7tilføjet af

Vi behandles som idioter

Da krigsmagerne startede Irak-krigen var formålet at fjerne en afskyelig diktator og skabe et demokratisk land, der kunne blive et forbillede for befolkningerne i de udemokratiske nabolandene. Altså fx. Syrien og Iran.
Nu snakker krigsmagerne om en ny strategi, hvor nabolandene skal være med til at sikre stabiliteten i Irak. Altså fx. Syrien og Iran.
Med andre ord skal de udemokratiske nabolande nu bestemme over forholdene i Irak.
Krigsmagerne, heunder vores egen statsminister, behandler os dermed som idioter, der formodes at have glemt, hvad der blev sagt, da den ulovlige angrebskrigen blev sat i værk.
Spørgsmålet er nu, om Fogh og de øvrige krigsmagere har ret i, at vi er så dumme, at vi finder os i denne form for åndelig voldtægt, uden at sparke dem ud af deres embeder.
tilføjet af

Politikere er snu

Ja de er sk*
Valgperiode efter valgperiode lover de guld og grønne skove, og næsten hver gang sker der ikke noget, og vi hopper på den igen og igen, tror desværre at befolkningen i vesten (eller befolkninger i det hele taget) er nemme at forvirre...(det viser historien jo også) der er dog nogle få der ikke lader sig narre men hver mand en stemme og så giver det ikke meget i den sidste ende.
Har ikke TV men hvis man nu vil have nabolandende til at holde ro i Irak (mellemøstens demokrati) så virker på en eller anden måde ekstrem komisk på loller på mig...men lad os håbe at størstedelen af befolkningerne i vesten har lært noget af situationen og svaret er nok....at det har de IKKE!
tilføjet af

Tjah..

når man læser dine indlæg synes der at være en vis retfærdighed i det!
tilføjet af

hvad

Hvad er årsagen til at du kalder dig slesviger, når du hedder Hassan og er fra Pakistan.
tilføjet af

i er idioter

tilføjet af

Henrettes

Snart er tid til at henrette sadam og hans kumpaner. Samtidig hjemsendes de irakiske flygtninge. Der sker gode ting iøjeblikket.
tilføjet af

Svar på irrelevant påstand

"Anonym" påstår, at jeg hedder Hassan og er fra Pakistan. Nu mener jeg ikke at der noget galt i hverken at hedde Hassan eller at være fra Pakistan. Men mit indlæg bør vel vurderes ud fra mine argumenters saglighed og ikke ud fra min etniske baggrund.
Jeg kalder mig slesviger, fordi jeg er født i Nordslesvig, og fordi jeg for tiden ikke er så stolt af mit danske statsborgerskab. Men hvem er du "Anonym"?
tilføjet af

Interessant

Din begejstring for henrettelsen afslører at du er tilhænger af Sharialovens principper om hævn. Din forhåbning om en snarlig hjemsendeslse af flygnige viser, at du er fremmedhader, altså fundamentalistisk dansk nationalist.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.