2tilføjet af

Update

Hejsa,
Som nogen måske kan huske skrev jeg indlægget "Meget hård ventetid" som kan læses her http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=16&conference=171&posting=65543#65543
Nu er der så gået ca. 3 mdr. og der er sket masser af ting. Så her en lille update til dem der er interreseret.
Først og fremmest har vi begge fundet en lejlighed, fået solgt huset og fundet ny børnehave til vores datter.
I starten var det enormt svært at vende sig til ikke at kunne være sammen med den man elsker, og som tiden gik fik jeg tænkt tingene igennem og fandt ud af hvilke følelser jeg egentlig havde for hende. Og jeg kom stille og roligt frem til at jeg simpelthen ikke kunne leve alene med mig selv og at det var der problemet lå, efter næsten 14år sammen havde jeg intet selvvære tilbage. Jeg var blevet afhængig af rutiner og ting jeg tog for givet.
Så det er den rigtige løsning at flytte fra hinanden og jeg prøver hvordan det er at skulle stole på sig selv, ikke at have en til at støtte mig i svære tider, og trøste en når man græder og føler verden vælte ned om ørene på en. Tiden heler alle sår og erfaringer gør en stærkere, men nogen gange går tiden mange dage tilbage og man føler ikke man er kommet videre.
Men som det ser ud nu så har jeg det godt, begyndt at møde nye mennesker og mærket hvordan rigtig kærlighed føles. Jeg har bestået min køreprøve (ved godt det er sent som 30årig :)), fået bil og fast arbejde. Min datter er vi enige om at dele 7/7 og hun skal gå i børnehave 50m fra hvor jeg bor. Så alt i alt er det meget godt, nu mangler jeg bare at fylde det sidste ud og finde mig den helt store kærlighed.
Rigtig god jul og et godt nytår!
Hilsen
Peter
tilføjet af

GOD JUL

DET LYDER RIGTIG GODT FOR DIG OG JO DU KAN GODT SELV HVIS DU TØR OG DET ER LIGE DET DU HAR GJORT! ØNSKER DIG EN RIGTIG DEJLIG JUL OG HELD OG LYKKE FREMOVER
KNUS
tilføjet af

Sådan!

Godt gået. Det hjælper at høre - at når der er andre, der har gjort det, så kan man sgu også selv!(snakker om min kæreste og jeg gennem 2 år, der gik fra hinanden i tirsdags).. nøøøøj, hvor er jeg nede og savner osv.. selvom vi begge afsluttede det.
Godt nytår
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.