10tilføjet af

til fyrene - hvis der da er nogen??

Hvad er det gentlig i vil ha??? helt ærligt? skal det være en der har hele pakken? god krop? pæn? sød? venlig? fræk men svigermors drøm?? jeg forstår det ikke.. jeg har masser af venner... nu sys jeg bare ligesom jeg har venner nok! jeg er LOST ved sku ikke hvad jeg skal gøre mere... hvad er det i vil ha???
tilføjet af

Vi vil have opmærksomhed

Vi vil have opmærksomhed. Kort og godt. Det, der kan gøre os varmest om hjertet er, når vi ved, at der er en kvinde, der af alle mænd i verden, har valgt lige præcis en selv.
vis det, når du er interesseret i en fyr. Sig og gør små søde ting. Lyt til hvad han har at sige, og fortæl ham også hvad du har på hjerte.
Opmærksomhed kan kompensere for selv det kedeligste ydre.
tilføjet af

Vend dit fokus!!!

Dem der ved hvad de vil ha' og får det, har vel en accepteret selvankendelse og er kommet lykken nærmere!
Definer hvad det er DU vil ha!!! og bud det velkommen!
Jeg mener det sku. Du skal fanme ikke lave dig selv om. Slå i bordet og sig; jeg er sådan og en original i ordets allerbedste forstand og IKKE nogen efterløber!
Han skal være sådan og sådan!
Så kommer fyren der også har "banket i bordet"....................
Ras
tilføjet af

godt svaret

hej alle
rasputin --> det her tager jeg squ hatten af for, det kan simpelhen ikke være mere rigtigt!!
Anonym --> til dig min kære, spørg dig selv om, hvad det er DU har brug for lige nu, du kan tage udgangspunkt i om du vil have et fast eller løst forhold så skal resten nok komme, tro mig. Jeg tro også at det bliver lettere for dig på længere sigt at komme af med en, snakker af erfaring (har selv været nødt til at slå op med min kæreste idag da vi var alt for forskellelige, man nok om det)
jeg tro at det er vigtigt at være sig selv hele vejen igennem ellers så bliver det bare noget skuespil og det holder ikke i længden

du skal have held og lykke, håber at du finder prinsen på den hvide hast ;-)

r.k. --> er du ikke lidt dum at høre på?? og snak for dig selv!
tilføjet af

Ja...

Jeg giver dig helt og aldeles ret. Det er bare sådan, det er!
tilføjet af

hmmmm...

RK har da fat i noget.. selvom det nok ikke er helt så simpelt..
tilføjet af

Hver fyr sin mening

hejsa det du spør os efter er meget svært at svare på, fordi alle fyre ikke går efter den samme..
Da det virker som om du har fået en masse drengevenner, er det også noget i dig, som du kan bruge, fordi de færreste fyre bliver venner med en pige uden følelser..
Dine drengevenner har været lettere eller meget forelsket i dig i begyndelsen, meen du eller de har ikke vist det nok..så hvis du har en sød fyr mellem dine venner, synes jeg du skal prøve der..
tilføjet af

Det er faktisk rigtig!

Det med at drenge ikke får pige-venner uden føelser er sgu helt korrekt! Det kan godt være at vi her virker lidt som nogle grise/svin etc., og at pigerne ikke altid er sådan, men jeg tror at det hænger sammen med nogle af vores dyriske instinkter!
Da jeg læste det andet indlæg blev jeg sgu lidt forbavset må jeg sige, for da jeg tænkte det igennem, så er det sgu rigtig!
Guiden =]
tilføjet af

