4tilføjet af

Åh hjælp, jeg kan lide unge kvinder

Jeg betragter mig selv som rimelig fornuftig og seriøs, det ændrer sig dog, når tankerne falder på sex.
Jeg har haft et forhold for nogle år siden, det endte med, at jeg blev ydmyget. Her efter har jeg ikke haft sex, og jeg har heller ikke gjort noget for at komme til at kende andre kvinder. Det vil jeg nu gerne ændre lidt på.
Jeg er 39år, og er ikke i tvivl om, at jeg har brug for en kvinde på omkring min egen alder. Men når jeg tænker på sex, så er det noget med nøgne unge kvinder i håndjern.
Imidlertid studerer jeg også, og på mit studium er der mange unge kvinder, som tilmed hjælper mig med mine faglige spørgsmål, men jeg synes ligesom ikke rigtig, at jeg kan tillade mig at sige til dem, at jeg synes at de er søde, og at jeg gerne vil se dem nøgne og i håndjern.
Det korte og det lange er, at jeg kender for få kvinder og alt for sporadisk, og er nok også lidt for umoden på det seksuelle område. Jeg har derfor en række spørgsmål:
1) Vil midalderene mænd/kvinder i al almindelighed gerne have sex med partnere i 20'erne. Isåfald, er ønsket så større for mænd end for kvinder eller omvendt?
2) Hvordan forholder modne kvinder sig til at deres mand måske godt vil have sex med unge kvinder?
3) Hvordan ser unge kvinder på sagen?
4) Hvad pokker skal vi gøre? Tanken om at unge kvinder/mænd skal styrte rundt tilfredsstille alle mulige seksuelt, finder jeg ganske usmagelig.
5) Hvad pokker skal jeg gøre? Hvad nu hvis jeg ligefrem finder sex med en jævnalderende grænseoverskridende?
Det korte og det lange er, at jeg er lidt usikker, så kurer mig lige, tak!
tilføjet af

5 korte svar

1)Ja - Nej
2)De hader det.
3)Kun få er oprigtigt interesserede.
4)Det skal unge mænd og kvinder heller ikke - kun hvis de har lyst.
5)Kast dig ud i det - så skal du nok finde dine grænser.
tilføjet af

Svar på spørgsmål 3

Da jeg var yngre (under 20) tænkte jeg meget på modne, erfarne mænd, men jeg gjorde aldrig alvor af fantasierne. I dag er jeg 27 og har en dejlig kæreste på 28. Jeg er fuldt ud tilfreds med det jeg har, men jeg kan stadig godt føle mig tiltrukket af en flot midaldrende (gerne gråhåret) mand. Jeg tror at mange unge piger drømmer om ældre og mere erfarne mænd i stedet for fjollede teenage-drenge.
PS: Håndjern har aldrig sagt mig noget!
tilføjet af

vi er alle forskellige

så der er intet unormalt i at tænde på unge kvinder.. m mindre de er under 18 altså.
Jeg (Q) kan også tænde på meget yngre mænd, og har en kæreste der er 8 år yngre end mig selv (spurgte altså ikke om hans alder da jeg forelskede mig i ham), men jeg kan ligevel også tænde på mænd der er ældre.
bare kast dig ud i det.
held og lykke
tilføjet af

Bare klø på...

Det skal du altså ikke bekymre dig om, det er nok ikke alle på 20 - 25 år, der drømmer om en mand på 39, men der er mange, der gør.
Min første mand var tolv år ældre end jeg, den næste seks, og min nuvæørende kæreste er tyve år ældre end jeg.
Selv idag, hvor jeg er fyrre år, finder jeg min kæreste langt mere atraktiv, end en på min egen alder.
Det er forskelligt, og jeg kunne personligt aldrig gøre det med en ung fyr, så bare klø på, der skal såmænd nok være en af dine studieveninder, der kunne tænke sig noget modent sex.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.