5tilføjet af

Vi vejer for meget... hvorfor.

Man må ikke spise det , man må ikke drikke det. Man skal dyrke motion , er man altid klar til det? Jeg mener jo , at når man er på arbejde , giver det en masse motion. Kommer træt hjem , og så er der ikke mere energi. Så skal man til et møde , god mad. Så skal man til en reception , god mad. Alt mad skal laves på en bestemt måde , ellers så giver det problemer med vægten. De tynde siger så .... ta dog for søren og tabe dig lidt ... hvordan er det egentlig du opfører dig..
tilføjet af

la´ dog menneske være et menneske

rig og frodig er squ bedre end en bønnestage.
tilføjet af

Hvorfor skal nogen i det hele taget dømmes??

Vorherre bevares. Lige så dødssygt det er at høre folk bøvse og prutte og pege fingre af de tykke, er det at høre en (tyk??) gøre det samme af de tynde. Vi har ikke brug for gensidig fordømmelse, ej heller ensidig fordømmelse af nogle. Hvorfor pege fingre? Hvad er det i virkeligheden man peger fingre af, når man gør det? Er det bare et sørgeligt forsøg på selvforherligelse, når man har brug for at nedgøre en gruppe, der er anderledes en ens eget (herlige) selv? Det er da sørgeligt, ikk? Uanset størrelse har vi alle unikke kvaliteter - og det modsatte. Det er ikke størrelsen med gørelsen det kommer an på.
tilføjet af

Ikke sjovt at være "offer"?

Det er ligesom i en diskussion. Den som er offer, kommer med udfald så en anden bliver "skydeskive". At rette fokus fra sig selv, ikke?
tilføjet af

Hvor er det altså røvsygt

.. At være ganske almindelig efterhånden..
tilføjet af

Ja, men tænk på børnene!

Der er ret mange småbuttede børn i vores samfund, som hellere end gerne vil se mere "almindelige" ud, børn som bliver drillet af deres kammerater i skolen.
De har ikke selv valgt at være overvægtige. Det har deres forældre gjordt for dem, ikke med vilje selvfølgelig. De fleste af dem har bare gjordt, som de plejede, før de fik børn, nemlig bevæget sig for lidt og spist for mange søde mellemmåltider.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.