0tilføjet af

En guru kommer til byen.

En guru kommer til byen, kan jeg se på plakter rundt omkring i Vejle, og vil tale om Clairvoyance, som er begreb jeg ikke helt er klar over. Men som jeg forstår det, er det noget med at nogle mener at kunne se ind i andre mennesker, ved at de mener, at have en kontakt til en åndelige. De mener så at kunne rådgive og vejlede andre til et liv i en dyber kontakt til sig selv, at jeg så ikke køber den er noget andet.
Jeg har i en del år haft min omgang blandt mennesker med psykiske problemer, og ved hvor lette offere de kan være for den slags forestillinger, og vi lever i en tid hvor der ikke er meget plads det naturlige menneske. Da menneskes udvirkling bliver bestemt med det formål, at skulle indgå i samfundslivet, uden personnen måske selv oplever sig være en del af det. Mange kommer til leve et liv som dygtige kæmmeloner, der skifter farver efter deres omgivelser uden at have deres egen personlighed med i det.
Men i virkligheden oplever de en indre tomhedhed i deres liv, hvor de søger ind i religiøsemiljøer eller religiøse retninger, hvor de umiddelbart oplever, at der er nogle mennesker som de kan have et sammenvær med, og de får et håb om et bedre liv. Men for mange bliver det en lang vandring i alle muligge teraputiske retninger. Men for mange bliver deres verden fyldt med flere frustrationer ved bristede illusioner og håb til livet.
Som menneske skal man gøre sig selv bevidst om, det er ok at være ked af det.
Det er ok, at føle en indre tomhed.
Det er ok at blive gal, hvis man ikke bliver mødt med respekt.
Det er ok at være utilfreds over man oplever et ensformigt liv.
Det er ok at være i tvivl, og finde nogle man kan snakke med om sin tvivl om livet og tilværelsen.
Det er det også ok at spørge om gud er til, men det er samme som, at sige det er han.
Det er ok at være menneske, og elske verden uden at skulle opleve en indre forplikttelse til gå i terapi.
Livet drejer sig om at leve, og have det godt bare ikke ved misbrug ad andre.
De fleste mennesker har begået fejl og det er ok at vedkende sig dem, og igen blive respekteret som menneske.
Spring ud og lev dit liv under lige værdige forhold, at Sine og Mads lever deres kærlig liv på deres måde, er jo ikke nødvendigvis den måde, du ønsker at leve det på.
Mvh.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.