12tilføjet af

Keder du dig?

http://deathball.net/notpron/
Sjov side, hvor man skal løse en masse skjulte gåder, for at komme videre. Den er temmelig tricky, men lad være med at give op allerede ved level 2.. det er sjovt :D
tilføjet af

svær!!!

Synes den er helt umulig...! Har absolut ingen fornemmelse for hvad man skal gøre for at komme videre??
tilføjet af

HJÆLP!!!

Hey hey... Jeg kom gennem level 1, men forstod ikke hvad jeg havde lavet. Er det noget man skal taste eller hvad? Jeg forstår ikke hvordan man kommer videre... Kan du ikke hjælpe lidt?!
tilføjet af

rimeligt svær

kom til level 4 og gav op
tilføjet af

Kom til level 3! ..og 4.. og 5?!

Ok.. de fleste har nok fundet ud af at komme til level 2, ved at trykke på døren på billedet for level 1.
For at komme fra level 2 til level 3, skal man kigge på den hånd som pager opad i toppen af billedet. Over den, er addresse linjen. I adressen (URL'en) står der 'level2'.. det skal man såmænd 'bare' ændre til 'level3' og så er man godt på vej ;)
Man kan også bare pege på dørhåntaget på bileldet af level 2. En teksbox springer frem og siger at den er låst. Tryk på enter UDEN at flytte på musen, så teksboksen forsvinder, men musen stadig står over dørhåntaget. Klik og kom til level 3 :)

"YAY! Jeg kom til level 3!! Hvad nu?"
Level 3 er rigtig led.
Titlen på siden hedder 'Turn me ON'
I addressen hedder URL'en: '/false/gototheothersite.htm' (http://deathball.net/notpron/ vil altid stå der)
En gang imellem, blinker en tekst hen over billedet, som siger "Stop being so negative!" (Man kan fange den ved hjælp af PRINT SCREEN tasten, så man har lidt længere tid til at læse den ;))
For de fleste vil det jo ikke rigtig give nogen mening, men specielt for programmøre, vil den være åbenlys, hvis man kigger på URL'en igen.
Off/On
0/1
False/True
Det er nogle begreber man arbejder meget med når man programmere, og i URL'en står der jo FALSE, og hints fortæller os at vi ikke skal være så negative, og titlen på siden hedder 'Turn me ON'.
Skift FALSE ud til TRUE, og du er kommet til level 4 :)

Jeg sagde jo det var svært! ..men level 3 er nok lidt urimelig.
Til level 5?!
Level 4 er sjov! Titlen på siden hedder 'Look in the dark...' Det gør vi så, og efter vi har gjort det længe nok, giver vi op! :P Nej, vi gør ej... men vi for øje på nogle sjove tegn under lampen.. Den vil jeg så lade helt op til jer, og afslutte med at sige; Har i været spejder?
tilføjet af

flere tips

Det er en god hjælp (og til tider det man SKAL gøre, for at komme videre) at kigge i hjemmesidens kildekode.
Det gørev ved at højreklikke et sted på siden, dog IKKE på billedet, og vælg 'vis kilde' eller lign. alt efter hvilken browser man bruger..
tilføjet af

ahhh, ved du nu hvad...

det her er sgu da NASTY... noget værre nørderi. "vis kilde", ja nu må du godt nok ha' mig undskyldt... he he, men jeg kan jo ikke lade være ;-)
tilføjet af

Du er da ikke..

..bange for at få lært lidt mere om hvordan Internettet er bygget op, vel? ;)
Men ja, det er meget nørdet, men utroilig stimulerende! Og når man alligevel bruger næsten 8 timer på bare at surfe rundt på nettet, gør det her det en del sjovere ;)
Længere inde kommer der opgaver hvor man skal 'fange' noget lyd, manipulere det til at spille hurtigere, højre, og baglæns, for at få et brugernavn og adgangskode til at komme videre, så der er masser af forskellige udfordringer :)
Der er vist over 80 levels, og jeg er kun noget til level 15 :S
tilføjet af

ah, lidt bange

er man vel altid ;-)) pyh jeg har for længst givet op. Må vente til en dag, hvor jeg har lidt bedre tid. Men TAK for udfordring!! Håber ikke du har fået alt for våde fødder i dag...
G.
tilføjet af

Våde fødder

Nej, dem slap jeg for🙂 Smuttede hurtigt igennem centeret og købte mig noget kakao, og så ellers hjem i sengen til noget fjernsyn ^^;
Fortsat god aften til dig!
tilføjet af

lige over!

måske bare liiiiige et lille-bitte hint mere til hvordan man gennemskuer de dersens kilder?
Gnaekko, stuck on level 4.
tilføjet af

altså nu er

morse ikke min stærle side...
tilføjet af

Uret på sengen

Klikekr du på uret på sengen, vil du blive bedt om at indtaste brugernavn og kodeord.
Brugernavnet er den øverste linje, oversat fra morse
Passwordet er den nederste linje, oversat fra morse
(http://www.babbage.demon.co.uk/morseabc.html)
I sidens kilde, er det specielt kommentarerne man skal lede efter. Der står mange hints som kan hjælpe en. En kommentart starter med <!-- og slutter med --> . Her på level 4, står der for et eksempel <!-- Search Google -->, og det betyder selvfølgelig (:P) at man skal søge på google efter morse-kode-alfabetet.. bare søg på morse, og så kommer det link som jeg skrev tidligere.

God jagt :)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.