2tilføjet af

Dyremishandling.

Jeg er medlem af www.wspa.dk . Når man ser dyremishandling i fjernsynet , lange transporter uden mad og drikke , spørger man sig selv om - hvorfor griber man ikke effektivt ind overfor mishandlingen? Lange transport tider er vist godkendt af EU. ???? Wspa gør et stort arbejde for at hjælpe dyrene i mange lande , det kan jeg nemlig godt lide. En god jul til dem.
tilføjet af

:-(

Ja kan kun holde med dig, det værste er jo at penge er vigtigere end dyrs velbefinde...kan vi selv gøre noget ved det? Hjælper det hvis jeg stopper med at spise kød,spiser ikke så meget af det i forvejen....der er det ved det når det først ligger i køledisken er det temlig neutralt at se på...dem der sælger, sætter jo ikke skilte op af grise med ligge sår osv....så var der nok nogen der ville midste appetitten...
tilføjet af

krybdyrnørden

Vedr. de lange transporter med levende slagtedyr er det til dels forbrugernes skyld, for hvis vi ville købe kødet lidt dyrere så behøvede vi ikke disse transporter, Jeg er selv medlem af Wspa, og jeg er også forbandet over disse ting, dem der siger nej til at forkorte disse ture, burde prøve det selv.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.