201tilføjet af

Profillisten 10

Tro det eller ej, men 9 profilliste - tråde er nu fyldt, så her starter nummer 10 :o)
Det er super godt gået synes jeg. Tænk at et enkelt spørgsmål om hvor mange profiler man troede der var, kunne munde ud i sådan et projekt.
Det var nu aldrig lykkedes hvis ikke i var så mange der vil lege med, og jagte/finde profiler. Jeg undrer mig stadig over at der kan dukke "gamle" profiler op. Jeg synes da snart vi må have fundet dem alle, så det fremover kun var de helt nye. Men skidt, vi fortsætter da bare endnu en tråd
Resultatet kan ses på følgende hjemmesider:
http://home.no/solstraalen
http://www.solprofiler.frac.dk/
Grunden til at der er 2 sider med samme indhold er at home.no var meget ned i en periode, så jeg oprettede en ny på en anden gratis udbyder ( vil jo trods alt ikke betale for eget domænde ;o)
Så er den ene nede, er der forhåbentlig stadig den anden mulighed.
Kærlig hilsen
Carmen
tilføjet af

Imponeret..

Jeg blive vildt imponeret over dit arbejde,hver gang jeg er inde og se på listen.Kanon flot liste,godt gået,og så er det endda helt ulønnet..
HUSK.. Idag skinner solen,den må du ikke glemme at nyde..
God dag til dig,for dit store og flotte arbejde.
tilføjet af

Den rigtige sol

og foråret skal bestemt nydes :o) Det er vigtigt, så jeg lover at gå uden for lige om lidt
Kærlig hilsen
Carmen
tilføjet af

Imponerende arbejde Carmen

http://profil.sol.dk/cau
http://profil.sol.dk/caz
Det er meget flot alt det du har lagt i det og jo, det er utroligt at en tråd har kunne holde sig så lang tid og så stort set uden negative indfald. Dejligt :0)
tilføjet af

sætter lige en ny på

tilføjet af

Mærkeligt er det

at ingen har vovet at tillægge sig profilnavnet SOL endnu...som ellers burde være oplagt :0)
tilføjet af

Imponerende

Det har du gjort godt, det må jeg sige. Hvor langt tid har det taget?
Jeg viste at det var mange debattører, men ikke SÅ mange.
Kan se min søsters profil er der også (ikke aktiv længere)
tilføjet af

Her er to

tilføjet af

Hvor lang tid det har taget ??

Satte desværre ikke stopur eller "stempel ind og ud ur" til da jeg startede ;o) Men det har taget alt alt for langt tid hvis jeg sådan skal se helt seriøst på det. 30/5 startede det med et ganske almindeligt indlæg med spørgsmålet om hvor mange man troede der var. Og ja selve hjemmesiden oprettede jeg 10/6 så det varer ikke længe før vi kan fejre 1 års fødselsdag :o) Og ja jeg har stort set lavet lidt på den hver dag - hvis jeg skal give et bud på tid vil jeg tro jeg sammenlagt har brugt ca 5-600 timer men det er absolut kun anslået. Det kan være både plus - minus
Når jeg tænker over det, så er det egentlig bindegalt, og jeg indrømmer gerne at da jeg startede rakte min tankevirksonhed absolut ikke til at tænke så langt som til det her ;o)
Men når først jeg er startet, og jeg tilmed har gjort det helt af mig selv, - jeg mener ingen har jo tvunget mig, ja så fortsætter jeg. Dog er jeg begyndt at holde nogle dage fri ind imellem. Jeg er trods alt begyndt at lade det ligge til jeg synes jeg har tid og ro til det. Og nu kommer forår og sommer snart, og det skal altså nydes mens det er der, så må computeren vente til de lidt senere aftentimer
I starten fandt jeg selv profiler også, men nu koncentrerer jeg mig blot om at putte dem ind som i andre finder :o)
På et eller andet tidspunkt kan jeg dog nok blive nødt til at stoppe, men det har jeg ikke taget stilling til endnu. Måske jeg kunne sælge projektet til højest bydende - hvis altså der findes nogen som er lige så tossede som mig at de ville binde an med det ;o) Jeg tror det dog næppe, så ja ind til videre gør jeg dette fordi jeg synes det er sjovt, og fordi i er så mange der hjælper til med at finde profiler
Kærlig hilsen
Carmen
tilføjet af

Du er da sikkert velkommen

til at tage det til dig :o)
Kærlig hilsen
Carmen
tilføjet af

skøre ideer

er ofte super gode (selv om de kan tage lang tid ;o)))
Kan godt forstå at det tærer lidt da en kæmpe arbejde du hat gjort. Men det ville være synd hvis det gik tabt, kan du ikke spørge Eniro om de er interesseret i at overtage den engang?
tilføjet af

Nååå.....

