3tilføjet af

Manio-depressiv ? ! !

Ønsker kommentarer omkr. dette i et parforhold hvor den ene er VOLDSOMT svingende, fra uge til uge - fra måned til måned, fra dag til dag, og fra time til time!!!!
Jo, vedkommende både arbejder med det og får medicin, men når man som udefrakommende oplever det voldsomste BÅDE det SØDESTE/KÆRLIGSTE/VARME/ÅBNE M.M.M., og samtidig det voldsomste og MEST SORTE VILDSKAB med ovennævnte mellemrum, SÅ bringer det ens tro på sig selv i tvivl!
Har allerede af flere fået at vide jeg skal smutte LANGT VÆK fra vedkommende, MEN det er KUN os to der VED hvor dyb fundamental kærlighed og følelser, kemi og "frekvens" der er mellem os - og ingen andre.
Det er/har været svært for vedkommende at rumme dette i forh. til tidligere tiders "forhold", men vi ved begge at vi vil hinanden, men det giver/ER noget MEGET kompliceret... :-(
Dette den "korte version" -forsøgsvis, idet en detaljeret vil fylde en hel server....
Håber nogle kan forstå hvad det er jeg oplever!!
Tak.
tilføjet af

bli ved

Hej
Jeg har haft det präcis som din partner. Jeg var syg i 4 år og var indlagt mange gange.
Men det man som "syg" har meget brug for er én bestemt person, man kan snakke med og som bare ved hvad der er galt osv.
Det er sikkert svärt for dig at forstå hvad der er galt. Det havde min käreste og meget svärt ved. Men det vigtigste er, bliv ved din partner, besög hende, hjälp hende, snak med hendes psykolog osv. De plejer at have programmer på sygehuset, så pårörende kan lärer hvad sygdommen egentlig gör.
hvis personen har det meget slemt, og önsker at tage sit liv, så er det vigtigt at få personen til at tänke på noget andet, eller bare väre der. Hvis det ikke er nok, skal du tage på sygehuset med personen.
Der er ikke så meget andet at göre. Men at forlade personen, er nok ikke det bedste.
Venlig hilsen
pp
tilføjet af

Til pp

Facts er at det er MIG der er/er ved at blive forladt fordi vedkommende ikke kan rumme kærlighedsfølelserne og TÆTheden. Føler sig "styret" og "tappet" af mig.
For tre uger SKREG vedk. efter mig, og vi havde en hel week-end sammen pragtfuldt - på mange måder, og TO dage efter hvæsede vedk. at det var SLUT..... og skriver "sorte" email's... fx.
Kunne blive ved med at fortælle om episoder der rammer SÅ hårdt, men det er voldsomt krævende!
TAK for kommentar!
tilføjet af

Du elsker ham for ham *ss*

Du skal ikke tvivle på dig selv *ss*
Tro på det du føler. Det er ikke dig og det er ikke ham - det er en sygdom. Det er svært, vil være svært, men der findes værktøjer at bruge og de ligger lige for *ss*
Har man været der ved man hvad det handler om, har man ikke været der, kan man ikke forstå det. Kærligheden, følelserne, kommunikationen og troen er vigtige og stærke begreber *ss* Du kender ham højst sandsynligt bedst af alle, ved hvem han er - husk det, glem det ikke *ss* Han ved også hvem han er.... *ss*
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.