6tilføjet af

A-kasserne.

Når man har tilknytning til arbejdsmarkedet , er det en fordel at være medlem af en a-kasse. Bliver man arbejdsløs , får man penge fra a-kassen og ikke fra kommunen. Alle på arbejdsmarkedet skulle være medlem af en a-kasse , på den ene eller anden måde , et lavere kontingent. Der er alt for mange som havner på kommunens hjælp , for nogen er det en menneskelig katastrofe . En meget lille indtægt har mange mennesker , man må ikke have en bil , penge på banken er et problem , andre ting som man har er et problem. LÆS: *Hvad siger loven*.Det koster en masse penge , og mange mennesker får total ødelagt deres tilværelse. Det kan ikke være en kommunes opgave , at gøre livet til et rent helvede. Du kan ikke betale dine ting - advokat regninger ( det er nogle dyre drenge), RKI. ( 5 års registrering) , fogedretten. Man mister sine ting . Man straffes fordi man bliver arbejdsløs. ????
tilføjet af

Nåååååååå.

Er det dig selv du skriver om.?
tilføjet af

tjaa

Det er superdyrt at være medlem af fagforening of A-kasse, når man har et lavtlønsjob som fx butiks/kasse assistent - jeg synes kontigent til fagforening og A-kasse skulle afhænge af indkomst, så de lavtlønnede også havde råd til dette - jeg synes godt, at en slagteriarbejder der tjener 25.000 om md kan betale lidt mere, de er jo så vilde med at være solidariske.
tilføjet af

Du kunne

jo også vælge en af de billige fagforeninger og f.eks. nøjes med at stå i en a-kasse. For godt en måned siden blev jeg fyret da den virksomhed jeg var på gik konkurs, og nu er jeg meget glad for at jeg har betalt penge til min fagforening de sidste 12 år. De kan hjælpe med at få min løn fra lønmodtagernes garantifond og kan også bevilge et lån indtil pengene kommer. Det var sgu dejligt at få penge alligevel i disse juletider. Så moralen er: vælg den ikke fra fordi den er for dyr, DET kan nemlig blive dyrt.
tilføjet af

der findes

en fagforening der kun tager ca 400 kr om måneden for både fagforening og A-kasse. den hedder det faglige hus, de har kun ét kontor det ligger i Esbjerg, du kan få fat i dem på 75453577
tilføjet af

Bliv faglig aktiv

Hvad med at du blev faglig aktiv i din fagforening. Er der ingen medlemsforening, hvor du kan få indflydelse, og gøre noget ved alle de problemer du skriver om.
Du kunne også melde dig ind i et parti, som vil løse og gøre noget godt for de arbejdsløse. Der er ikke langtid til næste Folketingsvalg, så måske kunne du få noget indflydelse, hvis du er aktiv i et parti, som passer til de arbejdsløse. Måske har vi behov for en ny bistandslov og dagpengelov, som er mere retfærdigt og demokratisk.
tilføjet af

og...

"Man straffes fordi man bliver arbejdsløs"
Hvad havde du regnet med? At blive belønnet?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.