- der var du ;o)
Kunne jo ikke komme ind i den anden tråd, så svar på tiltale får du her Carmen... - på at du endelig fik dig " kæmpet " igennem...
Tænk engang... -den 10énde tråd...
Svar lyder som sådan:
- Du er en knag og det udløser da også et lille bidrag ;o))

/Mummi

http://profil.sol.dk/aase-kl
http://profil.sol.dk/hkong
http://profil.sol.dk/Kira
http://profil.sol.dk/nyblomst
http://profil.sol.dk/redhead81
tilføjet af

Den her er ny

tilføjet af

Mellon=ven

tilføjet af

Nemlig :o)

Det var her jeg havde gemt mig ;o)
Men regner da bestemt med at i nok skal finde mig
Kærlig hilsen
Carmen
tilføjet af

Så sandt

skøre ideer kan vise sig at være rigtig gode :o)
Hvad der er bedst for at fremtidssikre dette projekt ved jeg ikke lige nu. Men der dukker sikkert en løsning op, lige pludselig
Kærlig hilsen
Carmen
tilføjet af

Du kan tro....

tilføjet af

så er her endnu en ny :0)

tilføjet af

Lige på en lille...

tilføjet af

her er en helt ny til dig

tilføjet af

fra 2004

tilføjet af

så er her en til

tilføjet af

ny i felten :0)

tilføjet af

GOD humor :-D

tilføjet af

ca 1½ måned

tog det at komme igennem om-mærkningen af knap 5000 profiler ;o) incl dem der undervejs kom til, som sideløbende blev puslet ind hist og pist hvor de nu skulle "bo"
Så nu kan man bortset fra de skjulte og inaktive, se hvornår de har oprettet sig med profil, da det står ud for hver enkelt. Også de der har været ugens profil er markeret ( dem jeg ved af der har været det )
Så NU holder jeg profilliste-ferie ;o) ( hvis der er noget der hedder sådan - i så fald har jeg lige bestemt at det er der ) Men det skal selvfølgelig ikke afholde jer fra at poste dem i finder på jeres vej. De kommer bare ikke på sådan lige den næste uges tid. ( det ved jeg jo også er helt ok - ingen jager jo med mig, - andre end til tider mig selv
Så fortsat god Søndag til jer alle, - det der er tilbage af den
Kærlig hilsen
Carmen
tilføjet af

2 stykker

tilføjet af

desværre skjult

tilføjet af

MEGET opfindsomt ;-D

tilføjet af

den har har du ikke

tilføjet af

endnu et læs :o)

tilføjet af

her er en enkelt :0)

tilføjet af

española skjult

tilføjet af

Mere profil...

tilføjet af

Her var lige...

- et par nye ;o))
/Mummi
Der nu vil sætte jagten ind på... - Sweet Dreams ;o))

http://profil.sol.dk/gog50
http://profil.sol.dk/married.man.cph.33
tilføjet af

én fus

tilføjet af

ny og skjult desværre

tilføjet af

ny - tror jeg nok

tilføjet af

ny til samlingen

tilføjet af

Stort arbejde!

Hej Carmen!
Det er et kæmpestort stykke arbejde, du gør med de lister. Jeg er imponeret!
I den forbindelse har jeg lige et spørgsmål: Hvor længe har man kørt med "Ugens profil", for jeg synes ikke, at der er så mange? Er det et forholdsvis nyt tiltag?
Rent faktisk synes jeg, at SOL burde have sådan en oversigt (over dem, der har været ugens profil), derimod kan de nok ikke lave en over samtlige brugere, da mange vælger kun at have en mailadresse, og mange har navnet som en del af denne. Jeg har f.eks selv en mailadresse herinde, som jeg aldrig bruger i debatten, da min anonymitet så går fløjten. Måske skulle listen være en, man tilmelder sig på samme måde, som man vælger at aktivere sin profil.
Men et skulderklap til dig! Godt arbejde!
mvh hønemor1001
tilføjet af

