8tilføjet af

Udviste fanger skal ud af klappen

Justitsministeriet vil til fulde udnytte en ny EU-regel om, at myndighederne fremover kan sende udvisningsdømte hjem til afsoning i deres eget land, hvad enten fangerne vil det eller ej.
http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-34924153:udviste-fanger-skal-ud-af-klappen.html
Hvad venter de på? - kom så igang nu!
😃😃😃😃😃😃😃😃
tilføjet af

Sikkert lige så velovervejet

som den aftale, der siger at asylansøgere skal afleveres til "det første EU-land de er kommet til"
- som ikke er den luft værd, som den er skrevet i, fordi Grækenland ikke kan efterkomme den aftale, de er hoppet med på.
Store armbevægelser i den grå luft kan sikkert sprede CO2-en en smule 😉
tilføjet af

Det er bare det sædvanlige

med at gøre regning uden vært. Fint at danskere kommer hurtigere hjem til afsoning, men jeg tror nu kun pladsen blever mere kneben af det. Det handler jo ikke om hvad de udviste fanger vil, men hvad modtagerlandene vil.
tilføjet af

Så synes jeg virkelig.

Det er på tide at smække døren i for yderligere indrejse for personer, der kommer fra de samme lande, som de personer der ofte er problemer med!............. men hvis de røde lærte at bruge hjernen, havde vi heller ingen indvandring fra nogen banan republikker, og dermed ingen problemer med øget kriminalitet!
tilføjet af

ikke plads

der er kneben plads i de Danske fængsler der er fyldt med muslimer. Hvorfor?
Hr. Hansen
tilføjet af

Det vil vi S'ere ikke være med til

Det kan ikke være rigtig, VI S'ere og SF'ere vil ikke høre tale om at sende udlændinge ud af Danmark, de skal derimod holdes i Danske fængsler og bespises med deres livretter hver dag. 😃

Hvis Danmark så ikke har fængsler nok eller det bliver for dyrt i mad, så kræver VI (S&SF) da bare ekstra skatter af Danskerne. 😃 Det er vores politik, det ved enhver da. 🙂

At VI samtidig kan få Danskere fra udenlandske fængsler hjem og afsone i vore "forkælede" Danske fængsler det er da ligemeget, for det er nok ikke så mange og hvis en Dansker er kriminel i et andet land, så har vedkommende da selv været ude om at blive "småpint" i et udenlandsk fængsel, mens udlændinge selvfølgelig skal forkæles i Danske fængsler af Danske skatteborgere, bare fordi de har begået nogle røverier, indbrud, overfald, mord.
Det er jo "småting", så bare Danskerne står solidarisk sammen om S eller SF, så bliver skatterne nok ikke ret meget mere end 60-70 % og de skatter skal vi nok bestemme over. 😮

Hvis du ikke kan tåle høje skatter så er du ikke solidarisk og vi gider ikke have dig i Danmark, så har du en virksomhed med nogle hundrede skatteydende arbejdere eller mere, så flyt den da til udlandet, vi S'ere kræver bare nogle ekstra skatter af resten af "dumme" hjemmeblevne Danske borgere. 😃

Det lyder da ganske rimelig, syntes DU ikke? 😃

>>> Her er vist noget galt. 😉 -

Jeg opdagede jo S'politikernes magttyrani for årtier siden, men noget af ovenstående lyder næsten som det er blevet Venstres nuværende politik, dog mest tvunget af EU, så for Danmarks fremtid er der efterhånden KUN DF politikere - Danmarks Fremtid, DF - hvis de altså ikke behøvede slække på egne normer til Danmarks bedste, for de andre partier vil hellere "forære" Danmark til mere og mere EU magt! 😮

Hvor er EU modstandere blevet af i dagspressen? 😮

Hvorfor skal Danmark absolut stå i "skyggen" af andre EU landes kvælende giftstoffer i mad, nedgøre god livskvalitet, åbne Danmark for kriminalitet, tyveri, mord. 😮

Hvorfor må Danmark ikke være mere fremme i skoen end andre? 😮

Jeg NÆGTER faktisk at tro det KUN er DF der låser egne døre om natten, så naboer eller andre ikke "tilfældig" står i soveværelset kl. 2-3 om natten. 😮

NÅ, DU kunne aldrig finde på at låse dine døre. 😉

Tillykke, du bor et godt skjult sted, eller også er du GODT DUM. 😮

Sov godt, DUMME!

