9tilføjet af

kvinder spreder fordomme

kvinder fungerer bedst i en venindekreds, hvor de kan bagtale deres kærester og lyve om dem og bekræfte hinanden i fordomme omkring mænd.
Sorry, jeg måtte bare lige have luft...
tilføjet af

Hvorfor ??

HVad er dit belæg for den slags påstande ??
tilføjet af

Apropos fordomme...

...så fremsatte du da selv en rimelig stor en. Jeg kunne da aldrig drømme om at bagtale min kæreste og lyve om ham, hvis jeg gjorde det hvorfor skulle jeg så være sammen med ham.....
tilføjet af

Undskyld, men

Helt ærlig, jeg er ked af, at du har det sådan, men det er altså ikke alle kvinder der er sådan.
tilføjet af

sådan er kvinder

I flok er kvinder som ulve og intet er dem helligt, derfor betro dig aldrig til en kvinde hold hellere dine sorger og hemmeligheder for dig selv, en hund er mere loyal og trofast.
tilføjet af

Hvorfor lyve for ...

..veninderne når man kan fortælle sandheden, desuden er mænd da mere løgnagtige i flok end kvinder.
Well du har da bare fundet den forkerte kvinde hvis hun har behov for at nedgøre dig, så er hun da heller ikke værd at samle på, det er ikke alle kvinder der har behov for at nedgøre deres kærester kun dem med dårligt selvværd.
tilføjet af

mange sørgelige individer herinde

at dømme udfra de udsagn der er blevet skrevet her, har jeg ikke andet at sige, end jeg synes det er synd for jer.
tilføjet af

Sandt nok.

Det er da rigtigt nok hvad forfatteren til tråden skriver. Måske ikke lige at lyve om sin kæreste. Men det er da rigtigt at piger sladrer og kan synes at mænd er nogle værre nogen. Men hvad taler fyre så om, og på hvilken måde?! Ved skam ikke om det er bedre..!
tilføjet af

ikke helt det samme

min nuværende kæreste (som jeg nu er dybt fortørnet over), så vel som tidligere kærester, har haft et uundværlig tilknytning til deres "sikkerhedsnet" veninderne, hvor de har fortalt alle de hemmeligheder, som man ellers gik og troede at man kun havde med kæresten.
Disse hemmeligheder bliver udpenslet detaljeret for venindekredsen, det gør vi fyre trods alt ikke! Vi taler mere overfladisk og joker om et problem og bliver ikke ved med at spørge ind til detajler i respekt for privatlivets fred. Godtnok går vi for at være useriøse i flok, men respekt for andres parforhold har vi dog trodsalt, modsat mange piger/kvinder!
Jeg tror snart ikke på at man kan dele hemmeligheder med en kæreste, uden hendes veninde(ulve-)flok også kommer til at vide det hele....jeg tror ganske enkelt snart ikke mere på at sådan en kvinde findes..
Hilsen
fyren, der er blevet godt bagtalt på en mildest talt ikke så fed måde, og som er ved at sætte kæresten på porten for det... :-(
tilføjet af

fordomme

Mænd er da ikke bedre, hvis de ikke kan få deres vilje går de hjem til deres mor og fortæller hende alt og hvad gør svigermoren, hun tryster den lille stakkels fordi det er jo mors lille baby. det er ingen forskeld på hvad kvinder og mænd gør. de gør det bare på hver deres måde
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.