Jeg tror ikke ugens profil er noget nyt

I hvertfald har der været udkåret ugens profil også da jeg oprettede profil i foråret 2005. Men jeg tror det er meget svingende det med ugens profil, da der også har været perioder hvor der ikke har været valgt nogen.
Jeg er sikker på at der er flere der har været ugens profil, som jeg så bare ikke ved hvem er, og derfor kan jeg ikke markere dem på listen.
Jeg ved ikke hvorffor at SOL eller eniro ikke selv har en liste over profiler/medlemmer, sådan som andre debatfora har pr automatik. Dette projekt startede jo egentlig også mest som et uskyldigt spørgsmål om hvor mange profiler man troede der var her på SOL, og mange skrev dem de lige kune huske.
Jeg kunne så bare ikke lade være at lave dem som en linkliste, og ja må indrømme at jeg vist ikke helt havde hjernen slået rigtigt til;o) da jeg så gik igang tog den ene profil den anden, og ja resultatet er så dette.
Jeg er godt klar over at en del sikkert bare har mailadresse. Eftersom denne liste jo er lavet helt uden for sol og eniros system, kan jeg ikke lave det sådan at man tilmelder sig, ligesom man vælger at aktivere sin profil.
Hele SOL profil siden er jo lavet manuelt i html, hvor andre debatfora har et eller andet system indbygget, som automatisk registrerer tingene.
Men takker da for skulderklappet :o) Jeg kunne have tjent en mindre formue hvis det havde været et reelt job ;o) men nu er jeg jo startet helt frivilligt.
Men projektet kunne måske bruges som "visitkort/reklame" i tilfælde af at jeg ville slå mig ned som webmaster eller hvad det nu hedder dem der laver hjemmesider for folk.
Problemet er bare at jeg bilder mig ind at de fleste folk efterhånden selv kan, og dem der ikke kan, de vælger mere professionelle mennesker/firmaer til at lave det.
Jeg kan jo kun html og lidt css. PHP og den slags programering har jeg ikke forstand på, så jeg tror ikke det ville være noget jeg reelt kunne tjene penge på, - eller sagt på en anden måde: Jeg tror ikke der er nogen der ville betale mig for at lave deres hjemmeside ;o) Ved egetlig heller ikke hvad man kan være bekendt at tage for det, da jeg ikke ved hvordan man regner pris ud på arbejdløn for sådan et job
Kærlig hilsen
Carmen
tilføjet af

Inspireret af dit indlæg her

gik jeg igang med at søge på ugens profil i indlæg, for at finde ud af hvem der havde været, og hvornår. Ok, - ved jeg er uforbederlig, kan jo slet ikke stoppe nu ;o)
Men det er ihvertfald mundet ud i endnu en underside på profillisten. Der er muligvis flere ugens profiler, som jeg ikke har fundet endnu, men støder jeg på flere, ja så kommer de på listen
Kærlig hilsen
Carmen
tilføjet af

ny til listen :0)

tilføjet af

her er to til dig

tilføjet af

en lille stak :)

tilføjet af

Tror ikke jeg så denne

tilføjet af

har du mon denne?

http://profil.sol.dk/kia

Nu glemte jeg at se og skal ud af døren nu :-/
tilføjet af

her er tre

tilføjet af

Så blev det..

tilføjet af

Hovsa...

- ramlede lige ind i en ny mere, ved kig i ny debatkategori ;o))
/Mummi
http://profil.sol.dk/synkrokat
tilføjet af

Den har har du ikke :0)

tilføjet af

men men men

mummi havde været der og afleveret den, så jeg lægger lige en anden :-)

http://profil.sol.dk/dumme
tilføjet af

meget langt navn ;)

tilføjet af

fra sexdebatten

tilføjet af

ny på debatten - tror jeg :0)

tilføjet af

her er to mere

tilføjet af

ubrugt :0)

tilføjet af

en tripple

tilføjet af

Om 38 profiler

runder vi 5000 :o)
Kærlig hilsen
Carmen
tilføjet af

Hvor sindssygt

hold da kæft, det er da et ordentligt arbejde Carmen. Ros og skulderklap til dig og alle der har hjulpet :-D
tilføjet af

Må nok give dig ret

Det ER sindsygt ;o) Er sikker på at ingen andre end mig kunne finde på at gå i gang med noget lignende.
Kærlig hilsen og tak alligevel fra
Carmen :o)
tilføjet af

om 37...................;)

tilføjet af

Countdown til de 5000

tilføjet af

Denne har du vis ik

tilføjet af

snart får vi 38 :0)

tilføjet af

og en til :0)

tilføjet af

5 til listen

tilføjet af

her er en til

tilføjet af

her er en ny

tilføjet af

Det lakker.....

- mod enden, sagde manden og hældte fernis ned af ryggen på konen ;o))
Her lakker det da vist stødt og roligt mod de 5000

http://profil.sol.dk/mand66
http://profil.sol.dk/Marlena
-fortsat god week-end og kommende Påske...
;o)

/Mummi
tilføjet af

Vist nok ny ?

Men hvor synd med alle de nye der er skjulte❓?
M.M.
http://profil.sol.dk/pigeviborg1987
tilføjet af

stavet forkert

hooneycomb skulle være stavet honeycomb. Med ET o. :-)
tilføjet af

en tripple

tilføjet af

her er en ny

tilføjet af

en københavner :)

tilføjet af

her er en ny

tilføjet af

mammacarlos

tilføjet af

ubrugt :0)

tilføjet af

endnu en tripple

tilføjet af

her er en helt ny

tilføjet af

mer´nyt

tilføjet af

En ny Maria til samlingen

tilføjet af

Her er en til :0)

tilføjet af

meget ny

tilføjet af

En morgen kvicky...

tilføjet af

Hovsa...

