4tilføjet af

Casper Christensen

Er det bare mig, eller er Casper Christensen totalt krukket når han er på TV? Jeg synes Klovn og Mandrillen osv. er sjovt men han er sgu da en nar...
tilføjet af

Han er

en premienar...
Jeg har mødt ham på gaderne her i København, og han "smyger" sig altid afgåde hvor han lader som han forsøger at ikke blive set, han ser altid pisse-sur ud, og gemmer sig så åbenbart at man straks lægger mærke til ham..
"ej,,,nej...nej....uf...gå væk..." sådanne små ord kan han fyre af til totalt fremmede han aldrig har set før, og det er eneste grund til at man genkænder ham på gaden...totalt grineren🙂 Kunne aldrig finde på at bare "tale med ham" fordi han er kendt ;)
Men han er sq patetisk.
😃
tilføjet af

ej christ

er du sikker på han ligefrem siger uf gå væk? Det lyder da helt ved siden af....😕 Nå men ja, så er han da fuldt ud for latterlig!
tilføjet af

Jeg har

set ham flere gange gå forbi Israels plads (hvor man også kan se zlatko Buric, hvilket iøvrig er super høflig og rar, cykle forbi).
Og eneste grund til at jeg genkendte ham hver gang, er fordi han hele tiden forsøger at skjule sig for folk, nogle gange har han et magazin han holder halvt op foran ansigtet, og kæmpe store solbriller, og når man går forbi ham og kigger på ham fordi man naturligvis undres den opførsel så siger han det der..."nej nej...nej....ik mig...ik....". LOL det er totalt grineren, men man tænker først over det når han har gået forbi 😃 Shit...det var da sgu Casper...
tilføjet af

Ha ha....

Jeg har aldrig mødt manden. Men det er sjovt nok sådan, jeg havde forestillet mig at han var på gaden hehe...
Han er bare SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ vigtig. Han er bare en superstjerne ved siden af Michael Jackson.
Han har til og med også fundet vidunderkuren mod kræft.
Jeg syntes sgu det er sjovt han er så selvfed.
Det lyder og virker til at manden syntes han er så stor en stjerne, at han frygter at folk vil overfalde ham, og pigerne er klar til at smidde trusserne efter ham, på åben gade.
Mærkeligt han ikke har hyret en bodyguard til at følge efter ham alle vegne, så han kan se endnu mere vigtig ud.
Hmmmmm.... måske han ikke har råd🙂
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.