7tilføjet af

hvor mange penge bruger du?..

..på julegaver i år?
Jeg kommer ca af med 3600 kr, for 13 gaver, omkring 300 kr pr person.
puuh syntes sgu hurtigt det bliver dyrt, når man er på barsel, bygger om, og har småt med penge.. C",)
tilføjet af

ingenting

Absolut ikke en krone, og har ikke gjort det de sidste 6 år.
Syntes julen er blevet for kommerciel, og har meldt mig af det ræs der men alt respekt til dem der stadig er på.
*god jul, og godt nytår*
tilføjet af

jeg bruger

jeg bruger mest på de børn der er i familien .. men tænker ikke så meget over hvor meget det koster men mere om jeg kan ¨få fat i en god gave .. har i mange år gået i genbrugsbutikker for at få mere ud af mit "lortebudget" :-)
det kan varmt anbefales at kigge på ting og sager i genbrugsbutikker .. der er ingen grund til at gå ud og købe den sidste nye cd med britney spears bare fordi der er supermange der falder i fælden .. anyway .. min tanke omkring det med julegaver er at det handler mere om at give en gave end det handler om hvor stor gaven er .. hvis det er så svært mht at købe dem kunne du jo også bare give alle pengene til sudan - nej vel.
held og lykke.
tilføjet af

julegaver

har heldigvis ikke den store familie...
så søster+ mand og mor + mand får vel for 5-600 kr mens kæresten nok skal have for ca 1200-1500 kr..
tilføjet af

julegaver

Lad da vær`med at købe gaver til familien( de voksne) , der har alt. køb i stedet for en ged,høns til Ulandene, som vi også så i Morgen Tv i dag.
tilføjet af

HELT og aldeldes, fuldstændig, komplet enig

Men det er svært for mig at gennemføre.
Grundet de omstændigheder, at jeg har møgmeget familie, som erfaringen har vist, slet ikke kan have, at jeg ikke er til stede, så er jeg der juleaften. Men pga. mi indædte antipati mod alt hvad der omgiver julen har vores fået en form som virkelig er speciel, og ultrahyggelig...og dyr på samme måde som et sammenskudsgilde er. Og fest og ballade, det kan man aldrig få nok af...det skal bare ikke være efter opskrift ANDRE har givet en. Det der SYGE "juleglæde" "julefred"...hvad fanden er det? Hvorfor ikke juelfred om sommeren? HVORFOR ikke bare fred og glæde i focus altid?
Vi har også en SLAGS gaveræs. Vi køber noget...eller har noget, som vi lægger i puljen og spiller om. DET er fandme skægt...sidste år vandt jeg alle gaverne. HVER og en. Også dem jeg selv havde bidraget med. Hvad fanden skulle jeg med mandeparfume og lavalamper? Jamen så fik jeg jo mulighed for at give gaver EN GANG TIL for de samme penge. GRINEREN!
Kig iøvrigt i denne tråd...synes dit bidrag vile friske lidt op derinde ;o) http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=13;conference=131;posting=843186
tilføjet af

Ikke en øre

Jeg plejer at købe en mandelgave til 15 kr.
tilføjet af

Julegaver

Min jul bliver lidt anderledes i år, ved at jeg skal besøge min søn i Sverige.
Men mine 2 dejlige børn og svigersøn. skal da lige havde en lille julegave fra mig jeg vil nok bruge omkring et par tusinde kroner i alt, for min gamle far skal også havde en ting.
Det kommer helt an på, hvad jeg lige finder til dem.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.