- denne har du vist ikke fået med ;o))
/Mummi
http://profil.sol.dk/krussedulleq
tilføjet af

to nye

tilføjet af

nyt under solen

tilføjet af

her er en

tilføjet af

skjult desværre

tilføjet af

Et par

tilføjet af

helt ny

tilføjet af

Thaaa daaa 5000 + 3

Så rundede vi 5000 profiler + 3 :o)
Kærlig hilsen
Carmen
tilføjet af

WOW

Det er sgu alligevel imponerende.
Flot arbejde allesamen :0)
Kan du have en rigtig god Påske Carmen :-)
Kram fra Nanna
tilføjet af

og så får du lige en til :0)

tilføjet af

Det vælter jo frem :0)

tilføjet af

tror den er ny

tilføjet af

uregistreret på listen

tilføjet af

et par

tilføjet af

en lille ny

tilføjet af

her var en

tilføjet af

ny til listen :)

tilføjet af

skjult desværre

tilføjet af

ham her har du ikke

tilføjet af

og en til

tilføjet af

ny - tror jeg ;0)

tilføjet af

her er to

tilføjet af

tror den her er ny

tilføjet af

ny til samlingen

tilføjet af

new

tilføjet af

her er en ny

tilføjet af

3 til listen :)

tilføjet af

Lidt surfing…

- rundt på siden sådan on og off de sidste par dage, har resulteret i denne
stak ;o))
- og jeg har altså kun lige tjekket af med de sidste tre indlæg og der strøget et par på den konto.
Smil og dejlig week-end til dig Carmen
/Mummi
http://profil.sol.dk/ann31
http://profil.sol.dk/april2007
http://profil.sol.dk/bootyluva
http://profil.sol.dk/calibre
http://profil.sol.dk/drans
http://profil.sol.dk/eisenberg
http://profil.sol.dk/final.fantasy
http://profil.sol.dk/gifiman
http://profil.sol.dk/julegris
http://profil.sol.dk/julie_94
http://profil.sol.dk/julius1307
http://profil.sol.dk/kamill90
http://profil.sol.dk/karlsmart238
http://profil.sol.dk/ksar
http://profil.sol.dk/kvinde_er_jeg
http://profil.sol.dk/loevemor
http://profil.sol.dk/mand66
http://profil.sol.dk/mor-til-to
http://profil.sol.dk/nanse94
http://profil.sol.dk/Pjuter
http://profil.sol.dk/qinde
http://profil.sol.dk/snooper84
http://profil.sol.dk/spinoff
http://profil.sol.dk/super-godt
http://profil.sol.dk/tinada
http://profil.sol.dk/zickhey
http://profil.sol.dk/zita1
tilføjet af

ny her

tilføjet af

skjult desværre

tilføjet af

En ny skjult

tilføjet af

her e rlidt mere skjult

tilføjet af

med

joanhove@sol.dk
tilføjet af

3 stks :)

tilføjet af

Er det et profilnavn?

Det tror jeg næsten ikke, men måske jeg tager fejl :)
tilføjet af

endnu en skjult

tilføjet af

mon ikke bare

vedkommende profil melder sig under fanen :D
tilføjet af

a new for you

tilføjet af

lidt mere :)

tilføjet af

Nååeh jo :)

Det er det jo nok. Det gicer ihvertfald mere mening :)
tilføjet af

meget mer mer :)

tilføjet af

en frugt

tilføjet af

her er en ny

tilføjet af

nyy måske. Men ihvertfald skjult

tilføjet af

nyt nyt

tilføjet af

Stor fangst

http://profil.sol.dk/miss-doe

en kun, men tilgengæld en moderator. Lige i nettet :-D
tilføjet af

Det er jo vildt

så mange nye profiler der vælter frem hele tiden
http://profil.sol.dk/ikast
tilføjet af

endnu en ny

tilføjet af

en trend at være skjult?

http://profil.sol.dk/april2007
http://profil.sol.dk/musensmail
Her er alt for mange skjulte profiler. Det er rigtig ærgeligt
tilføjet af

Større fangst

tilføjet af

Er vist ny, men skjult :-/

http://profil.sol.dk/gifiman

Der er bare alt alt for mange skjulte.
tilføjet af

ny profil :)

tilføjet af

glemte at se om du har denne

tilføjet af

Imponerende

som du kan finde profiler rundt omkring :o)
Men nu er der opdateret igen.
Kærlig hilsen
Carmen
tilføjet af

Enig

Det er ærgerligt med de skjulte.
Det burde være et krav at man aktiverede sin profil. Man behøver jo ikke skrive så meget, måske bare alder og køn. Der går jo ikke ud over anonymiteten af den grund
Kærlig hilsen
Carmen
tilføjet af

Det havde vi ikke

Men nu har vi :o)
Kærlig hilsen
Carmen
tilføjet af

Denne her har du ikke

tilføjet af

Ej heller denne

tilføjet af

her er en ny :)

tilføjet af

Her er en ny :)

tilføjet af

Tingfinder...

tilføjet af

Rolig nu..

