0tilføjet af

underligt hvordan det går!

Efter at have været i udlandet et stykke tid er det *sjovt* at komme hjem til danmark og se hvad ændringer som er sket i forbindelse med arbejdsmarked politikken!
Selv om man ikke skulle tro det var muligt !er der kommet stramninger på KHJM området og der køre stadig en hetzh mod de mennesker som ryger på KHJ.
der er et par ting som undre mig ret kraftigt , grænserne er blevet åbne snart længe siden, men stadig må KHJM ikke tage til udlandet og søge job! det vil sige Europa uden at skulle ansøge om at få lov
Frankrig kender slet ikke til Aktivering ud over hvad de ser i fjernsynet eller høre om. I danmark er aktivering udbygget til at være slavearbejde på den ene eller anden måde!
Løn tilskudsjob er en form for arbejde, hvis der ikke er udsigt til at blive fastansat,som er værdiløs, du kan ikke optjene ferie, ikke blive medlem af A-kasse, jo selvfølgelig kan du melde dig ind i en fagforening men selv om du er på løntilskud i 1 år og de ikke har brug for dig mere er det tilbage til kontanthjælpen
Det kan osse kun betegnes som arbejdskraft til slaveløn.
Visse mennesker køre stadig på den gode gamle *få dig et job, der er masse af det*, *det er bare dig som ikke gider at lave noget* O.S.V.
Men stadig til disse mennesker som kommer med den udtalelse, prøv at tale med en KHJM som er i fuld aktivering (ellers er der lukket for KHJ!), det kan være på fabrik,job træning,job søgnings kursus kært barn har mange navne, men der kan enhver fortælle dig at det er sgu da også et fuld tids job.
Men den måde systemet er bygget op på gør at en del bliver hængende i aktivering, de lære at leve for de beløb som udbetales i KHJ og ved faktisk ikke at de kan få flere penge for at lave det samme i et regulært arbejde (Hvis det var til at støve op).
Hvis der var job nok til alle (Hjorts udtalelse)skulle en forening som www.ladk.dk jo heller ikke være nødvendig eller hvad?
Men alt i alt *I danmark går det godt* tag fra de fattige og giv til de rige intet ændret i den politik!🙁
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.