15tilføjet af

Undervægtige søges

Hej
Jeg er en freelance skribent, som pt. arbejder på en artikel om undervægt for bladet Vi Unge. I den anledning leder jeg efter 1-2 piger i alderen 13-18 år, som er undervægtige. Ikke pga spiseforstyrrelser, men simpelthen fordi, de er født tynde, og lige meget hvad og hvor meget de spiser, så kan de ikke tage på.
Artiklen kommer til at handle om, hvordan det er at være undervægtig. At man f.eks aldrig vil sige "hvor er du dog tyk" til en tyk pige, men gladeligt siger "hvor er du dog tynd" til en undervægtig pige, og hvordan det føles.
Kunne det måske være noget for dig? Så kontakt mig endelig på malene@alternatum.dk
Mvh
Malene Fich Weischer
tilføjet af

Undervægtig

Til Malene
Jeg ved atdu søger piger, som stadig er undervægtige og at det skal være pga. for højt stofskifte, men derfor vil jeg alligevel lige skrive kort til dig i håb om at du måske kan bruge en lille del af det til dit arbejde.
Jeg er efter et år på efterskole taget 7 kg på så jeg er kommer 3 kg over undervægt for en pige på min højde, men alligevel får jeg kommentare. Siden min anoreksi begyndte af forsvinde for halvandet år siden har jeg KÆMPET for at tage på! Det har været svært fordi jeg til tider glemmer at spise, fordi jeg har en mor på 170 kg og derfor er der kun feddtfattige produkter i lejligheden og dels pga højt stofskifte. Jeg har altid syntes at mennesker lige over normalvægt er smukke, og det har derfor irriteret mig her det sidste stykke tid at jeg ikke er andet end skind og ben. For det er nemlig noget folk lægger mærke til! JEg har altid været den alternaive pige med det mærkeligt blå/grønne/sorte (hvad jeg nu lige kunne finde på) hår så jeg er da vant til at folk kigger, men når det kommer til omklædningsrummet er jeg SKIDE nervøs! Jeg gik altid i tøj der var for stort og jeg ville se lidt tykkere ud (Og for at skjule at jeg faktisk har store sryster selvomjeg er tynd, for det er ikke normalt, men noget kvinderne i min familie får). Jeg har ikke gennem hele folkeskolen været i stand til at kunne tage mit tøj af i et omklædningsrum uden at få kommenterane: "Guud, hvor er du tynd!", "Du har virkelig flotte lår!", "hvor ville jeg ønske at jeg havde din krop!", "Jeg ville ønske jeg også var tynd og havde en D-skål ligesom dig Lykke", osv., osv.! De piger der siger mener det godhjertet, men glammer at tænke på at jeg ville ønske at mabn ikke kunne tælle mine ribben når jeg tod med ryggen til!
Jeg har altid haft flest drengevenner og i teenage-årene går snakken meget på sex. Jeg har først for 4 mdr siden fået en kæreste (jeg er født 17-03-88), så ike folkeskolen var det ikke noget jeg havde. Vi jokede meget rundt med at have sex med hinanden osv. fordi alle mente at jeg var billig for man kunne vel ikke hænge ud med drenge uden af gå i seng med dem? Nå men det var ikke der jeg ville hen. Min poiinte var at hver gang vi havde Gjort grin med at vi kunne jo have sex endte samtalen altid med at drengen jeg snakkede med sagde: "Jeg ville ikke turde have sex med dig Lykke. Du ville gå i stykker/knække/jeg ville mase dig." Og selvom det ikke var ment som noget alvorligt gjorde det ondt af helvede til at vide at de fyre jeg ville finde attraktive (de lidt tykke fyre) aldrig ville have mig pga. min vægt. Min kæreste er 1,80 og vejer 60 kg. Han har også haft anoreksi. Ingen store fyre vil have små piger. Lige børn leger jo bedst!
Men nu er jeg på vej til at få den lille delle under navlen, som er så smuk og feminin, og som jeg altid har ønsket mig, så endelig er jeg ved at være tilfreds og tør klæde om foran andre.
Jeg håber du kan bruge en smule af det jeg har skrevet til at frstå at tynde piger har det på præcis samme måde som tykke. Nole af de tynde piger jeg har snakket med, som ikke er begyndt at udvikle sig ordentligt endnu (brydter, hofter, osv.) kunne også være fedt at få med i artiklen. Håber du kan bruge mit indlæg til noget.
Venlige hilsner Lykke Hansen, 16 år, Brønderslev
tilføjet af

Undervægt

Hej Malene! Jeg er godt nok 19 år, men svarer alligevel. Hele mit liv har jeg ikke været andet end skind og ben, og da jeg var lille blev jeg kaldt storken.
Da jeg startede i 8.klasse var jeg 155 cm og vejede 36 kg. Jeg tog dog en smule på, så i dag er jeg 162 cm og vejer 45-46 kg. Jeg ville dog ønske, at jeg i det mindste kunne tage 5 kg på, men det kan jeg ikke. Jeg spiser og spiser, men der sker ikke noget. Er på McDonalds en gang i ugen, nogle gange tre gange om ugen, uden at der sker noget som helst, og min appetit fejler skam ikke noget, snarer tværtimod.
Og som du selv er inde på, så hører jeg tit kommentaren " Ej, hvor er du dog tynd!" Og jeg hader den! For jeg vil så gerne tage på.
Men det var lige lidt om mig.
Hilsen T.M.S
tilføjet af