- det var bare en enkel ;o)
/Mummi
http://profil.sol.dk/pagode
tilføjet af

God morgen Mummi

- Bare oppe for at hoste? Eller sidder du også på udkigsposten og ærger dig over regn?
tilføjet af

Morgenboller .....

- Ja er jeg stået tidligt op for at bage idag altså ;o))
Og en morgenhoste blev det til, men det var værst efter den første smøg, det er i bedring nu... - Men vi har dog i familien været ramt af en forårs drille forkølelse, der dog er på afveje igen...
Ærger mig lidt gør jeg, havde troet jeg skulle lokke min svigersøn til at slå mit græs idag, men jeg må vist nøjes med at skrive ham op i bogen, over små søde tjenester til svigerbassen... ;O)
Vi skal have familie tam tam idag og jeg skal nok være sød og serverer dejlige sager for ham, så vender tilbage med SOLen....
Kan du have en dejlig søndag Dulkis, dejen er vist hvor den skal være nu... ;o)
/Mummi
tilføjet af

3 stks

tilføjet af

et stks ny .)

tilføjet af

Ihh hvor vi vokser :o)

Det var ikke så længe siden vi rundede 5000. Om sølle 10 profiler runder vi 5100
Ok jeg ved da godt at nogle af dem egentlig er samme person med 2 eller flere profiler, men det er da alligevel pænt mange synes jeg
Jeg synes nu også at i alle fortjener en medalje for hele tiden at fodre med både nye, og ældre profiler som pludselig kommer frem til overfladen. Havde jeg selv skulle lede efter profiler, så var listen nok ikke nået så langt, på så forholdsvis kort tid ( vi kan dog snart fejre 1 års fødselsdag ;o)
Kærlig hilsen
Carmen
tilføjet af

skhult desværre

tilføjet af

1 års fødselsdag

WAUU - det er godt nok vildt at den er kørt så lang tid. Det er som om det næsten har været en fredet tråd, det er fedt :0) Der har kun være meget meget få grimme indlæg. Fedt.
Og godt arbejde Carmen og alle andre :0)
tilføjet af

Denne har vi ikke :)

tilføjet af

Ja det er lige før

vi burde i guines book of records ;o)
Kærlig hilsen
Carmen
tilføjet af

skjult, men den eksisterer

tilføjet af

Her er en ny

tilføjet af

et stks til dig :)

tilføjet af

Den her har du vist ikke

Du står ihvertfald ikke på listen over besøgte :)

http://profil.sol.dk/Brahmer
tilføjet af

her er en ny

tilføjet af

her er en ny :)

tilføjet af

Her er en ny :)

tilføjet af

Hej Carmen - værsgod :)

tilføjet af

Resultat af....

- jeg indrømmer at jeg på et tidspunkt, da hvis har haft glemt jeg havde nogle / en del åbenbart... - liggende..?? ;o)) Og med lidt surfen rundt her de sidste to dage..... ;o)
- Ja jeg ved ikke hvor de kommer fra, men er der, det er de... - og jeg tænkte da godt nok også Krist da jeg lige tæller dem løseligt her inden, jeg trykker på send knappen... - og nej jeg har ikke andet end lige tjekket med de sidste der er lagt på denne tråd, så nogle kan du måske pille fra undervejs og resten er så op til dig...
- rigtig god arbejds lyst og fortsat dejlig dag Carmen... - smil får du med til pusle jobbet fra...
/Mummi

