17tilføjet af

upskirt

nu er det snart forår og jeg er lidt vild med piger i nederdel/kjole og tanken om hvad de gemmer derunder. faktisk prøver jeg at smugkigge - et enkelty kig op under en lårkort på en uskyldig bomuldstrus kan gøre mig ør - er det fuldstændig åndsvagt?, og hvor går man hen og kigger? er der andre der har den samme lyst? - og vigtigst af alt - tænker piger over det når de klæder sig på? - som mand kan man jo blive splittergal med alle de G-strenge der blottes!
Kh
Tex
tilføjet af

kender det godt..

min eks (vi har noget kørende igen) skrev til mig forleden (detaljeret beskrivelse) at hun skulle have en lårkort kjole på til en fest.. jeg skulle desværre ikke med, men for pokker... tanken om det udviklede sig efterhånden til en fantasi.. jeg bliver også totalt mærkelig i hovedet når jeg tænker på det, eller når jeg ser det! flere piger i lårkort!
tilføjet af

jens olsen

Helt enig.
JEG har aldrig haft behov for at voldtage, men FORSTÅR udmærket de mænd der gør det.
Manden er jo skabt til at få udløsning 2 gange ugentligt hvis han skal tænke og opføre sig normalt i samfundet.
Men mange kvinder gider ikke sex efter nogle års ægteskab med børn og økonomiske spekulationer.
Når der går mere end 3 dage begynder frustrationerne og efter 5 - 6 - 7 - dage er det nødvendigt med en spiller og en udløsning, men det er jo ikke sjovt at hive i aben 2 gange HVER uge.
Når man så har gået mere end en uge måske to - så bliver MÆND altså liderlige på alt hvad der går bevæger sig
og en kort kjole eller et stykke bar maveskind (uanset om hun kun er 15 år) eller stram bukserøv - så er det tæt på den eksploderer i bukserne.
Derefter er der naturligvis ikke langt til voldtægt - desværre. Men sådan er vi mennesker indrettede.!!
Det kan også undre mig at piger i dag er så udviklede som 12 - 13 årige . De har store bryster etc... og går nedringet og udstiller sig - men ved nok ikke at vores antenne pejler sig ind på dette hele tiden. HELE TIDEN.
Det er desværre også blevet alt for let at score piger/kvinder. Jo - jeg mener DESVÆRRE.
Jens
tilføjet af

ynkeligt!

Må jeg anbefale at du lige nu går ned på din lokale psykiatriske skadestue og beder om at blive indlagt med det samme! Du er jo syg i hovedet mand!
Prøv lige at se på hvad det er du har skrevet..."Buhuu, jer er en stakkels mand der må finde sig i at kvinder går og udstiller deres krop og pirrer mig hele tiden- buhuu, selv små tøser pirrer mig - buhuu, det er døduretfærdigt at de giver mig lyst til at kaste mig over dem - buhuu, det er bare SÅ uretfærdigt at mit køn er så svagt at vi ikke kan styre vores lyster så snart en pige ikke dækker sin krop til - buhuu hvor er det langt ude at jeg godt kan forstå en voldtægtforbryder, for pigerne ber jo selv om det og det er OS der er ofrene - BUHUUUUUUU"
Helt ærligt mand, du er langt ude!
Og i øvrigt tror jeg sgu ikke at pigerne er tidligere udviklet i dag, det har bare noget med tøjet at gøre!
En stram t-shirt får altid brysterne til at træde mere frem og se større ud, end hvis de har en løsthængende t-shirt på.
Du er et sørgeligt stykke mandfolk min ven
tilføjet af

hanne j k

Hej alle sammen.
Naturligvis er mænd ikke éns men "michael" fatter da ikke (eller REAGERER IKKE) som almindelige mænd.
Jeg er en pige på 19 som udnytter alt det "olsen" beskrev så klart.
Jeg har haft sex med 9 fyre siden jeg var 13 år og 2 har været trofaste kærester i flere år.
Det er ikke en fyr der udser sig mig ! Men mig der udvælger hvem jeg ønsker der skal score mig !
Jeg er over 100 gange blevet inviteret til at være "ekstra pige" i sengen, men det må I mænd godt vide:
INGEN PIGE ønsker at være ekstra pige i sengen.
Det er mænds syge fantasi der udtænker denne drøm !
JEG KAN SOM PIGE GODT FORSTÅ AT PIGER BLIVER VOLDTAGET - DET ER VI SELV SKYLD I. Jeg har dog gået til selvforsvar i 3 år i ungdomsskolen så jeg kan sparke så hårdt i mandens kugler at han løber skrigende bort.
Jeg ville dog ikke kunne slippe væk hvis det var en FLOK tyrkere - de er for mange og FØJ for at blive voldtaget af en FLOK tyrkere.
Godt jeg ikke bor i Århus.
Knuzzz Hanne
tilføjet af

Du er for klam mann!

Du er jo syg i hovedet!! Hva fuck er der galt med dig mann.. Du burde kydes, man går sQ ikke og voldtager små pger, bar fordi man r såh klam, a man ikk kan få noget på andre måder, jeg forstår sQ godt a din kone ikke gider i seng med dig, DU STINKER!! Gå til en luder hvis du ikk kan klare mosten, få dig et LIV, det er der jo nogle andre der har, og du ødelægger deres liv ved a voldtage dem..
Du skulle skydes!! AD!
tilføjet af

øhh..

okay, ligemeget hvor skør jeg bliver af at se piger i korte kjoler så har jeg sq aldrig haft trang til at voldtage! og jeg forstår sq heller ikke dem der gør det.. det er noget andet hvis pigen selv lægger op til sex og hun også har lyst..! så kunne det da være godt med en quickie på et offentligt toilet ;)
tilføjet af

vorherre bevares!

