7tilføjet af

Hvor alvorligt er en Punkteret Lunge?

Min far er lige blevet indlagt med en punkteret lunge og jeg vil meget gerne vide hvor alvortligt sådan noget er 😕 Altså kan man dø af det og hvis ja, hvor stor er chancen cirka?
Det skal lige siges han også er alkoholiker, så chancen er nok lidt større [:|]
Jeg er meget nervøs for han har meget dårlig helbred og min mor har også fortalt mig han nok ikke har så lang tid tilbage..
tilføjet af

den lapper

den lapper de som et punkteret hjul så bare rolig du
tilføjet af

Punkteret lunge.

Man kan leve fint med kun en lunge intakt, så du skal ikke være nervøs over det. Jeg har selv lige haft en en punkteret lunge, og det eneste der sker er, at de laver et lille hul i brystkassen og sætter et dræn deri. (dræn = slange) Så suger de den luft ud der er mellem lungen og lungehulen, hvorefter lungen normalt folder sig ud igen, og normalt fjerner man så drænet efter et døgn. Slut på historie.
Det kan så også gå som det gjorde med mig, jeg har gået med dræn i lungen i næsten 2 måneder inden det gik i orden, men til slut virkede det, og for 2 dage siden pillede de drænet ud, og nu er det lidt ømt, men jeg overlever i fin stil.
Altså, du skal ikke være nervøs, for det er relativt ufarligt, og der er mange der lever med kun en lunge, og klarer sig med det.
At din far er alkoholiker gør ikke tingene værre, for det er jo ikke lungerne der bliver overbelastet af alkoholen, men derimod nyrerne, og det er noget ganske andet. Det ligger også uden for mit erfaringsområde, så det vil jeg ikke sige noget om.
Du er velkommen til at der spørge hvis du ikke fik svar nok.
Med venlig hilsen. Olesen 🙂
tilføjet af

Måske dette link kan hjælpe dig til yderligere sva

tilføjet af

Måske dette kan give dig yderligere svar

tilføjet af

beklager dobbeltindlæg

Undskylder dobbeltindlæg min forbindelse til nettet driller idag.
Lillian
tilføjet af

Sikke et flot svar

Jeg bliver helt stolt på solens vegne [f][s][l]
tilføjet af

Mange Tak!

Mange tak for det fine svar.. Nu er jeg mere rolig 😃
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.