Tusind tak

Kære Lykke
Tusind tak for dit svar. Kan jeg mon ikke lige få dig til at send emig en mail på malene@alternatum.dk, så vi lige kan "snakke" lidt mere sammen.
Kh,
malene
tilføjet af

Tusind tak til dig også

Hej med dig
Også tusind tak for din mail. Du må også meget gerne kontakte mig på malene@alternatum.dk, så vi lige kan "snakke" lidt mere sammen.
Knus
Malene
tilføjet af

jeg er MEGET undervægtig

hej malene
jeg er en pige på 18 år som er meget undervægtig i forhold til min alder, og jeg lider ikke af spiseforstyrrelser..
jeg er bare født tynd og er 1.70. høj så mange siger at jeg spiser for lidt i forhold til min højde.. men det er ikke altid nemt at spise som en voksen mand og heller ikke at vide hvilken ting man skal spise for at blive "tyk" min læge mener at jeg ikke kan tage på pga. at mine knolger "vokser" hurtiger end jeg kan følge med..
hilsen henriette
tilføjet af

Hej

Hej Henriette
Tusind tak for din mail. Jeg har godt nok fundet en, jeg bruger i artiklen, men da jeg også har kontakt til mange andre blade, må du meget gerne maile mig, hvis det er, du måske kunne tænke dig at være med et andet sted. Jeg kan selvfølgelig aldrig love noget, men så har jeg i hvert fald din mail adresse...
- Det samme gælder i øvrigt, hvis der er andre der læser med her...
Kh, Malene
kloevedal@sol.dk
tilføjet af

Drenge...

Hejsa,
Jeg ville bare lige høre hvorfor der aldrig er fokus på undervægtige fyre?
Der er faktisk nogle af os som også har MEGA svært ved at tage på, og det betyder meget for ens selvtillid, da det ikke er særligt maskulint at kunne se sine egne ribben ;)
Mvh. Jon, 194 cm høj, 75 kg
tilføjet af

kommentar til t.m.s

hej t.m.s
jeg har de samme problemer som dig, jeg er 172 høj og vejer 45.9..
jeg kan heller ikke tage på . '
men jeg har et råd, begynd på cilest p.piller, dem har jeg taget 2 kg, på de sidste 2 måneder...
det er da bedre end ingenting..
hilsen rikke k
tilføjet af

for tynd...

hej malene..

jeg hedder katrine, jeg har altid, været meget tynd, jeg er 172 høj og vejer 45,9 kg. hvilket er meget under det jeg skal veje, jeg kan spise alt hvad jeg har lyst til men der sker ikke noget overhovedet... jeg har været en masse igennem med syge huset, men de ved ikke hvorfor jeg ikke kan tage på, men hvad de ved er at jeg ingen spiseforstyrelse, har eller har haft. de ved ikke hvordan de skal kunne få mig til at tage på, men har fået nogle piller som har gjort at jeg har taget 2 kgpå af. de sidste 2 måneder.. så håber det blive ved sådan..
har også altid fået afvide, hvor tynd jeg er, af alle muglige.
håber du kan bruge nogle af mine oplysninger, hvis du har flere spørgsmål, eller hvis du vil have lidt mere dybt afvide, er du velkommen til og skrive til mig. på: grineren89@yahoo.dk
hilsen katrine 16år.
tilføjet af

Undervægtig pige - er jeg.

Hej,
jeg er 12 år (snart 13), 153 cm høj og vejer 37 kg. Mange synes det er for lidt,
og der er rigtig mange som siger jeg er alt for tynd.
Jeg lider ikke af nogle former for spise forstyrelse. Jeg er født tynd,
og jeg prøver konstant at blive tykkere,
da jeg nogle gange bliver mobbet med det henne i skolen.
Hele min mors del af familien er meget tynde, og det er ikke fordi vi aldrig spiser,
men vi har bare meget lette og smalle knogler.
Jeg spiser rent faktisk mere end andre i min klasse, men alligevel er jeg den tyndeste.
Min tyndhed er ikke særlig pæn, og den irretere mig meget.
Når folk kalder mig 'tyk' synes jeg det er sjovt. underlidt?
- jeg kan kontaktes på super_girl987@hotmail.com😉
tilføjet af

Det er viunge.

Du har nok overset det, men det handler jo om "Vi Unge,"
som jo egentlig er et tøseblad.
tilføjet af

HVAD ER DER GALT MED AT VÆRE TYND

Sig mig lige hvordan du kan have stor bryster
tilføjet af

Hilsen til T.M.S.

Hej TMS
Hvis du har brug for en at snakke med, må du meget gerne skrive til mig. Jeg er en ung fyr som har arbejdet med unge undervægtige professionelt. Min e-mail adresse er a03lara@gmail.com
Hilsen Laurits
tilføjet af

Hilsen til Henriette

Hej Henriette
Hvis du har brug for en at snakke med, må du meget gerne skrive til mig. Jeg er en ung fyr som har arbejdet med unge undervægtige professionelt. Min e-mail adresse er a03lara@gmail.com
Hilsen Laurits
tilføjet af

hej

jeg har et skole projekt om undervægtige, vi kunne jo hjælpe hinanden?
altså, hvis du har lyst. det ville være rigtigt rart hvis du ville hjælpe mig.

knus kirah.i;
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.