4tilføjet af

Vil han mig?

Hej Carl-mar
Som mand må du jo vide, hvad der foregår i en mands hjerne, så derfor dette spørgsmål;
Min ek-kæreste er vendt tilbage i mit liv. Det er jeg glad for, for han er en sød fyr, selv om han kan være både en chaletan og indimmellem også svær at stole på. Vi er ikke kærester, men blot venner...altså du ved af den kaliber med tilhørende bonus-ordning med hele svineriet (læs sex).
Han bor i udlandet, så det er ikke så ofte jeg ser ham. Jeg har et par gange spurgt ham, om han tror, at vi bliver kærester igen. Han svarer sådan lidt undvigende, men at hvis vi havde boet i samme land, så ville vi være kærester, men at han jo ikke har nogen glaskugle...
Jeg holder meget af ham. Også selv om jeg slog op med ham, fordi han var utro dengang. Det ligger lidt til ham,
Jeg har derfor bestemt, at det må køre lidt videre på denne måde, indtil jeg er klar til at stille ham stolen for døren.
Mit spørgsmål er:
Hvad er det han vil? Er jeg blot en dejlig ting at hygge med, når han er i Danmark? Udviser han omsorg for mig nu, fordi jeg lige har været igennem en svær sygdom? Vil han pt. ikke mere, fordi han måske er bange for et eller andet?
Hvordan synes du, at jeg bedst håndterer denne situation, altså at være dybt forelsket i en mand, som jeg ser som manden i mit liv, men som konstant er som en vandmand i mine hænder?
KH L
tilføjet af

Han vil dig

gerne... men på hans premisser.
Vi mænd er ikke monogame af natur, men har et behov for forhold til flere kvinder, nogle gange samtidig. Det er ikke fordi vi ikke elsker vores kærester/koner men altså naturens drifter der styre os. Vi har behov for at sprede vores sæd, så mange steder som muligt for at føre vores gener videre, ligesom hos så mange andre dyreracer.
At nogle mænd er blevet tæmmet af "moderne tider", så det er ile set at være vores kærester/koner utro, gør blot mænd frustrerede, så de ind i mellem, har svært ved at fastholde et fast forhold. Gi´ manden lov til hans udskejelser, forslå ham evt. at han invitere hans elskerinder hjem så du kan møde dem, og jeg garantere at han vil elske dig så højt, at du vil føle du får din helt egen pedistal.
Så at din kæreste har været dig utro nogle gange, og sikkert også er såfremt i finder sammen som kærester igen, skal du ikke tage dig af. Vær blot glad og tilfreds med at det er dig han altid vender tilbage til.
tilføjet af

vil han mig

Han vil ikke have dig, men tør ikke sige det for
at gøre dig ked af det.
Du skal tale meget med dine veninder om det, heller for meget end for lidt i 3 mdr. Derefter
skal du ikke tale om ham mere, men gå i byen og
blive bekræftiget af en masse mænd, så du igen
bliver dig selv.
Læs min bog MÆND på 621 sider, det står
en masse om det
hilsen
www.carl-mar.dk
tilføjet af

Årsagen til han er

utro, er jo den at konen ikke kan acceptere at han ikke er monogam. Altså, hvis hun (såvel som alle andre kvinder) bare vil acceptere mændenes naturlige behov, vil der vel ikke længere være tale om utroskab, vel?
Det er da klart at når konen/kæresten flipper totalt ud fordi manden blot følger hans dyriske instinkter, at han ikke vil fortælle om hans mange små eventyrsudflugter til lystens paradis.
Der findes ikke en mand på denne klode, der ikke enten har været deres koner/kærester utro, eller ville være utro hvis chancen bød sig hos en tiltalende, attraktiv kvinde. Der er derimod mange mænd der aldrig ville indrømme det (du skulle bare vide hvad vi mænd går og snakker om indbyrdes når kvinderne ikke er tilstede, eller hvordan vi konstant forsøger at score når vi er i byen sammen, uden vores koner).
Nej du...........det er kvinderne der selv skaber problemerne!!!
tilføjet af

Citat

Det er så svært, for den der elsker, at gå ved siden af den, der kun holder af.
- Herman Bang -
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.