7tilføjet af

Tur med hunden?

I ejendommen hvor jeg bor, har godt halvdelen hund. Det sørgelige er at hundene kun bliver luftet
I en ikke asfalteret parkeringsplads, få meter fra bagdøren.
Ved ikke om det skyldes at de har småbørn som tager det meste af deres tid, eller er for træt når de kommer hjem. Kan virkelig ikke forstå at folk anskaffer sig levende væsner, hvis de ikke har tid til dem.
tilføjet af

Nej jeg væmmes også

ved de mennesker. Tit virker det bare som om husdyret er et glansbillede der skal skabe den fuldendte familieidyl. Eller man vil gerne have hvalpen eller killingen men når de bliver store så er de ikke sjove mere.
Bare der fandtes dyrepoliti
tilføjet af

Uforståeligt er det

)o:
tilføjet af

JA!

Der bør oprettes noget dyrepoliti a la RSPCA og ASPCA (fra de der amerikanske tv programmer der følger dyrepolitiet i forskellige byer i usa)
Jeg selv tænkte jeg ville være med i den slags så jeg forsøgte at søge om det på nettet for at se om der var noget i dk - det ser ikke sådan ud!
jeg tror btw falck og politiet tager sig af det... noget skal jo gøre det...
tilføjet af

tsktsk... de burde

tænke sig om før de får sig en hund. Nu nævner du ikke nogen specifikke racer - der ER nogen hunde der kræver mere motion end andre... men i bund og grund så skal de ud og luftes og have lov til at snuse.
tilføjet af

der

er tre store hunde, tre små hunde og en hvalp.
Har selv en chowchow labrador blanding på næsten 13 år. Ligner en på 8-9 fordi han motioneres gange flere dagligt, får kvalitets foder osv. Jeg mener at alle hunde ligemeget hvor små de er kræver at blive motioneret. Og som du skriver, have lov til at snuse = "læse dagens nyheder".
tilføjet af

nogle mennesker burde forbydes

at have hund. Min hund er 11 år gammel - han er på størrelse med en schæferhund men ligner mest en flat-coated retriever. Han er også rigtig flot i forhold til hans alder - de fleste der møder ham tror han er en 4-5 år🙂Hans pels er ikke krøllet som de fleste ældre hunde på den alder kan være. Jeg nyder at gå lange ture med ham - 3 gange om dagen. En time om morgenen - en time om eftermiddagen og så lige en lille tur om aftenen.
Ja - hunde skal have lov til at komme ud og læse "dagens nyheder" eller deres "breve" som nogen også siger🙂De har været inde hele dagen - og hvis de ikke bliver motioneret eller får lov til at bruge deres sanser, så tror jeg de ældes hurtigere end normalt.
tilføjet af

Det samme

er det med dem der har katte i byen. Som aldrig kommer ud.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.