Det er mere simpel end du tror

Hej min ven... Nu skal du bare hører.
Jeg er selv dreng, med en sød kæreste. Jeg ved i piger godt kan lide trykhed og søde ord og lidt romantisk nussen og sån. Alt i piger skal gøre til gengæld er at være stolte af jeres kærester! blær jer over jeres kæreste... Den der med at sige "nej det altid mig" eller "hvorfor gør min kæreste ikke sån" og måske smile bagefter, den holder ikke. Selvom det måske er fis det i siger, så skal i rose i stedet for. Hvis bare i fortæller om hvordan vi er gode ved jer TIL ANDRE, så går det nok... FORTÆL DET MENS HAN HØRER DET! men ikke til ham! eller jo det må du godt men det er ikke det der virkelig rykker!
Jeg kan godt lide min kærestes krop. Men den er ikke den bedste i hele verden. Hun har ikke så store patter som nogen har og hun pynter sig ikke så meget men, hun roser én når man røre ved hende rigtigt og siger "se, er han ikke dejlig" når jeg tager om hende når vi er i byen... Jeg ved ikke med i andre drenge, men jeg elsker det!
held og lykke frem over...
Knus fra en fyr der ved det kan være svært!
tilføjet af

Vil det sige, at...

Vil det sige guy's, at man simpelthen skal sige det man tænker på i stedet for at gemme det. I så fald så tror jeg ikk mænd og kvinder er så langt fra hinanden, som de tror. Men det behøver vel ikk altid at være i tale man giver hinanden komplimenter.
Til dig thune: tror din kæreste siger sådan bl.a. fordi du viser, at du er glad for hende i al offenlighed. Hmm..det må være rart, hun er vidst godt afsat!! Jeg er typen, der sætter ligeså meget, hvis ikk mere, pris på nærkontakten som på ordene. Måske nok grundet i det 13 år lange afsluttede forhold til en, som siger en masse, uden at man kan tro på ham. Kold type (men det er en længere forklaring)..men man bliver hængende i trykheden og er bange for at tage skridtet ud på de evige jagtmarker.
Eii nu lyder jeg snart helt desperat...er jeg måske os, men tror mere det er usikkerheden der griber én om halsen og strammer til. 13 år er længe. Jeg ka' slet ikk følge med længere. Fik lidt følelsen af en kold spand vand i hovedet, da jeg flyttede selv. Så guy's out there, fyr bare løs med gode råd, de falder på "et tørt sted"...
Knus fra Anne!
tilføjet af

stort spørgsmål!

et stort spørgsmål med lige så mange svar.... Men det er i virkeligheden lige så enkelt, som det er svært: du skal IKKE gøre noget som helst for at tækkes fyrene; det opdager man omgående, og det får bare fyren til at holde afstand. Det svære/nemme: du skal bare være dig selv! Jo mere en fyr opdager, at en pige IKKE klæber til ham hele tiden, men har sit eget liv - som han så gerne må være en del af - jo mere føler han sig tiltrukket. Du synes garanteret ikke selv om de fyre, der hele tiden render i hælene på dig og altid bare gør, hvad du siger! OG hvad så med udseendet... tja, noget er jo meget pænt, men det hjælper ikke noget, at en pige er smuk, hvis man ikke kan holde ud at være i nærheden af hende. Omvendt har mange vist prøvet at blive forelsket i en, man måske havde kendt til i længere tid uden at lægge mærke til; pludsselig en dag spørger man sig selv: hvorfor tænker jeg egentlig hele tiden på hende.... Det er meget sjældent man kan møde en på diskotek; kender ikke selv nogen, der har mødt hinanden på den måde - og stadig holder sammen! Men når man først er hooked, så er det ikke så vigtigt, hvordan hun ser ud. Var selv engang voldsomt forelsket i en pige, der havde en stor rød bums på næsen, som jeg først så, da en ven gjorde opmækrsom på den!
Selvfølgelig har alle fyre deres drømme - det har pigerne jo også - men det er altså ikke så vigtigt, at hun har en D-skål; det vigtige er, at hun kan lide sig selv og viser, at hun kan lide at være sammen med fyren. Naturligvis har fyren tanker om, hvad han gerne vil gøre ved hende, men det er ikke sjovt, hvis hun ikke synes om det. Han gør det jo for at glæde hende!
- et langt svar... kan du mon bruge det?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.