Du lyder nærmest som om at du er stolt af dig selv og dine bedrifter på et lagen - kan du ikke godt selv se hvor mindrebegavet det lyder?? Prøv at finde noget mere værdigt at være stolt af!
Du mener altså, at vi selv er skyld i det, hvis man bliver voldtaget???? Er du fuldstændig fra den?? Et nej er et nej - uanset hvor meget den enkelte pige så har flirtet og gjort sig til. Vi er udstyret med en fri vilje og det er mænd altså også - de skal sgu ikke lægge skylden over på andre, bare fordi de ikke kan styre deres drifter! Hvis vi alle gjorde det, så gad jeg godt se hvordan vores samfund vill se ud!
Det er lidt ligesom i "gamle dage" hvor kristendommen var på sit højeste. Kirkens mænd lod sig ofte "lokke" af forførende skønheder - dagen efter sad de så i kirken og bad om syndsforladelse og så var den skid ellers slået for deres vedkommende. Skønhederne - ja de blev brændt på bålet som hekse, for de havde jo lokket de stakkels uskyldige mænd, som bare ikke kunne gøre for det. MÅ jeg brække mig!!
Jeg har næsten ikke engang ord for hvor ynkeligt det er, at nogen kan vove at påstå, at pigerne selv er ude om det og mændene bare ikke kunne lade være, fordi pigen selv bad om det.
Rygrad og selvbeherskelse tak!
tilføjet af

Er I Sindsyge?

Hej igen
Jeg forstår slet ikke havd der går galt med denne tråd - jeg har IKKE haft voldtægt eller skolepiger i tankerne da jeg lavede indlæg. Voyuerisme pirrer mig ganske enkelt - altså et lille glimt af en trusse under en nederdel på en alm. pige på en alm. cykel f.eks.
HVORFOR skal det fordrejes til noget dybt unormalt og pludselig snakkes der om voldtægt og om piger som selv er skyld i voldtægt og grupper af tyrkere i Århus - som åbenbart spæner rundt og massevoldtager gud og hvermand!!
Jeg syns Racister, Pædofile, voldtægtsforbrydere og andre anormale er nogle stakler vi enten må søge at helbrede - eller uskadeliggøre udelukkende for at beskytte vores samfund.
NÅ men jeg har åbenbart skrevet mit indlæg forkert.
Kh
Tex
tilføjet af

Pædofile, racister og fjolser..

Få jer et liv mand..
Desuden er Århus en dejlig by..
Hold jer fra små piger spykopater..
Og hvornår er det lige blevet udlændige der voldtager??
Ja der er udlændinge der voldtager 100% ligesom der er
danskere der gør det så hvorfor skal udlændinge hænges ud??
Racister.. Pædofile og fjolser det er hvad i er..
tilføjet af

rolig nu

Nu var det jo heller ikke dig det var møntet på - det var nogle af de svar som dit indlæg medførte. Sådan er det jo nogen gange med en debat, den udvikler sig pludselig i en anden retning.
tilføjet af

voldtaget

Jeg har aldrig hørt en veninde der var blevet voldtaget af en dansker.
Men for 1½ år siden nlev både jeg og en veninde voldtaget af udlændinge (arabere) med en måneds mellemrum. Hun i Århus og jeg i Odense.
Signe
tilføjet af

Øøøøøh selv mann!!

Prøv li a læs det indlæg du skrev før mann.. Du tror du r såh smart, men du er bare for klam!
tilføjet af

få lidt mere erfaring

jeg har sq da ikke skrevet noget om at jeg ville voldtage eller fantaserede om det, og sq da slet ikke med børn! det er sq da for klamt.. så måske du skulle tage at blive voksen inden du skriver sådan noget ævl..
tilføjet af

Kørt af sporet

Det er da vist kørt helt af sporet her Tex kære ven på stranden,på gågaden, i parker de er overalt hav tålmodighed sæt dig på en bænk og vent så skal du helt sikkert nok få det kik der giver der sus og er det ikke nok så prøv internet under erotik og gå efter upskirt siderne
Hilsen en stor kikker
Piger bliv bare ved det ser godt ud sf
tilføjet af

luft under

Hej Igen
Nu har jeg ihvertfald købt et kamera - så hvis nogen friske kvinder skulle få lyst til en tur i Frederiksberg Have i lidt lår kort, kan vi nok finde ud af et par hurtige naturbilleder!
tilføjet af

Right On Girl!

Sådan Chistrina!
er totalt enig! et nej vil ALTID være et nej!" ingen burde behandles på den måde!
Har engang set en pige, som nogle fyre ( 2 )
skulle til at voldtage!!! hva fanden er det der sker i vores samfund!? Jeg spændte derover og delte nogle øretævere ud!
------------------
ALLE HAR RETTIGHEDER! HVIS MAN BRYDER DEM; ER DET BRUD PÅ MENNESKERETTIGHEDSLOVEN!" BASTA! :->
tilføjet af

Øretæver

Håber da for retssamfundet som du åbenbart er tilhænger af at du blev buret inde for at have tævet de 2 mænd.
Hvad havde de gjort dig der berettigede dig til at give dem en gang øretæver?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.