1tilføjet af

pyroman kan ikke smides ud.

Vi havde en brand i vores kælder d 30-11,hvor alt blev brændt.
Vi er 8 beboer i denne opgang med pyromanen.
Denne person har lavet brænde før hvor hun har boet,og nu oplevede vi det selv her.
Hun havde sat ild til sit kælderrum.
Det var en meget voldsom brand,hvor vi beboer måtte genhuses for en stund.
Personen blev taget med af politiet,og blev desværre løsladt næste dag,men sigtelsen mod hende for denne brand blev opretholdt.Boligforeningen siger at de ikke kan smide hende ud af sit legemål,da de ikke har set hende sætte ild i noget.Beboern har 4-5 pyroman brande på sin samvittighed,alle brande begået i store bygninger.
Hvad er det for en holdning den boligforening har.Det er beboernes liv og helbred der står på spil ved sådanne brande.
Jeg talte en del med denne beboer i sommer,og hun fortalte mig om sine brande hun laver,deraf ved jeg det om hende.Det er mig en gåde,at hun ikke kan opsiges af sit legemål efter denne brand.Hun vil helt sikkert gøre det igen her.
Underskrift indsamling har ikke hjulpet noget.Vi andre beboerer meget utrykke ved hendes
tilstede værelse.Hvad skal der til,for at en sådan farlig person kan smides ud af sin bolig,jeg spørger bare.?????????????????
Hvis en af os beboer skaffer en hund,bliver vi smidt ud med øjeblikkelig virkning,men en pyroman må gerne blive,selvom hun sætter andres liv på spil med sine brande.
her er noget der ikke helt stemmer i lejeloven.
tilføjet af

pyroman kan ikke smides ud.

Altså som nr 1. kan hun ikke opsiges af hendes legemål, da det jo er branden hun leger med, men at hun, når hun nu har indrømmet det over for politiet ikke kan opsiges hendes lejemål, det er mig virkelig også en gåde, har i prøvet lejernes lands organisation ????
jpdk
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.