1tilføjet af

Vores verden..

Hvordan tror du at livet her på planeten er om 100 år?
tilføjet af

Spørg teknikfreaken

Vil du vide lidt om vores fremtid? Så skal du til at kigge på vores historie.
Vi er omtrent de samme mennesker i dag som vi var for 200 år siden, det opdagede jeg ved at læse nogle 150-200 år gamle bøger, de havde de samme følelser, de samme drama, og de samme menneskelige udspil som vi har idag, der er rent faktisk ikke nogen forskel, derved vil jeg tro og mene, sådant rent menneskeligt - vil vi være stort set hvor vi er i dag.
Men hvis du tænker teknik, tjow lad mig se...
- Skærmteknologi vil nok være cloud-atom baseret, dvs. en slags luftprojektør hvor vi flytter rundt på atomerne som det passer os så det kan danne en virtuel skærm i luften. Dvs. vi danner en slags midlertidig skyformation /damp/vanddråber hvor små partikelfusioner danner pixlene og det lys der skal reflekteres. Denne teknologi giver os også ægte virtual reality. Du kan se den begyndende teknologi til dette her: http://www.youtube.com/watch?v=jCx6dZXLe5A
- Vores haptic interfaces vil være gesturebaseret, du kan se den "begyndende" teknologi til dette mht. projekt NATAL (Microsoft Xbox 360, Natal kommer lige til jul) http://www.youtube.com/watch?v=CPIbGnBQcJY , den vil dog blive langt mere veludviklet og benytte sig af samme partikelteknologi som ved skærmteknologien.
- Vi er ved at mestre anti tyngdekraftsteknologi, igen er det partikelkontrol på atomniveau, men gør brug af et ekstremt højfrekvent kraftfelt som vi ikke har mulighed for at skabe p.t. Men vi ER igang med den begyndende del af denne teknologi, millitæret har en prototype der har været demonstreret offentlig, og vil formentlig benyttes til afskrækkelse af fjender: http://www.youtube.com/watch?v=-d7Ve5q4Z-I her ser du en journalist udsat for HERF ;)
Vil du vide mere?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.