18tilføjet af

Ville du, i integratonens navn, være en af dem der satte dit barn i denne børnehave?

tilføjet af

For fanden...NEJ

det kan kun ende galt...
tilføjet af

"no fucking way"

undskylder sproget i overskriften, men mener det dybfølt.
tilføjet af

Ville du......

... istedet for bare at linke til en artikkel, bidrage med et debatskabende oplæg, istedet for bare at pille artikler ud der "passer ind" i den onde stemning der er overfor gæsterne i Danmark ?
tilføjet af

NEJ TAK

MINE BØRN SKAL IKKE IFØRES BURKA!
tilføjet af

Aldrig i livet !!!

Utroligt at det er acceptabelt ....
tilføjet af

et link skaber en debat?

måske ikke i din indhyllet udlændigetilværelse?
tilføjet af

intergatiron

Nej jeg vil aldrig hve mine børn i en børnehave med så mange udlandske børn ( jo, hvis de bare ikke er muslimer).
Se bare de Københavnske politiker, de har sandelig også fravalgt kommuneskolerne fra.
Jeg ville heller slet ikke sidde med ved bordet med hende danskeren, hun er landsforrædder med tørklæder og store gevanter FY FØJ da
tilføjet af

glemte

at sige der er ingen der har indviteret dem her op, og hvis det var, så rejser man da hjem igen.
;ine gæster rejser da også hjem
tilføjet af

De er ikke ligefrem gæster

Gæster er oftest velkomne venner
Gæster går igen efter endt besøgstid
Gæster opfører sig ordentligt overfor deres vært
Gæster udviser høflighed overfor skikkene i den familie de besøger
Og man kunne vist blive ved. De er ikke gæster. De er noget andet.
Indvandrere for eksempel er et udmærket ord. Invaderende folkefærd er en anden betegnelse, og også her kunne man blive ved.
tilføjet af

Det er rent faktisk....

.. kun ganske få dage siden at Sol her i debatten fremsatte deres holdning til debatindlæg uden andet indhold end link, eller kopieret tekst. Men ok.. det gælder nok ikke i integrationsdebatten, hvor det eneste formål øjensynligt er at nedgøre og tilsvine flygtninge/indvandrere, istedet for som i de fleste andre emnegrupper, at føre en saglig debat.
tilføjet af

Nåda.. den har jeg ikke hørt før.

Hvis vi ikke har inviteret dem, hvordan pokker er det så lykkedes så mange at komme illegalt ind i landet. Den slags plejer da som regel at blive smidt ud ?
tilføjet af

Landsforrædder?

Hvorfor er hun landsforrædder? Hun kan vel selv vælge sin religion og sit tøj. Og hvorfor skulle man ikke kunne være dansker og muslim på samme tid?
Jeg ville nok ikke sætte mine børn i den børnehave af frygt for at de ikke skulle kunne finde ud af at omgås danske børn bagefter eller få identitetsproblemer som de eneste danskere. Men hvis forholdet mellem indvandrere og danskere var 50-50, ville det ikke bekymre mig.
tilføjet af

Du ved ikke meget om indvandringen

-
Du ved ikke meget om indvandringen kan jeg høre!
-
tilføjet af

Ehmmmmmm....

Hvad er det lige du hved så meget om ?. Oplys mit intetanende sind.....
tilføjet af

Nej...

... det ville jeg ikke og jeg mener at dey er forfærdelig at vi i vores land har sådanne tilstande allerede, ja allerede jeg havde håbet at det først blev sådan når mine børn var ude af institutionerne... men nej.
Det er godt jeg er JYDE;o)
tilføjet af

Nej.

Så skulle det være sagt.
tilføjet af

Hvad med skolen?

Du nævner børnehaven.
Hvad med at sætte et barn i skole med indvandrere for integrationens skyld? Er det ikke mindst lige så vigtigt?
Jeg så en invandre far , der havde lært sit barn at tale godt dansk inden barnet blev sat i skole (første klasse), men da han så at de fleste børn var "to srogede", dvs.reelt ensprogede tog han sit barn ud!
Hvorfor mon? var han usolidarisk, egoistisk eller andet?
Ikke efter min mening. De andre indvandrerforældre kunne blot have gjort som ham og lært sine børn dansk. Kunne de ikke?
Jeg synes det er indvandrene (nærmere bestemt muslimerne), der er usolidariske ved at lade skolen klare alle problemerne med integration og dansk.
Jeg læste engang et interview med en skolelærer på Nørrebro. Han lød som om han aldrig ville drømme om at stemme på Dansk Folkeparti. Alligevel fortalte han at de fleste indvandrerforældrer ikke interesserer sig en døjt for hvad der sker henne i skolen. Hvis de endelig møder op til et forældremøde gider de dårligt nok snakke om deres eget barn. En enkelt tyrkisk far fik dog end længere og hjertelig snak med en dansk skolelærer, men det var kun fordi de snakkede om et tyrkisk fodboldhold!
Samme skolelærer kunne berette at da de skulle lave et arrangement for børnene skulle de bruge blot to (2!) frivillige forældre. Hvor mange meldte sig?? Rigtig gættet (du har sikkert gættet rigtig hvis du ikke er for politisk ukorrekt) INGEN! Hos en stor del af de indvandreforældre der bor på Nørrebro er moderen vist nok hjemmegående, og har derfor hele dagen til at hjælpe til.
Integrationsproblemer skyldes næsten udelukkende invandrene selv. Og med invandrene mener jeg naturlig vis stadig væk muslimer.
Der er ca.500.000 invandrer i Danmark, hvor af kun ca.200.000 kommmer fra muslimske lande, og det er altid disse, der er problemer med.
Hvornår har du sidst hørt om problemer med indiske, Viet Namesiske, sydamerikanske, østeuropæiske eller kinensiske invandrere? Nej vel; aldrig
En dansk undersøgelse har vist at det tager ca. 5-6 år at integrere en Viet Nameser! En tyrkkan du dårligt nok integrere på fem generationer.
Er jeg for hård? Så prøv at konsultere den virkelige verden.
tilføjet af

ja da

vi har meget at lære af den kulturberigende indvandring. mord, knivstikkeri, røveri osv.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.