10tilføjet af

MARTS bliver god

Februar må have været min dårligste tid til dato. Følte jeg gik på en stige og hver gang jeg tog et trin op, så blev jeg skubbet tre trin ned igen og oven i det hele mistede jeg min højtelskede mormor. Kender I den slags perioder? Ja, det ved jeg I gør. Man kan næsten ikke trække vejret til sidst fordi ens skuldre føles så tunge.
Men allerede i dag da jeg slog øjnene op syntes jeg at kunne mærke en forandring...en lyst til at bekrige alle de problemer der pludselig ramlede ned over mig og der er allerede i dag sket mange gode ting der har lettet presset fra mine skuldre. Jeg vælger at bilde mig selv ind at med foråret kommer nu også gode tider for mig hvor jeg kan slappe af og få lov at tage mig af mig selv. Det bliver godt, jeg glæder mig til at være sammen med migselv for en gangs skyld. Marts bliver god, det kan jeg mærke :-) Nu har jeg overskud til at være optimist og det skal så sandelig også bruges...der skal "frådses" med optimismen nu :-D
Håber den bliver rigtig god for alle jer andre også. Vinteren har været lidt længe om at give slip, men det må vist være sidste udkald for den nu :-)
Jeg krydser fingre !!!
Hav en rigtig god dag allesammen
tilføjet af

Sjovt

Har selv haft nok den væreste vinter i mit liv.. men nu.. faktisk i går... ser alt ting lyser ud... mit gode humør er tilbage, mine drømme om en fremtid ser klarer ud... Alt ser ud til at være ved at falde på plads... Så Rigtig God Marts til alle :o)
Og lad os så få den sne væk, og lidt mere sol og varme...
tilføjet af

oh dear cousin

må jeg låne lidt af din optimisme....bare i dag ;-D ???
tilføjet af

Efter

Regn kommer solen....
Du lyder som om du allerede er på vej ud af din dårlige periode. Tror vi alle kender den følelse af at ingenting vil lykkes, og at alt er en imod... Men så lysner det igen.
Kan du have en rigtig god marts og april og maj og...............
tilføjet af

skønne ord

fra din "mund" laddyladdy.. du plejer ikke at omgås sandheden letsindigt, så derfor TROR jeg på at når du siger det bliver sådan, så bliver det sådan.. Også jeg ser frem til det - og kik ud af vinduet - Marts er da startet helt i tråd med dit løft C",)
tilføjet af

Fedt..

..at læse dit indlæg. Det er fandme det vi har brug for - lidt optimisme og lidt positivitet. det kan man sgu aldrig få nok af. Men hvor var det dog lægt at læse sådan et personligt "helt nede på jorden" indlæg hvor der for en gangs skyld ikke var nogen der brokkede sig over noget, eller skulle kommentere eller spørge til råds. Hvor befriende og især ffedt at der trods alt er nogen der kan se lys for enden af tunnellen her midt i vores vinterhelvede. Selv om jeg normalt betegner som værende optimist, synes jeg at det især med den vinter vi har haft i år, har været svært se fremad og holde vinteren ude af sind. Nej hvor har det bare været koldt og hvor har det sneet meget.
Nå men mere af den slags. Det kunne jo evt. resultere i et kæmpe kollektivt optimisme-boost, hvor alle glemte alt om at brokke sig og istedet bare glædede sig over livet når det er bedst. Hvor kunne det være smukt
tilføjet af

Hej Kontormus

Det var meget sødt sagt :-)Det ser ud til fortsat at gå godt med marts, ligebortset fra al det snevejr, men jeg er overbevidst om,at vinteren bare lige er igang med at sende en sidste hilsen inden den forhåbentlig forsvinder :-)
Lad os være optimister når overskuddet er til det :-)
tilføjet af

damn it

så skulle vi have haft en lille selvhjælpsgruppe kørende her på SOLen i vinterperioden. Men nu ser alting lidt lysere ud...føler at når der har været så mange problemer, så kan det næsten kun gå fremad nu. Min kvote af problemer må være opbrugt for en tid :-)
tilføjet af

Hva´ Rotte ????

Du har en guitar... :-D Nu har du jo ikke tid til os andre længere ;0)
tillykke med barnet...eller kæresten...eller hvilken betydning du nu har tillagt den ;-)
tilføjet af

Hej Nellike

I lige måde :-)
tilføjet af

Go for it

:-) Det ville være dejligt jer. Men godt at her i det mindste er nogen der er optimister :-) Vi dog blankt erkende at jeg ikke er nogen engel selv i debatter altid, men okay...gør mit bedste :-)
Tak for de søde ord. Må vores optimisme vare ved :-)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.