3tilføjet af

Hjælp !!! Marineret Lammekrone

Hej jeg hedder Flemming.
Jeg er en tussegammel, senil hankøn og beder om lidt viden omkring en marineret lammekrone (eller umarineret). Jeg vil gerne kunne dupére "rakket".
Slagteren vil levere den brugsfærdig, men hvad skal jeg så gøre med den.???
Hvad skal jeg servere til??
Jeg har tænkt mig en menu med lidt fisk til en start. Koldt med champagne til. Måske noget med lidt muslinger.
Hvad skal jeg byde på som dessert??
Jeg har virkelig brug for nogle gode forslag.
Bedste hilsner fra Flemming.
nunca@sol.dk
tilføjet af

okay!må man...

spørge til hvilken lejlighed!!!
Eller hvad med hinbærmousse????
tilføjet af

Mad er mig

Der findes en tyk bog, der hedder 'den klassiske køkkenskole'. Der er en genial forklaring til hvad man gør med en lammekrone. Med billeder. Så vil jeg tro du kan improvisere dig frem, hvis marinaden ikke er god nok.
Find en vin, der sådan er lidt fyld i, men ikke så meget at den kan stå selv.
Find en dessert, der har en mellem-mild smag. Altså, ikke den stærkeste chokolade-noget men måske noget med frugt. Evt. lidt blød is med frugt ved siden af. Find ud af coulis eller bare tænk marmelade.
Server noget dessertvin til.
Forretten kan være den her http://www.dr.dk/mad/opskrift.asp?inpOpskriftID=1150 med en sød hvidvin til.
Prøv dig lidt frem. Mad skal være en fornøjelse og ikke en byrde.
tilføjet af

Tillæg...

Jeg kan sige, at jeg altid har meget stor glæde af SOL's egen opskrifter. De hed engang Mortens Opskrifter, men nu ligger de bare under mad og vin. Kig der.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.