10tilføjet af

Uønsket barn!?!?

Jeg ku egentlig godt tænke mig at hører lidt til andres meninger. Jeg er en pige på 21 år og min kæreste er 18. Vi har egentlig et lille problem jeg er gået hen og blevet gravid og er i 6 uge. Jeg ved ikke helt om vi vil kalde det et problem for vi har sådan set lidt besluttet at få det, men er måske stadig lidt i tvivl da hans forældre ikke rigtigt kan acceptere det, hvilket jo egentlig er forståeligt nok, da han kun er 18, og under uddannelse. Men jeg ved vi kan klare det, og min familie er vildt lykkelige og vil ikke ha jeg får en abort, men hans familie bliver ved med at sige at de ved han ikke kan klare det. Min kæreste er vildt ked af det, og vil gerne ha de acceptere vores beslutning. Skal jeg få en abort, og vente til vi er blevet lidt ældre? Og min kæreste er færdig med sin uddannelse? Eller skal vi skide på hans forældre og gøre som vi har lyst til? Det er jo bare dumt at få abort hvis vi nu gerne vil ha børn om et års tid alligevel...

Hjælp !!!!!!
tilføjet af

Hejsa med dig..

Jeg syntes bestemt ikke du skal få en abort hvis i begge ønsker at få et barn sammen nu..Jeg har selv været det samme igennem da jeg ventede min dreng i 1998 mine svigerforældre var også meget imod det og sagde at barnets fader ikke kunne klare det hvorimod mine forældre trylede mig om at beholde det..Vi valgte at beholde ham og i dag forguder ex svigerforældre (er ikke sammen med faderen mere) min søn og er mig taknemmelig for jeg valgte at beholde ham..Jeg tror bare dine svigerforældre skal have tid til at tænke det hele igennem og tid til at vende sig til tanken..
Håber i finder den rette løsnng..
Held og lykke med det..
Misssunshin1977..
tilføjet af

hjælp..

hejsa..
jeg kan forstå dig.. og man skal virkelig tænke sig om, jeg var lige fylt 18 da jeg fik min lille datter, sammen med min kæreste på 21 det er nu 4mdr siden, og det er ikke en dans på roser, jeres liv bliver totalt forandret.. men jeg syndes at du skal gøre det i har lyst til.. og så fortælle de forældre at det er et valg i har taget sammen fordi at i mener at i godt kan klare så stort et ansvar.. men har i ikke økonomien så lad vær for det er uhyrligt dyrt.. og så er det pludslig ikke så sjovt mere..mange hilsner nettie
tilføjet af

hej igen

1000 tak for dit indlæg. Jeg ku godt tænke mig at vide hvilke udgifter der egentlig følger med sådan et lille barn. Hvis du gider give mig et lille buget over de udgifter der følger med ville det være fedt. Selvfølgelig kun hvis du gider =)
knus og kram.
tilføjet af

tak

Tak dit indlæg var en stor hjælp. Det har fået os til at glæde os til den lille! =)
tilføjet af

hejsa

Hejsa
vis jeg skal komme med min mening så skulle det være at jeg syntes at du skal beholde det barn vis i begge 2 virkelig ønsker det lille barn som du venter lige nu ja det vil blive hårdt i starten nå han nu er på su men jeg kender flere som har klaret det uden de store problemer.
su skal ikke tænke på hvad dine svigerforælder siger for de tænker ikke klart jeg har en veninde der for 1 år siden fik en dreng med hendes kærste der i dag er 19 år og han er stadig sammen med hende og tager sig af sin lille søn så tænk dig om en gang til ende du beslutter om det er dine sviger forælder der skal bestemme over dig og din kærstes barn
knus babygirl
tilføjet af

Et foster er også et liv!

Jeg vil helt klart råde jer til at få barnet. Tænk på, at et foster også er et liv, og det kommer til at leve et liv som du og jeg, hvis det ikke fjernes. Når I nu har mulighed og lyst til at få et barn, så kan jeg på ingen måde se, hvorfor I skulle nægte dette barn et liv.
Hvad føles mest rigtigt for jer. At afbryde et liv fordi en del af familien synes det, eller fordi en uddannelse skal gøres færdig.
Hvis jeg skal være helt ærlig, tror jeg kun, at det blive hårdere at få børn efter man er uddannet. Der er man forpligtet til at møde minimum kl 8-16 hver dag, mens man som studerende er meget mere fleksibel.
Jeg synes ikke, at et fosters liv er noget man bare kan vælge fra, som om det var en ny bluse eller et møbel. Det er et unikt liv.
Rigtig mange kvinder oplever også depression, selvmordstanker, skyldfølelse, fortrydelse og andre smertende følelser i forbindelse med en abort. Mit råd er: skån dig selv for det, hvis du overhovedet kan.
Håber I vil tænke over alt dette i jeres meget vigtige og afgørende beslutnig.
tilføjet af

det er JERES barn

I skal ikke lade jer presse af andre, for det kommer I til at fortryde!!! Hvis I vil have barnet skal i selvfølgelig have det. man er klar til at få børn når man har dem såadan oplevede min mand og jeg det ihvertfald. jeg blev gså pludselig gravid jeg skulle ellers til at i gang med min uddannelse men blev så nødt til at udskyde den. selvom det kan se håbløst ud vil pengene altid slå til. Lyt til jer selv og glæd jer over den gave det er at få et barn.
tilføjet af

Tænk selvstændigt

Hej,
Jeg er selv gravid i 6. uge. Jeg er 30, og for min kæreste og mig er det en 100% planlagt grviditet.
Jeg tror ikke, at du skal fokusere så meget på din kæreste og hans families mening. Spørg dine forældre om de bakker dig 100% op, hvis du skulle blive alene med dit barn. Jeg ved godt, at din kæreste også synes, at det er en god idé at få barnet, men han ER meget ung endnu, og muligheden for, at han på et tidspunkt stikker halen mellem benene, og løber den anden vej foreligger. Kan du magte et barn alene? Hvis du mener, at du kan, og du har dine forældres opbakning, så få barnet, for der er da ikke noget dejligere end at få et barn. Det er nu tiden, at du skal tage en selvstændig beslutning, for det er DIG og DIN krop. DU bestemmer!!!!!
Held og lykke :o)
tilføjet af

hjælp

Jeg kan kun sige en ting... jeg er glad for du ikke bliver min læge......
Hvis man vælger at få et barn inden uddannelse, bliver det sindsygt hårdt..... Når man endelig kommer igang så skal man presse lektier og dertil følgende ind mellem vask, mad, bleskift o.a.
Jeg kan kun gætte men... du har ingen børn selv ,vel....... dette kan også resultere i depression, selvmordstanker o.lgn. og chancen for at forholdet ryger er også tilstede, da man er under ekstrem pres 24 timer i døgnet. Derudover... hvornår er det liv og hvornår er det en bunke kromosomer? Er det ikke et spørgsmål om holdning!
tilføjet af

vær ligeglad

Hej.
I skalkun tænke på om i kan klare det, det er jo jer der skal passe barnet. Mht hans uddannelse den kan jo godt tag selvom han snart skal være far. Altså hallo vi lever i år 2010 og selvom man har barn/børn kan man godt få en uddannelse. Så i skal holde fast i jeres beslutning og ikke hvad andre syntes.
Hels og lykke med der hele og god gravidtet 🙂
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.