11tilføjet af

klump i halsen

Har jeg fået eller hvordan jeg nu kan beskrive det. Alt efter(også) hvordan jeg vender hovedet er det som om der sidder noget og generer i den ene side. Det giver en klumpagtig fornemmelse i halsen og de automatiske reflekser som når noget rør en i halsen(opkastningsreflekser) Det kommer hen på formiddagen når min hals bliver "træt" og noglegange jeg kan jeg skabe et "undertryk" i halsen hvor jeg kan mærke noget kød glide op til tungen, derefter er det særlig slemt. Det er så slemt nu jeg næsten ikke kan spise og må tygge maden meget grundigt. Reflekserne gør jeg hele tiden kvababber noget meget skummende spyt op
Nogle der har en idé om det her er noget jeg bilder mig ind( meget svært at forstå) eller om jeg har noget med mandlerne?
Jeg kan supplere med at fortælle jeg har mange nakkespændinger.
Tusind tak for enhver der vil komme med et svar.
tilføjet af

Det er ikke

en fornærmelse, men er du overvægtig?
tilføjet af

Går selv med noget i halsen

Men ikke på samme måde som dig. Mit er mere noget der sidder hvor tungen "sidder fast" om man så må sige. Tæt på drøblen kommer der muskelsammentrækninger engang i mellem. Det har stået på i en uges tid nu. Det er ikke videre generende, medmindre man virkelig lægger mærke til det.
Kender rigtig mange der ligger med fæl halsbetændelse for tiden, jeg ved ikke om halse er særligt udsat pt. Kan desværre ikke give dig noget bud på hvad det er. Men jo, kunne forestille mig, at det er hævede mandler.
tilføjet af

Nej

Jeg er ikke overvægtig. Det er vildt generende og svært at slappe af og sove sig fra det, kunne det være noget med spiserør mon❓Eller kan man spænde så meget over en periode i skulder/nakke at det giver nogle muskelspændinger i halsregionen? Det sidste er noget jeg måske selv håber på netop fordi jeg i en periode har været meget stresset med mange spændinger og ømhed i nakke.
tilføjet af

Laege

Hej. Jeg kan desvaerre ikke komme med noget svar, men vil da forslaa at du tager kontakt til din laege!
tilføjet af

Opfølgning

Jeg gik på apoteket i dag for at høre om jeg kunne få noget til at holde halsen lidt i ro, hun rådede mig til at kontakte lægevagten hvilket jeg derefter gjorde. Jeg skal nu have halsen undersøgt med kikkert i morgen tidlig.
Tak for svar
tilføjet af

Held og lykke

Du må lige vende tilbage og fortælle hvad det var der havde sat sig :0) Det lød ubehageligt, men det kan der da heldigvis gøres noget ved nu.
Skriv igen
Médiva
tilføjet af

fandt du nogensinde ud af hvad det var?

Hej. Jeg har nøjagtig de samme symptomer som du havde, så vil meget gerne høre om du nogensinde fandt ud af hvad det var???
tilføjet af

har det samme tror jeg

fandt du nogensinde ud af hvad det var for noget, for jeg tror jeg har det samme, har ihvertfald nøjagtig de samme symptomer som dig :(
tilføjet af

Lyder som mit

Ja det lyder også som mit. Jeg får det mest om aften når jeg skal sove. Så det som om der sidder en klump i halsen og blokere for luften, så det føles som en luftbobbel. Jeg kan fake bøvser og fjerne det for et kort øjeblik, hvor jeg får noget op fra halsen som virker skummende, og når jeg automatisk sluger det igen, kommer klumpen tilbage. Det varer i rigtig lang tid. Jeg har meget svært ved at falde i søvn pga. det, og kan ligge med det i op til en time. Det er ligemeget hvordan jeg ligger mig, om mit hoved er højt hævet eller lavt, til den ene eller anden side.
Det er virkelig slemt🙁Men jeg er bare så nervøs for at få stukket det kamera ned i halsen, da min brækrefleks er voldsom, jeg kan feks slet ikk spise piller pga følelsen af noget som rammer det bagerste af min tunge, og det samme når jeg skal kigges i halsen af andre årsager, så er jeg så tæt på at kaste op på lægen. Når jeg spiser er der ikke noget.
Jeg har intet problem i løbet af dagen udover et par få gange som ikk er slemme med mindre generende klumper i halsen.
Er der nogen som kender det, har fået konstanteret noget hos lægen eller andet, så skriv venligst🙂
I må også gerne skrive til Honeybi@ofir.dk med et svar
Mvh Helle
tilføjet af

Hanna Boldsen

Ja,du har muligvis en klump i halsen. Ifølge http://www.sundhedslex.dk/ kan klump i halsen skyldes reflex. Det kan være et fiskeben, der har revet hul i bindevævet i halsen eller det kan være følelsesmæssig stress. Men det kan naturligvis også være hævede mandler. Har du kigget efter for at se om dine mandler er hævede? Det kan jo være, at du har fået betændelse i mandlerne. Du kan evt. læse om hævede mandler på sundhedsportalen http://www.sundhedslex.dk/haevede-mandler.htm - hævede mandler er ikke farligt, men nogle får hvide pletter kaldet tonsilitis. Disse hvide pletter forlænger tilstanden af hævede mandler, halsbetændelse osv - de hvide pletter dybt inde i halsen går ikke væk og lugter dårligt.
tilføjet af

En klump i halsen eller hævede mandler

Det er sikkert en klum i halsen. Ifølge http://www.sundhedslex.dk/klump-i-halsen.htm kan en klump i halsen skyldes enten fysiske eller psykiske årsager. Lige fra reflex til følelsesmæssig stress. Men har du kigget på dine mandler i halsen? Har du hævede mandler? DU kan læse alt om mandler i halsen på http://www.sundhedslex.dk/mandler-i-halsen.htm - dine mandler i halsen er sandsynligvis hævede. Vidste du, at dine mandler i halsen er 2 lymfekirtler, der er et del af dit immunforsvar?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.