DU bør håbe og bede til du ALDRIG vågner til virkeligheden! 😮

Vi andre har desværre oplevet S'politikernes virkelighed, der var
fantastisk op gennem 1950'erne, men derefter ødelagde Danmarks DUMME GODHED! 😮 😮 😮

OK, nogle SMÅ "S og SF" hjerner har endnu ikke opdaget andres SNUHED!
Stakkels Danmark! 😮 😮 😮

Har DU forresten opdaget det SVINSKE NEM-ID? 😮

Hvem F..... (nej, jeg vil helst ikke bande, men hvem hulen kan dog være så tåbelig at
lave enkle "hackergode" åbne IT døre til enhver borgers private oplysninger indenfor alt, uanset om det er borgernes økonomi, alle hospitalsophold, sygejournaler, medicinforbrug gennem hele livet, etc. etc.!) 😮 😮 😮

DUMME, DUMME DANSKE! 😮 😮 😮
tilføjet af

også en fidus

Nu ved vi jo godt, at der er mange flygtninge fra Somalia i Danmark. Man skulle jo tro, at de er flygtet fra noget de ikke bryder sig om, så hvorfor bliver de ved med at dyrke det de siger de er flygtet fra?
Fidusen er denne; det er ofte forbundet med store økonomiske og menneskelige omkostninger, at flygte den lange vej fra Somalia land til lille bitte Danmark du fra Somalia land end ikke kan få øje på, på landkortet, men ikke desto mindre finder de både Danmark, Istedgade og landets sociale kontorer.
Nå, men det var den der fidus. Den kommer her.
Man (altså Somalierne der gerne vil forsørges resten af deres liv), man tager en lille båd, det kan være nogle stykker træstammer bundet sammen og et par pinde (foruden årerne).
Så sejler man ud i bugten (Gulf of Aden) og ligger og venter til der dukker et handelsskib (helst et krigsskib) op i sejlrenden.
De skal nu råbe og true skibet og stikke pindene op til kinden som geværer. Derefter skal de råbe så højt de kan:
Vi vil gerne fanges. Ok, de bliver fanget fordi de jo er pirater og vil kapre skibet.
Fanger skal jo behandles efter konventionerne og det skal disse også. Og hvad er så det næste? Altså hvori består fidusen?
http://www.marinelog.com/DOCS/NEWSMMIX/2010jun00172.html
Jo, fidusen er, at de bliver sejlet til Europa ja, f.eks. Holland. Tror du det ikke?
“A helicopter from the Danish frigate rescued the pirates and European warrants for their arrest were subsequently issued by the Netherlands. In February, they were extradited to the Netherlands”.
http://www.marinelog.com/DOCS/NEWSMMIX/2010jun00172.html
http://www.marinelog.com/DOCS/NEWSMMIX/2010jun00172.html

Men jeg synes bestemt, at det havde været bedre, hvis vi havde diskuteret muligheden for, at de kunne blive retsforfulgt her i Danmark, da vi behandlede forslaget," siger Holger K. Nielsen.
Han understreger, at Danmark under ingen omstændigheder vil udlevere eventuelle pirater til et land, hvor de risikerer at blive henrettet.
http://tvtid.tv2.dk/nytomtv/article.php/id-15866917.html
Det bliver værre og værre. Danmark et slaraffenland? Bare kom med hele den muslimske bærme.
Hr. Hansen
tilføjet af

Koncentrér du dig nu om

din egen hjerne. Du har vist rigeligt at se til, hvis den skal på omdrejningshøjde med vi andres.
tilføjet af

Hvorfor er dødsgangen i USA

Overfyldt med sorte?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.