8tilføjet af

åhhhhh...hjælp

Hjælp mig alle
Jeg er forelsket og jeg ved ikke om det er gengældt af personen, han kigger nogle gange på mig mén alle kigger på alle...!
Vi snakker aldrig sammen..!
Hvad tror I, tror I at det er gengældt?
tilføjet af

Hvordan kigger?

Er det bare fordi han kigger rundt? Har i haft øjenkontakt, eller kigger han hurtigt den anden vej når du opdager ham. Det kunne være et tegn på gengæld, kender det fra mig selv. Få evt. nogle til at holde øje med ham, for at se hvordan han kigger på dig. Så må det kunne ses i hans øjne.
tilføjet af

.....anonym.....

han kigger lidt på en...jeg ved faktisk ikke om han også kigger væk med det samme. fordi jeg kigger væk med det samme når vores øjne mødes?
kom med råd har desperat brug for hjælp
tilføjet af

hej

Hej A,
Jeg tror ikke nødvendigvis at du skal lægge for meget i hvis han kigger på dig ... jeg ved fra mig selv at jeg da gerne kigger på alle piger uanset om jeg er reelt interesseret (ja, det kan godt være at jeg er irriterende...) - men hvis jeg er interesseret prøver jeg måske nok at holde øjenkontakten en brøkdel af et sekund længere...
Det hjælper dig jo ikke så meget, så jeg vil istedet komme med et par forslag. For det første vil jeg råde dig til at prøve at samle lidt mere information. Det du jo har brug for at vide er hvorvidt han er interesseret, så du er nødt til at indlede kontakt på en eller anden måde. Det behøver dog ikke at være på en måde så det er direkte åbentlyst at du er interesseret, selvom han selvfølgelig helst skal få den ide før eller senere.
Den bedste guide, som jeg selv er stødt på, til diskret at finde ud af om en person er interesseret er følgende introduktion til / forklaring af kropssprog. (på engelsk)
http://www.sirc.org/publik/flirt.html
For at kunne bruge ovenstående er det nødvendigt at du får dig selv bragt i en situation hvor du har en passende anledning (undskyldning) for at indlede kontakt til ham. Her kan jeg kun komme med et par generelle hints da du ikke skriver hvor du kender ham fra. Lettest er det selvfølgelig hvis i går i samme klasse eller lignende, fordi i så måske kan komme i gruppe sammen, går til de samme fester, har fælles venner eller lign. En god resource er en fælles ven, men pas på med at være for direkte i brugen af vedkomne --- selv ville jeg nok synes at det var lidt mærkeligt hvis en pige prøvede at f.eks invitere mig ud gennem en ven.
En sidste ting. Hvis du får indtryk (jnf. ovenstående guide) af at din interesse måske er gengældt er der altså ikke noget i vejen for at du inviterer ham ud --- måske bare til en kop kaffe eller lign. (det er f... lidt træls at det altid er os fyre som skal tage initiativet)
Håber det kan bruges,
Dodi
tilføjet af

faktisk...

Har jeg pådaget et par få gange at han kigger et stk. tid på mig...men vil det mon betyde noget?
tilføjet af

Gør noget!

Jeg synes, du skal fortælle ham, du kan lide ham. Lige meget om han kan eller ikke kan lide dig, vil han blive smigret af, at der er en, der er forelsket i ham. Jeg kan ikke, ud fra dine oplysninger, fortælle, om han også er forelsket i dig. Men du kunne måske tænke over, om I snakker mere sammen, om han besvarer dine spørgsmål frem for andres, om han forsøger at komme i kontakt med dig osv.
Hvis du synes, det er for pinligt at sige det direkte til ham, så send ham en SMS eller ring til ham. Hvis du ikke har noget i mod at sige det til ham direkte, så hiv ham lige til en side på et tidspunkt og fortæl ham det. Jeg selv synes, det er lidt irriterende, det altid er den person af hankøn, der skal tage initiativet, for det kan være lige så svært for ham som hende!
tilføjet af

Smil..

Hej..
Du ka jo flirte lidt mæ ham..
Når han kigger på dig, så lad vær mæ at kigge væk, du ska i stedet prøve at smile til ham, mæ et smil i fjæset, drejer du langsomt hovedet væk, og måske kigger igen, hvor du stadig smiler.. Hvis i har mobiler, kunne du jo prøve at skrive til ham.. En god start.. Og efter noget tid, måske spørg hva han sys om dig..
Held og Lykke..
Kyss fra os..
tilføjet af

Hva snakker du om?

Hej..
Måske skulle d ikk gå så hurtigt.. Så bliver han jo bare skræmt..
Fra os..
tilføjet af

Tja, måske!

Tja, måske har I ret, det er bare fordi... nej ikke noget.
Men jeg synes også, du skal prøve at snakke med ham, være aktiv. Altså det, jeg mener, er, at hvis han f.eks. fortæller en joke, så grin af den, selvom den måske ikke er særlig sjov, lyt til ham, lav noget med ham, hjælp ham med lektier eller få ham til at hjælpe dig med dine... sådan nogle ting, hvor du kan være sammen med ham, han lærer dig bedre at kende osv.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.