1tilføjet af

vi er sande fordi.

siger jehovas vidner som regel, og så kommer de med disse begrundelser.
- Vi går ikke i krig
- Vi elsker hinanden
- Vi alene missionere den gode nyhed
- Vi følger bibelen 100%
- Vi tror ikke på treenigheden.
At man ikke går i krig, er ikke særligt bibelsk, da hele første testamente drejer sig om krig, og i rom 10 kan man også se at dem der bære våben og gør ondt ved andre er guds tjendere.
Vi elsker hinanden, hvilket heller ikke passer særligt godt på jehovas vidner, for elsker man andre, hvis man ikke kan acceptere folk som de i virkeligheden er? nej det gør man ikke, så jeg kan komme på mange andre mennesker jeg hellere vil elskes af end folk fra jehovas vidner.
De missionere den gode nyhed? nej det gør de ikke, du missionere for et helt andet budskab end det der står i bibelen.
De følger bibelen? nej de følger bibelen som en tyv følger loven, og det vil sige så lidt så mugeligt, der er en grund til at de vælger at læse hvad der står i vagttårnet frem for det der står i bibelen.
for der kan de finde den misinformation, de søger at finde, frem for den information de kan finde i bibelen.
De tror ikke på teenigheden, hvilket ikke er særligt bibelsk, men kun et ønske om at have ret.
Selv om jehovas vidner bruger disse begrundelser på sand kristendom, jamen så er der ikke særligt meget bibelsk over den, det er mere baseret på menneskebud. og man omgår de værktøjer som bibelen giver til at finde falsk religion.
og det er jo også her sekten fejler, så derfor bruger de andre værktøjer, for at finde sig selv sande. men det er ikke særligt bibelsk!
tilføjet af

Slagordsreligion

Når en religion får for meget fokus på den slags slagord, er det næsten uundgåelige resultat, at de finere fornemmelser går fløjten: så er der plads til, at medmenneskeligheden erstattes af kynisme og gold ideologi. Det ser man ikke kun hos JV, men i stort set alle sekter.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.