8tilføjet af

Vietnameser søges til at oversætte 4 linier for mig

Hej
Jeg har brug for at få oversat 4 linier fra dansk til vietnamesisk så jeg kan sige noget til en kollega. Kan du hjælpe? Betalingen snakker vi om.
Mvh Ranner
tilføjet af

hvad....

hvad skal du sige til din kollega. Jeg er selv vietnameser....
tilføjet af

tekst

Hej
Jeg vil fortælle hende at jeg lider af en psykisk sygdom der gør at jeg er bange for bakterier og derfor bliver bange når hun gør mine ting rene. Jeg har talt med hendes chef og han har prøvet at sige det til hende, men jeg vil bare sikre mig at hun forstår at det ikke har noget med hende gøre og at jeg ville blive ligeså bange hvis det min mor der gjorde mit bord rent. Jeg er bange for at hun tror det er fordi hun ikke gør det godt nok.
mvh ranner
tilføjet af

???

Den kan jeg desværre ikke hjælp dig med. Lidt for svært til en godt nok fuldblods vietnameser, men så god er jeg heller ikke til det. Håber, du finder hjælp et andet steds…..
tilføjet af

tak

Tak for svaret, jeg prøver andetsteds.
tilføjet af

På engelsk eller tysk?

Hej,
min vietnamisiske veninde læser ikke dansk, kunne jeg bede oversætte linierne til engelsk eller tysk?
kurt
tilføjet af

Teksten på engelsk

Jeg har prøvet at skrive teksten på engelsk.
I am the girl who has said that I clean my own table and my other things. That is because I have a mental illness. I am afraid of other peoples bacterias, so I am afraid when others touch my things. It has nothing to do with you I would also be afraid if my mother touched my things. I hope you understand

mvh ranner
tilføjet af

kællingen er jo syg,

hvis hun konstant skal gøre rent, verdens mest betydningsfulde flykonstruktør have samme sygdom, og han døde ensom af sit eget bræk.
selvom oversættelsen på engelsk lyder meget logisk, er det jo ikke sikkert at nogen vietnamesere ved noget om det, de æder jo både hunde og rotter.

men ellers er der tusindvis af vietnamesere i de katolske kirker, specielt i århus og ålborg, så måske kan du få hjælp der.
tilføjet af

Her

Choa bac
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.