http://profil.sol.dk/aalborgnails
http://profil.sol.dk/agroline
http://profil.sol.dk/anais-ani
http://profil.sol.dk/artemisa
http://profil.sol.dk/bareforsjov
http://profil.sol.dk/bethliss
http://profil.sol.dk/Bikeren
http://profil.sol.dk/brix10
http://profil.sol.dk/brjaladabina
http://profil.sol.dk/carrie
http://profil.sol.dk/chrisbi7200
http://profil.sol.dk/dpop
http://profil.sol.dk/dr1journalistnils
http://profil.sol.dk/ekstramand
http://profil.sol.dk/engmoese
http://profil.sol.dk/exhibienator
http://profil.sol.dk/farmor
http://profil.sol.dk/frkmaria
http://profil.sol.dk/geniet-fra-lolland
http://profil.sol.dk/hanneogole
http://profil.sol.dk/hkong
http://profil.sol.dk/honeydew
http://profil.sol.dk/hopeful
http://profil.sol.dk/jacklondon35
http://profil.sol.dk/jgas
http://profil.sol.dk/jksss
http://profil.sol.dk/johanne3
http://profil.sol.dk/jth112
http://profil.sol.dk/julenvarerlaenge
http://profil.sol.dk/julius1307
http://profil.sol.dk/jumleren
http://profil.sol.dk/karinahundeven
http://profil.sol.dk/kattemis1
http://profil.sol.dk/konkurrencesvar
http://profil.sol.dk/kristine_aalling
http://profil.sol.dk/kvinde50
http://profil.sol.dk/latina-der-elsker-solen
http://profil.sol.dk/leb
http://profil.sol.dk/line-28
http://profil.sol.dk/like-that
http://profil.sol.dk/loppeost
http://profil.sol.dk/m31
http://profil.sol.dk/m_ambrosius
http://profil.sol.dk/majbritt_drud
http://profil.sol.dk/mathiaskragh
http://profil.sol.dk/MDC
http://profil.sol.dk/messedrengen
http://profil.sol.dk/minpige
http://profil.sol.dk/mizzkitten
http://profil.sol.dk/modesty78
http://profil.sol.dk/mgrasmussen
http://profil.sol.dk/mulleterp
http://profil.sol.dk/nido
http://profil.sol.dk/no.name.man
http://profil.sol.dk/norah
http://profil.sol.dk/nyjohannes
http://profil.sol.dk/onlyhuman
http://profil.sol.dk/par40-44
http://profil.sol.dk/photoguy
http://profil.sol.dk/politiskkorrektnot
http://profil.sol.dk/priest81
http://profil.sol.dk/scaleot
http://profil.sol.dk/scofield
http://profil.sol.dk/sfs
http://profil.sol.dk/smis
http://profil.sol.dk/solflicka2
http://profil.sol.dk/solognoegen
http://profil.sol.dk/ss27
http://profil.sol.dk/Stellina
http://profil.sol.dk/storbeskidnegerkaep
http://profil.sol.dk/s.v.t
http://profil.sol.dk/sommersilden
http://profil.sol.dk/super-godt
http://profil.sol.dk/supermusen78
http://profil.sol.dk/sylvester25
http://profil.sol.dk/tanklobbe
http://profil.sol.dk/tinaknop
http://profil.sol.dk/tinyfilm
http://profil.sol.dk/tuzze-mus
http://profil.sol.dk/tv2journalistnils
http://profil.sol.dk/vampyrdukken
http://profil.sol.dk/verdenskvinde
http://profil.sol.dk/vikikylle
http://profil.sol.dk/vopium.brian
http://profil.sol.dk/writer
http://profil.sol.dk/xjhc
http://profil.sol.dk/yacoubi
tilføjet af

I guder :D

Jeg dropper lige en enkel :DDD
http://profil.sol.dk/FrkMalta
tilføjet af

he he en ny

sur sur sur lille bi omkring.....:)
http://profil.sol.dk/bi60
tilføjet af

Tak for kaffe ;o)

Det er noget af en liste at gå i krig med, så sætter lige noget mere kaffe over til at styrke mig på ;o)
Tror dog at der er ca en 10 - 15 stykker som var der i forvejen, men det kan vel snart heller ikke undgås at man får fat i nogen af dem der allerede er registreret.
Jeg tager din liste sådan hen over et par dage, måske jeg tager weekenden med.
Kærlig hilsen
Carmen
tilføjet af

JESUS Kvinde

Du er jo gal ;-D

og fortsæt venligst med det, det er det vi elsker dig for herinde :)
tilføjet af

Den her er ihvertfald også ny :)

tilføjet af

Velbekomme....

- Næste gang må jeg vist hellere sende kage med ,o) ;o)
Jamen altså Carmen..!! - jeg åbner op her, tager en lille runde alt imens de nye kartofler koger.. -??
-Vupti... - Og her var så lidt igen, som du så hellere må få med det samme... ;O)

- fortsat dejlig aften fra...
/Mummi

http://profil.sol.dk/ateisten
http://profil.sol.dk/ateisten1
http://profil.sol.dk/bjerg27
http://profil.sol.dk/dolcevita.no
http://profil.sol.dk/frejapigen
http://profil.sol.dk/maijac
http://profil.sol.dk/marianneheyn
http://profil.sol.dk/parishellerup
http://profil.sol.dk/SAC
http://profil.sol.dk/sharikov
http://profil.sol.dk/sportspigen
http://profil.sol.dk/steven79
http://profil.sol.dk/streetet
tilføjet af

JESUS Kvinde...

- jo jo og det jordiske navn er Eva.
- Galskabet længe leve... - smil til dig fra mig Annika ;o))
/Mummi
- og nu vil jeg gå i mit køkken og lave en GUD-dommelig Herre-sovs ;o)
tilføjet af

en ekstra :)

tilføjet af

skjult men afprøvet ;-)

tilføjet af

en ny

tilføjet af

Pyhhh Den var sej ;o)

Så kom jeg gennem denne lange liste. Så er det pausetid, skal også nå at nyde det gode vejr jo :o)
5173 er vi oppe på nu.
Kærlig hilsen
Carmen
tilføjet af

Den her var ikke på listen :-)

tilføjet af

Det var da også en voldsom liste

hun sprøjter jo de profiler ud den mummi :-)
tilføjet af

denne er helt ny

tilføjet af

Ny i solskinnet :-)

tilføjet af

Jeg har haft surfer dag…..

