2tilføjet af

Morten Skoubo solgt

Brøndby IF har solgt Morten Skoubo.
Efter kun 1½ år i Brøndby IF skifter Morten Skoubo til den spanske klub Real Sociedad for et transferbeløb på 2,5 mio. euro. Den spanske klub Real Sociedad har gennem længere tid fulgt Brøndby IF's topscorer Morten Skoubo.
Der er i dag opnået enighed om såvel transferbeløb samt om Skoubos personlige kontrakt, ligesom Skoubo har gennemgået den obligatoriske lægeundersøgelse. Det er således en realitet, at Morten Skoubo tiltræder på en 4½ års kontrakt i Real Sociedad med øjeblikkelig virkning.
- Med salget af Morten Skoubo mister vi en vigtig spiller. Det er den negative side af salget, men jeg synes at vi bør hæfte os ved de positive sider - både for klubben og selvfølgelig for Morten. For halvandet sad han på bænken i mindre tysk klub uden den store selvtillid, og i dag er han topscorer i Brøndby IF, tilbage i landsholdsvarmen og nu solgt til en midterklub i Europas bedste liga, og det viser at det ikke nødvendigvis er et skridt nedad at skifte tilbage til Brøndby IF, fortæller cheftræner Michael Laudrup.
Brøndby IF købte Morten Skoubo af den tyske Bundesligaklub Borussia Mönchengladbach i sommeren 2004 for en transfersum på 600.000 euro (ca. 4,5 mio. kr.). Den tyske klub modtager desuden ved salget til Real Sociedad 20 % af Brøndby IF's fortjeneste på 1,9 mio. euro. Det vil sige et beløb på 380.000 euro. (ca. 2,7 mio. kr.).
Morten Skoubos tidligere danske klubber modtager fra Real Sociedad til deling ca. 925.000 kr. i henhold til FIFA's regler herom.
Salget af Morten Skoubo påvirker efter regnskabsmæssig afskrivning af den oprindelige købspris m.v. Brøndby IF?s regnskab for 2006 med ca. 11 mio. kr.
Foruden det allerede foretagne indkøb af Joseph Elanga fra Malmø FF forventer Brøndby IF at foretage yderligere spillerindkøb i 2006. Sådanne spillerindkøb vil påvirke det regnskabsmæssige resultat for året 2006. Derfor ændres selskabets forventninger til årets resultat til et resultat før skat på 10-12 mio. kr.
Siden sin debut i august 2004 nåede Morten Skoubo at spille 63 kampe og score 29 mål for Brøndby IF.
Boldglad hilsen fra *FedeBritt*/bhs - © Brøndby IF
tilføjet af

Held og lykke Morten

Du har alle dage været en kanongod spiller og ønsker dig en super fremtid.
Hilsen Jan H.
PS: Fedt indlæg FB!
tilføjet af

Held og lykke

Held og lykke Morten. Du vil blive savnet. Håber du en dag vender tilbage til BIF.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.