9tilføjet af

Det rene vanvid

er der nogen der kan fortælle mig hvordan det kan gå til at en pige som har været udsat for incest af sin far, skal tvinges til samvær af den mand der har misbrugt hende!! Farsø kommune vil tvinge den 13 årige pige til at se sin far. Er de da fuldstændig sindsyge i den kommune. Mener de virkelig for alvor at når svinet nu har afsonet sin dom at det er iorden at han skal have tilladelse til at være sammen med hende nu.
Måske Farsø kommune går ind for incest siden de tager den holdning til faren som de åbenbart har mere ondt af end pigen.
Stakkels pige.
m.v.h.
Bulderfnis
tilføjet af

Børns Vilkår...

... Burde for længst ha´grebet ind... Dette vanvid skulle næsten forelægges for mennskerettighedsdomstolen, så det kan stoppes i en fart.
Manden/faderen burde ha´været buret inde, frarøvet sin potens, og for al tid og evighed, holdes væk fra børn. Især hans ofre, som skal lide under hans perverse og syge lyster.
FØJ, siger jeg bare!
tilføjet af

så vågnede de

Har lige hørt at Farsø kommune er vågnet af tornerosesøvnen og lader pigen slippe for at se sin far.....og mor som tilsyneladende stadig lever sammen med faren, forstå lige det hvis i kan, jeg kan ikke. Den mor må da være bindegal. Tænk engang at kommunen kunne være flere timer om at komme frem til den afgørelse.
tilføjet af

Øhm....

Nu har jeg ik fulgt den sag 100% men mener da bestemt at jeg på et tidspunkt læste at pigen netop ik var blevet misbrugt af sin far, men at det var noget hendes socialrådgiver (eller hva det nu var) havde tvunget hende til at sige sådan...Og den rådgvier arbejder ikke i kommunen længere, da hun og flere andre kolleger er blevet fyret pga. de opfordrer for mange børn til at lave falske anklager...
tilføjet af

Tv 2 nyhederne

Ifølge nyhederne bl.a. tv 2 har han misbrugt hende i 3 år og er også dømt for det, så det er IKKE noget en ansat på kommunen har fundet på.
m.v.h.
Bulderfnis
tilføjet af

Den har du fået galt i halsen, men dog ikke helt

Farsø kommune er blandt flere andre kommuner, berømt og berygtet for sine landsbytossers hærgen mod sagesløse.
Det du omtaler var et påstået incestforhold, hvor en kvinde der var i skilsmisse, havde overtalt kommunens socialforvaltning til, at bakke hende op i en falsk incestanklage. Hvor pigen ikke selv havde været involveret, eller misbrugt. Pigen blev blot brugt som våben mod manden, der blev frakendt samværsretten med datteren, efter moderens ønske.
Uhyggeligvis var det den mentalsyge kvinde og moder der skabte de falske anklager, snu nok til, at lokke forvaltningens medarbejdere til, at skrive en falsk rapport, der gav såkaldt bestyrket mistanke mod manden. Manden blev fængslet, og ulykkeligvis også dømt i byretten. Men igen med alle mulige falske udsagn fra den gale kvinde samt socialforvaltningen. Mande blev frakendt retten til samvær med datteren.
Der hersker en herremandsmentalitet i Farsø, der er mere kendt for sine abnorme landsbytosser, end for de normale. Her var der tale om en lille kommunes sladderkællinge mentalitet, der rakte helt ind i retssystemet, hvor dommeren og nævningene var indspiste i en grad, så de dømte en uskyldig mand skyldig.
Manden ankede sagen til landsretten, der frifandt manden med argumentet, at der ikke er nogen indikation af misbrug mod datteren. Hvilket man ikke kunne sige om det tilgrundliggende bevismateriale, der var blevet domfældt på.
Landsretten undrede sig over, at det overhovedet var muligt, at kende en uskyldig skyldig, på et så åbenlyst forfalsket grundlag, og så tilmed verificeret og godkendt af en byretsdommer, der burde have forkastet nævningenes dom. Da den stred klart imod beviskravet, der ikke var tilstede.
Ulykkeligvis mistede datteren retten til, at se sin uskyldige fader, så der kom her to uskyldige ofre, faderen og datteren, der ikke mere ser hinanden.
tilføjet af

Aha

Okay så det var sådan det var. Nok bare mig der skal være med bågen når jeg læser avisen fremover. Men har bare blandet en masse ting sammen. Tak for din besvarelse :)
tilføjet af

Men du har ret i, at de blev afskediget

Afskedigelsen var for billigt sluppet, de burde være straffet for falsk forklaring for retten.
tilføjet af

Og så at

aviserne slog den endelige afgørelse lige så stort op, så manden offentligt kunne blive renset.
For man læser det med STORT, og i manges øjne vil han jo stadig være dømt, uanset hvad han siger.
tilføjet af

Når man er frifundet står dette til troende men

desværre har du ret i, at mange fortsat vil se på ham som den der har været dømt, og måske tænke primitivt og åndeligt indskrænket, ingen ild uden røg.
Sådanne typer er de ondsindede sladder madammer ala Ekstrabladet.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.