- Sådan On and Off I dag Carmen...- Så er du hermed advaret..!!
- Det plejer jo næsten vanen tro, at gå lidt ud over dig………;o)
- Jeg lovede jo at sende kage med sidst. Men det gik ikke, så i stedet, får du en smuk sang med fra Carmen,
til arbejdet med at pusle ind her og der…. - selvf. Krydret med Smil Ad Libitum….
- fortsat dejlig aften og week-end fra...

/Mummi

http://www.youtube.com/watch?v=3YNvMlG2TZE

*
**
http://profil.sol.dk/akzo17
http://profil.sol.dk/alfar
http://profil.sol.dk/anna_mora
http://profil.sol.dk/arres
http://profil.sol.dk/basse-britta
http://profil.sol.dk/bilforsikring
http://profil.sol.dk/blackwonder
http://profil.sol.dk/brian46
http://profil.sol.dk/brian47
http://profil.sol.dk/bygkon
http://profil.sol.dk/carloc
http://profil.sol.dk/Danmark-girl
http://profil.sol.dk/duett
http://profil.sol.dk/fessor11
http://profil.sol.dk/flint88
http://profil.sol.dk/freija
http://profil.sol.dk/ghougaard
http://profil.sol.dk/gniwkrad
http://profil.sol.dk/helene2800
http://profil.sol.dk/husum71
http://profil.sol.dk/jla1967
http://profil.sol.dk/jornsa
http://profil.sol.dk/larsmb
http://profil.sol.dk/lars133
http://profil.sol.dk/lombardo
http://profil.sol.dk/lucaslucas
http://profil.sol.dk/maaberg
http://profil.sol.dk/mettemokke
http://profil.sol.dk/mulle-carina
http://profil.sol.dk/m13ark
http://profil.sol.dk/Neia
http://profil.sol.dk/Olsen
http://profil.sol.dk/qwertylancy
http://profil.sol.dk/rudyfansdk
http://profil.sol.dk/saetagdog1joint
http://profil.sol.dk/sara_22
http://profil.sol.dk/skonhed2007
http://profil.sol.dk/skovtrussen
http://profil.sol.dk/ovo
http://profil.sol.dk/s10g
http://profil.sol.dk/sulfomille
http://profil.sol.dk/taleersolvtavshederguld
http://profil.sol.dk/trusse-lain
http://profil.sol.dk/victorianna
http://profil.sol.dk/V%E6lg.et.alias
http://profil.sol.dk/zoan
tilføjet af

denne er vist spritny

tilføjet af

....!::

tilføjet af

Også meget smukkere med en sang :o)

Har nydt den, men profilerne må lige vente lidt. Maj er gået hen og blevet en travl - fødselsdags måned, hvor folk jo nærmest slås om at holde fødselsdag ;o)
Kærlig hilsen
Carmen
tilføjet af

Jeg melder lige mig selv :-)

tilføjet af

Har en lukket her :)

tilføjet af

Til carmenita

tilføjet af

Godt det ikke

får andre konsekvenser at melde sig selv, end at du nu også kommer på profillisten ;o)
Kærlig hilsen
Carmen
tilføjet af

Der var godt nok mange

skjulte og inaktive imellem synes jeg. Nå men det er jo ikke afgørende :o)
Men så kom jeg også igennem den liste ;o)
Kærlig hilsen
Carmen
tilføjet af

Det var det ja...

- Men de fleste af dem er da også fra de mere eller mindre " skjulte sider " - er det så på "side" her... - eller de skjulte sider hos folk...- de lader vi ligeeeee stå hen i det uvisse... ;o))
Nyd du nu blot Din/Jeres dag idag og efter Pinse følger så mere, hvor det kom fra. Men det kan jo ligevel vente, da mere jo kunne dukke op... - og du skal ikke rode med lister i disse dage. Du har sikkert dit og..- jeres at se til... ;o))
Kærligst med smil endnu engang...
/Mummi
tilføjet af

så er der endnu en ny :)

tilføjet af

den her har jeg ikke set før

tilføjet af

Her er tre

http://profil.sol.dk/inquirer
http://profil.sol.dk/a_nurse
http://profil.sol.dk/tinker
...mit andet indlgæ blev sendt, men efter at have opdateret tråden 4 gange kunne jeg stadig ikke finde det, så jeg sender lige dette påny og så vil mit andet indlæg naturligvis først være at finde når jeg HAR postet dette indlæg :-)
tilføjet af

ny Rotte til debatten

tilføjet af

en til :)

tilføjet af

her er to

tilføjet af

hola - her er en ny :-)

tilføjet af

Fandt lige en på vejen :-)

tilføjet af

her er en til

tilføjet af

Her er en ny :-)

