9tilføjet af

Ud i kulden med dem

De danske værdier som burde kendetegne danmark er tolerance, frisind m.m. Det bliver derfor en dejlig dag, når DF efter næste valg ryger ud i kulden og kan stå og kæfte op som det party af lykkeriddere, kværulanter og smånazister, de er i opposition. Tak til ny alliance for at udtrykke at der er borgerlige som trods alt ikke mener man kan tillade sig at svine folk til offentligt med de grimmeste ord.
Selvfølgelig skal DF elimineres på demokratisk vis, men man må vel godt nynne en sang i mens:"Take them all, take them all, take them all up against the wall and shoot them"
tilføjet af

Er du sikker

på at du er dansker? Føj for den lede, en gang had mod en politisk modstander. Og du kalder dem for smånazistiske? Læs lige dit indlæg én gang til.
tilføjet af

er du sikker 2

længe leve Df!
tilføjet af

ja, de er smånazistiske

det er jo set gang på gang at der er en stor forståelse for nazisme i DF, så det er ikke hetz. Og hvad så, hvis man sviner dem til? De taler jo som en mødding lugter selv, så jeg prøver jo at blot at henvende mig til dem som de svin de er, da de ikke fatter kammertonen.
tilføjet af

Sådan en gang vrøvl.

Du skulle tage og følge med, hvis du skal svine nogen til. Den løgnehistorie, som BT bragte kan du jo ikke bruge til noget.
Angående det Søren Krarup havde skevet på sin hjemmeside - læg lige mærke til, at det var fra 1995, om at homosexuelle ikke kunne få børn og det var et handicap. Hvis de skulle kunne blive gift i en kirke, som jo normalt gifter dem, som kam reproducere sig selv.
Så du er så fuld af fordomme. Men jeg er af den overbevisning, at vi ikke haft dansk folkeparti, havde vi haft rigtig mange indvandrere og så havde det virkelig kostet kassen på offentlig midler.
tilføjet af

mere værtshussnak og ammestuehistorier fra en DF'er

Nej, i er en flok opportunister og uden almindelig anstændighed. Jeg håber i en dag kommer til at bo på galgebakken - ikke i stueetagen - bare et par cm. over jorden vil være fint - alernativt en meter under jorden.
Randers reb rulez!
tilføjet af

Värdier?

Du skriver " De danske værdier som burde kendetegne danmark er tolerance, frisind m.m "
Det er nyt for mig. . . det så jeg ikke meget af da jeg boede i DK. Det gör jeg godt nok heller ikke nu hvor jeg bor i udlandet og arbejder med Danmark. . . underligt. Vi må have oplevet to forskellige DK, du og jeg. . .
tilføjet af

en positiv

ting er der da sket, du forlod landet..................
tilføjet af

Lige precis. . .

. . .det var godt jeg kom väk i tide, sådan at jeg slipper for at höre uforskammede kommentare som din.
DÉR fik du mig godt nok. . .
tilføjet af

Snakke om fordomme - tsk tsk

Snakke om fordomme - du er jo ikke et hak bedre selv
- Hvis de skulle kunne blive gift i en kirke, som jo normalt gifter dem, som kam reproducere sig selv.
Sikke noget vrøvl- Det er da ikke kun folk, der ønsker børn sammen, som bliver gift i en kirke. Og hvad pokker er der i vejen for at homoseksuelle kristne får mulighed for at gifte sig. Det berør jo ingen måder dig.
DF er meget fordomsfulde hvad angår homoseksuelle, altid været, og det ændre sig nok heller aldrig. Tænk sig at skrive at nogen eller noget er handicappet - tsk tsk!
MyFriend
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.