O)
tilføjet af

jo da!

..men det er jeg for doven til :P
http://tv.tv2.dk     ..god fornøjelse og hygge :)
tilføjet af

heh

Uden at røbe for meget, vil jeg dog lige nævne, at der kommer en parodi på pop-folket, som simpelthen er blevet kult bland mig og et par af mine venner. Vi så den da den kom i biografen for et par år siden, og den hænger stadig ved idag!
LOL😃 kan ikke vente til iaften!
tilføjet af

Lyder virkelig....

som den fede fjernsynsaften...
Fik du set filmen og "Bad News"...det skulle være en parodi på "Spinal Tap"...som beskriver et rockbands historie. Men jeg har ikke set Spinal Tap....jeg skal jo også lige finde den der Bowling for Columbine...jeg bliver da helt firkantet i øjnene...når men der er virkelig dømt hyggeaften!
tilføjet af

Kan du så se at få set

Spinal Tap!!! Det er da den morsomste parodi på rockgenren der overhovedet findes (dengang den blev lavet var det nok hard-rock - tiderne skifter!), så hvis nogen har lavet en parodi på Spinal Tap, så kan jeg ikke helt følge med...
Se endelig at få den set, jeg kan de første 10 vidunderlige citater fra den ("You can't dust for vomit" og "it goes all the way up to 11!"... ja, det giver desværre nok ikke meget mening, hvis ikke man har set den).
Håber du får dig en griner!
Vh
hot-lava
tilføjet af

desværre

Har desværre ikke set hverken 'Bad News' eller 'Spinal Tap', men det lydder som om at jeg skal se dem begge to på et tidspunkt :)
tilføjet af

Aj Aj sir!

Og...det kan kun gå for langsomt! ÅKÆH JEG er smuttet....
tilføjet af

Ja, jubiii

Jeg bliver så glad. Den film er suveræn for at sige det på pænt dansk. Glæder mig - bortset fra reklamerne :-(
tilføjet af

reklamer burde forydes

De burde i hvert fald forbydes, når der bliver sendt spillefilm. Alle de reklamer der kommer mellem shows, og i tv-serier, burde være nok til at lade en film om dagen køre helt igennem uden afbrydelser.
Folk kan da også bare lære at tisse af inden, eller holde sig :P
tilføjet af

Hvad gør de i biografen

Ja, når folk tager i biffen, så kan de sørme godt sidde en hel film igennem uden at have brug for tissepause.
Mon der overhovedet findes een eneste, der er glad for reklamerne, der kommer i film på tv3, 3+ m.m. Jeg kender i hvert fald ingen, der sidder og jubler, når de kommer.
tilføjet af

Og nu så jeg så

Den var jo da skide god. Fedt at Queen spillede "We will, We Will, Rock you" og folk i 1500 tallet rockede med! Sjovt...og jeg tror sgu det var ACDC der fulgte folk ud af filmen igen. Sjovt at det var nutidsmusik til en ridderfilm. Men det fedeste...
Hans scorejakke: Bleggrøn pyntet med træstumper (boing mand et design)...men den sad pz-godt på ham!!!!
Men jeg er vild med Paul Bettany's, finurlige figurer (ham den ludomaniske forfatter) og hans enormt lækre måde at udtale ord på...og det hedder ogs et eller andet fint jeg ikke kan huske
Fed Film
Men hvis du kan lide den, så må du da også være vild med Willow? Kender du den? Det er min yndlingsfilm nr.1
tilføjet af

Willow

Yep, A Knight's Tale er bare skide morsom (eller har jeg bare en underlig humor?). Jeg kan også rigtig godt lide, når de begynder at synge 'fodbolds sange' inde på kroen :D
Yeps, jeg kender godt Willow🙂 Herlig film om dværgen Willow, og et menneskebarn.. prinsesse så vidt jeg husker.. det er lang tid siden jeg har set den :/
tilføjet af

Ja. ja, :o)

Og trolde, feer, troldmænd, hekse, riddere, kærlighed...og enormt smuk! Jeg har den, kan jo ikke leve uden...men kun på video. Ser den faktisk ind i mellem...kan den udenad...lidt fjollet, men det vel for fanden ikke alting, der behøver at være fonuftigt!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.