5tilføjet af

kender i den her boligmasse

hmm har så igennem hvidovre kommune fået tilbudt en lejlighed egevolden hvor skolen er frydenhøj ,hytten i sig selv er fed nok og er osse klar over at kommunen anviser folk dertil vel netop for og få nogle folk ind med arbejde og ændre den sociale balance en del formoder vi ,vi er en familie på 3 der i øjeblikket bor på landet hvortil vi flyttede sidste år fra østerbro ,det er så ikke lige os og vi sidder sådn set nu med 2 boligtilbud et i hvidovre som er meget tæt på mit job og et i indre kbh hvor vi kom fra
mit spørgsmål er nogen der kender til egevolden og hvordan det er og bo der som sagt hytten er stor noget større end i kbh og huslejen er den samme ,det skal siges at de tog 2 dage og få en hytte i hvidovre og har lidt på fornemmelsen at kommunen gerne vil ændre sammesætningen af beboerer det er ok for os men gider ikke en skod skole eller at mine biler bliver brændt ned til grunden så kom frisk med kommentar omkring egevolden .
så er dre et æble i dusør (hehe)
tilføjet af

hvad for en af dem

Der er 2 forskellige afdelinger i Egevolden Afd 1 der er lavt byggeri og afd 2 der består af 2 stk 7 etagers huse....
tilføjet af

hmm

Hvad hedder selskabet?
tilføjet af

7 etagerhuset

den store med lejlighederne 7 etager og selskaber hedder lejerbo men hvidovre kommune har overtaget udlejningen.
tilføjet af

eller andre selskaber

har fundet den på hjemmesiden, ligger nær Adveøre Stations by.
Og er ikke kendt for det bedste kvarter.
Ville nok betænke mig en extra gang, før jeg ville beslitte mig.http://www.politistatistik.dk/Map.aspx?id=27
Eller en hjælp...
http://www.flytteklar.dk/bolig-udlejning.asp
tilføjet af

kender det

Jeg har en datter der bor i Egevolden 2, det på de 7 etager. Hun har boet der i ca 6 år, og har/er godt tilfreds med det. Det er rigtigt nok, at Avedøre Stationsby ligger på den anden side af stationen, og at der har været mange uheldige episoder der med hjemmerøverier og brande. Men det er ikke noget de har mærket til i Egevolden, andet end at se hører udrykningerne.
I Egevolden havde de kun det problem med, at de unge opholdt sig på trappeopgangene, hvor de røg både cigaretter og hash . Men det er overstået efter, at der er sat videokameraer op. Ud over det, har min datter ikke oplevet noget negativt.
Frydenhøjskolen er en af hvidovre's bedste, mit barnebarn går der, og han er så glad for skolen. Selv under sygdom er han svær at holde hjemme...Jeg bor selv i Lejerbo i Sønderkærgården i Hvidovre, og jeg er også yderst tilfreds med selskabet.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.