tilføjet af

En ny til dig :-)

tilføjet af

Hej Carmen……

-   og i guder tænker du sikkert, men det gør jeg nu også…. ;o)
-Efter noget surfen her, der og alle vegne her til morgen/formiddag, og noget der lå i en gemmer helt tilbage fra din og Herrens bryllupsdag….- ja så er det blevet til lidt af en stak igen må man sige….
-Og skulle du nu sidde med lidt abstinenser efter den lange og seje Maj måned udi føs´das kortenes tegn, så må man sige at du her kan få afløb for det... ;o))
– Jeg dropper det lige af her inden jeg igen hopper af for nu….
– Men hvor herligt med så mange nye pt…. ;o)
-   Jeg har som sædvanligt bare lige tjekket med de sidste nye her i tråden og du kan så selv sorterer videre hen af vejen
i dit puslearbejde….
-   Må din dag i dag blive rar Carmen…

/Mummi

- Der aner et lille jubi i nær fremtid ;o))

http://profil.sol.dk/Aber
http://profil.sol.dk/afllop
http://profil.sol.dk/alfar
http://profil.sol.dk/anitamusen
http://profil.sol.dk/Anonym60
http://profil.sol.dk/anklageren
http://profil.sol.dk/arnold100
http://profil.sol.dk/Badja
http://profil.sol.dk/balicki
http://profil.sol.dk/bellaperle
http://profil.sol.dk/bici
http://profil.sol.dk/bjjo
http://profil.sol.dk/blassnessal
http://profil.sol.dk/bonanzaa
http://profil.sol.dk/burkamageren
http://profil.sol.dk/brokkehovedet
http://profil.sol.dk/celesta
http://profil.sol.dk/ceremonimesteren
http://profil.sol.dk/charme-mig
http://profil.sol.dk/craken

http://profil.sol.dk/Cyan
http://profil.sol.dk/Din-ven
http://profil.sol.dk/dready
http://profil.sol.dk/dukkedrengen
http://profil.sol.dk/emmapige23
http://profil.sol.dk/fam.lau
http://profil.sol.dk/fine-pige
http://profil.sol.dk/fookhar
http://profil.sol.dk/gate3p
http://profil.sol.dk/gbj
http://profil.sol.dk/gittenadia
http://profil.sol.dk/gudegerviggude
http://profil.sol.dk/hello-hello
http://profil.sol.dk/helved
http://profil.sol.dk/Henno
http://profil.sol.dk/hondatøsen
http://profil.sol.dk/hr.prosit
http://profil.sol.dk/imnotperfect
http://profil.sol.dk/jaeh
http://profil.sol.dk/jesper_ipsen

http://profil.sol.dk/jomfruen2
http://profil.sol.dk/killerd
http://profil.sol.dk/kirsten2061
http://profil.sol.dk/kokkefar1
http://profil.sol.dk/kuri3
http://profil.sol.dk/lasse_ninna
http://profil.sol.dk/lillebitteknut
http://profil.sol.dk/line-heden
http://profil.sol.dk/lisebach
http://profil.sol.dk/lottesinatra
http://profil.sol.dk/madsen444
http://profil.sol.dk/maikenaalborg
http://profil.sol.dk/miss35
http://profil.sol.dk/misterhansen
http://profil.sol.dk/mongi.kom
http://profil.sol.dk/mrxy
http://profil.sol.dk/muldvarp
http://profil.sol.dk/multani
http://profil.sol.dk/muttermaria
http://profil.sol.dk/myggesnapperen

http://profil.sol.dk/nakelsen
http://profil.sol.dk/naturemanis
http://profil.sol.dk/Neja
http://profil.sol.dk/patchw0rld
http://profil.sol.dk/per-nielsen-per
http://profil.sol.dk/pernille-djh
http://profil.sol.dk/plosj
http://profil.sol.dk/ratsterzoo
http://profil.sol.dk/rico4
http://profil.sol.dk/rie-haagen
http://profil.sol.dk/santaslittlehelper
http://profil.sol.dk/sekrah
http://profil.sol.dk/sexfyr1
http://profil.sol.dk/simonebak2000
http://profil.sol.dk/Slowhand
http://profil.sol.dk/smis
http://profil.sol.dk/sne-manden
http://profil.sol.dk/strandseks
http://profil.sol.dk/negativ-stor-kvinde
http://profil.sol.dk/sunset65

http://profil.sol.dk/svumpukkel
http://profil.sol.dk/theunman
http://profil.sol.dk/tillermuzen
http://profil.sol.dk/tulle34
http://profil.sol.dk/typen
http://profil.sol.dk/vegetarisme
http://profil.sol.dk/vissen
http://profil.sol.dk/Walther
http://profil.sol.dk/imnotperfect
http://profil.sol.dk/zero_nice
http://profil.sol.dk/zifen
tilføjet af

Her er to nye :-)

SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.