2tilføjet af

Tour de Kylling

Så fik man set det med.
CSC stiller op og kører efter andenpladser !
Slår sig sammen med US Postal for at ikke risikere at miste en andenplads. I stedet for at køre efter en 1 plads.
Måske er CSC bange for at Basso falder ned på en 3 plads, men hvor store skal odssene være for en 1 plads, for at man går efter den frem for at køre på det sikre, og dræbe underholdningsværdien i cykelløbet for os seere og tilskuere.
Det er trods alt underholdningsværdien der samler seere, og det er trods alt antal af seere der samler sponsorkroner, så jeg håber det var en enlig svale af CSC med denne kyllingtaktik.
Hellere dø i front end hæderlige andenpladser.
Folket vil se modige helte, ikke kyllingehjerter/hjerner.
tilføjet af

kyllingehjerner? næppe

øhm anonym,
Touren er altså ikke ovre endnu! CSC har været det suverænt mest angribende hold i touren, så hvis de en enkelt dag vælger en defensiv strategi så betyder det ikke at de er kyllinger. Hvis du synes at CSC generelt har været for defensive og feje så har du set et andet cykelløb end jeg har.
Det startede med at Ulrich lavede en modigt, men desværre også temmelig dumt angreb på Armstrong fra stor afstand. Det var dømt til at mislykkedes, Ulrich er åbenbart en af den slags ryttere der ALDRIG lærer af sine fejl. Al respekt for hans kolossale fysiske styrke så har han ingen taktisk sans. Uden Riis til at babysitte ham havde han næppe vundet touren i '97.
At kunne tænke defensivt såvel som offensivt er en del af det der kræves for at kunne vinde touren. Så vil du vel også sige at Armstrong er en kylling fordi han lod Thomas Vöekler beholde den gule trøje i 10 dage i stedet for at angribe ham? Han kunne jo sagtens have taget trøjen fra Vöekler tidligere, men han undlod altså at gøre det, fordi det ville have været taktisk uklogt.
Det er ikke nødvendigvis i CSC's interesse at se Ulrich nærme sig podiet, så det var meget klogt og koldblodigt gjort. Jeg er sikker på at vi vil se CSC angribe igen i de kommende dage. Med lidt held kommer Basso i den gule trøje. Hvis ikke, er det stadigvæk mere end hvad de fleste folk forventede af CSC inden touren gik igang.
Desuden har intet hold kræfter til at angribe hele tiden. Det er mennesker, ikke robotter, vi taler om hér, at kunne disponere sine kræfter rigtigt er noget af det mest fundamentale ved denne konkurrence.
"Hellere dø i front end hæderlige andenpladser" skriver du. Jeg forstår din pointe men er uenig. Ulrich er en rytter der altid dør i front, men desværre ikke får noget ud af det pga egen dumhed. Jeg ville ønske at han var ligeså smart som Armstrong så han kunne vinde nogle sejre i touren.
tilføjet af

Enig i Tour de Kylling

Jeg synes også det er en skandale af Voigt nærmest står
helt af cyklen, for efter at have spist skinke og melon i grøftekanten, agerer TGV ekspress lokomotiv for Armstrong
og hans røvslikker CSC alliance. Hvorfor viser de ikke de nosser som Armstrong har fået fjernet og går efter 1ste pladsen. Er der nogen der er enige i det ?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.