2tilføjet af

Kan man tage for mange mildin?

Halløjsa
Da lægen fandt ud af, at jeg havde for højt stofskifte, fik jeg noget medicin for det, Thycapzol. Jeg Fik så en frygtelig nældefeber som en af de mange bivirkninger man kan få af den medicin. Jeg fik noget nyt medicin mod det forhøjet stofskifte, samt noget Mildin som skulle tage den ulidelige kløe jeg havde over hele kroppen. Den tog ca. 85-90% af kløen, hvilket var skønt, men ikke det hele. Når den nye medicin virker burde jeg ikke tage Mildin længere.
Nu har jeg taget det nye medicin i 2½ dage, og synes dog stadig ikke at de sidste 10-15% af kløen som var tilbage, er gået væk.
Kan det passe at der går mere en 2½ dag, inden den nye medicin, hvor risikoen for nældefeber er meget mindre, skulle virke og nældefeberen forsvinde?
Jeg har vel stadig nældefeber, Mildinen holder den bare nede, for det klør jo stadig, bare betydeligt mindre end før jeg tog Mildin :s
Og er det farligt at tage mere end én pille (Mildin 10mg) om dagen? Der står at voksne skal tage én pille dagligt, men jeg har taget to, en morgen og en aften, fordi det klør lidt for meget til at jeg kan sove.
Tak
tilføjet af

jeg tror ikke, at en enkelt pille skader dig

men ellers må du ind på læge leksikon.
jeg har haft soreasis konstant i tre år, jeg burde ikke aRBEJDE, MEN JEG KUNNE IKKE SIGE NEJ, DA JEG DREV EN KANTINE OG RENGØRINGSFIRMA, OG FOLK KOM ALDRIG PÅ ARBEJDE.
jeg fik masser af røde bade, korticon salver, men intet hjalp, og desuden havde jeg også en frygtelig kløe, men lægerne gjorde intet for at forhindre det.
til sidst måtte jeg rejse hjem til min egen læge, fordi jeg var ved at miste synet og tænderne, på grund af den stærke medicin.
jeg havde også åreknuder i venstre ben, og stafylikokker over hele kroppen, på et tidspunkt mistede jeg al underhuden på mine fødder.
jeg måtte naturligvis arbejde med handsker, når jeg lavede mad, og det var ikke særlig smart.
jeg måtte få skiftet forbindinger og få røde bade i arbejdstiden, men det betød bare, at jeg først var færdig med mit arbejde kl. ca. 3 am, og jeg skulle begynde igen kl, 8 am.
få dage efter jeg kom hjem, fik jeg fjernet åreknuder hos en privat læge, og en hudspecialist gav mig noget medicin med kræft.
desuden skulle jeg have taget blodprøver hver dag, det skete ikke før.
efter ca en uge var næsten alle smerter væk, og jeg tog kun de kræft piller i en uge, så nu har jeg absolut ingen smerter eller men mere.
tilføjet af

Binyrebark hormon

Hej!
hvor er det irriterende for dig med det nældefeber. hvis mildin'en stadig ikke hjælper så spørg din læge om du kan få binyrebarkhormon.
det kan være meget farligt at tage i længere perioder, men 1,5 pille pr. dag i ikke mere end fem dage burde stoppe nældefeberen fuldstændig.
medmindre selvfølgelig, at du er i gang med at indtage noget dagligt, der provokerer den? det burde du måske først undersøge.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.