10tilføjet af

3G i Danmark

Hvad er det lige der, skulle få mig til at betale et eller andet horribelt beløb for, at få en 3G telefon, når nu jeg har min 7650'er der har Java?
Give me a reason...
tilføjet af

Stop nu! Findes det?

Hej.
Hvad snakker du om. Der er ikke nogen der tilbyder rigtigt 3G net endnu...
Så de har lidt ret - hvorfor overhovedet bruge pengene!
tilføjet af

Fremtiden

En 7650 er da en gammel telefon med en del forældede funktioner i forhold til en 3g telefon! beløbene bliver da ikke meget anderledes end en fx t800!
tilføjet af

3g nettet eksistere i danmark

Man kan sagtens invistere i en 3G telefon... teleselskabet 3 er i fuld gang med at opstille sendere til et 3g net! i løbet af 4-kvartal 2003 vil 3g nette dække ca 30 % af befolkningen! og når man kommer uden for dets rækkevide! køre man på tdc's net!
tilføjet af

3G.

ja hvorfor ikke du skal bage købe en telefon af mig når 3G kommer..
så er der jo ikke nogle problemmer i det.
de er på vej kan ikke sige dato i nu.
tilføjet af

Gad ikke...

Jeg gad heller ikke stå med strakt arm frem foran mig for at snakke med en... Fuck det om jeg ku' se personen...
tilføjet af

3G derfor

Jeg læste dit meget korte indlæg om 3G, og kan tydeligt læse fra din tvivl på 3g, at du ikke er velformeret nok! Danmarks nye teleselvsskab 3, som er udbyder af de nye 3G telefoner, er et nyt skridt mod den kommende fremtid for mobiltelefoni.
Med 3g har man muligheder med sin mobil, man ikke trode muligt for bare nogle få år siden. 3g sætter helt nye standarter for videotelefoni, at man kan se hvem man snakker med, og i ganske god kvalitet skulle jeg hilse at sige. Har netop lige haft en sådan 3g telefon med hjem på prøve, og må sige at jeg er meget inponeret. Når man logger på 3 portalen kommer der straks en lille index side frem. Små billeder man kan klikke på, hvorefter man kan downloade klip af nyheder og andet spændende. Forestil dig du er på arbejde og går glip af den spændene kamp. Du tænder da bare mobil og downloader højdepunkterne, og hvis det ikke er smart, tja, så skal der meget til at imponere dig. Udover det er telefonen en GPS telefon, så du kan finde vej i danmark, samt på din position hvis du er faret vildt. disse telefoner er fremtiden, og de er ganske fantastiske at få mellem fingrene. Og prisen på en 3g telefon er faktisk ikke så høje, nok samme pris som din nokia.
tilføjet af

Skader dig selv!!!!

Hey!!!
Jeg vil bare spørge om du er klar over at det skader din hjerne????
Lige sådan en telefon vil skade din hjerne meget mere end hvis det var en alm. telefon!!!!
Jeg synes bare lige at i skulle vide det!!!!!!
tilføjet af

Smart men dyrt

Det lyder jo smart med mobilt bredbånd, men det med at se hinanden når man snakker er jo lidt lige meget (selvom det giver tefefonsex et helt ny aspekt)🙂Det er ligesom når man ser et interview i TV hvor to sidder og snakker sammen, det kunne man jo ligeså godt havde hørt i radioen. Men jeg vil dog alligevel sige at jeg er tilhænger at 3G nette, for jeg går ind udvikling også selvom det på nuværende tidspunkt virker lidt nyttesløst kan det senere vise sig at være brugbart på en anden og langt vigtigere måde. Da laser blev opfundet sad man også og viste ikke rigtigt hvad man skulle bruge det til og nu sidder der lasere i alle cd-afspillere, cdrom-drev i computere og DVDafspillere i verden.
tilføjet af

Passer Ikke Helt

Jeg har lige haft en 3G telefon i 4 måneder. For det første var den i stykker 4 gange, så fik jeg den byttet 2 gange. For det andet, er den så ny, at den er meget drift usikker. Konstant da jeg talte telefon, kunne folk enten ikke høre mig, ellers røg jeg bare af. Jeg den kan meget, men efter min mening, så skal man vente et par år med at købe den, for så er fejlene blevet rettet. Størelsen på telefonen, er jo også helt vildt. Samme størelse som for 12 år siden( En kuffert)+ at standbay tiden er på under en halv dag. Ja, gud fandme skal man kunne se, hvad der står på displayet, men det skal altså ikke være sådan, at man hver gang man skal i byen og handle, at man overvejer, at lade den blive hjemme, da den er så stor. Mit råd er, vent 2 år, og lad jer ikke rive med nu. Jeg fik mine penge tilbage, og købte mig den nye Nokia 6600. Det er noget helt andet(tak skæbne)
Med venlig hilsen
AW
tilføjet af

3G vs 7650

Nokia 7650 er en god telefon men sammenlignet med 3G telefoner er den lidt forældet. En 3G mobiltelefon kan meget mere, f.eks. GPS, Videotelefoni. Desuden har Nokia 7650 en hukommerlse på 3.5MB og ingen udvidelsesmuligheder.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.