10tilføjet af

Barnevogne

Har der lige været den store smøre om,men jeg fandt ikke i alle de mere eller mindre gode svar og ideer et svar på følgende.
Da jeg som Buschauffør, dagligt sidder og føler mig ret så presset på flere fronter,for når man kommer til et stoppested, og der står en person med en barnevogn som gerne skulle med, så har jeg ikke noget imod at tage håndbremsen og gå ned og hjælpe damen med hendes barnevogn op i bussen, der er bare det ved det, at der er ikke afsat tid til det i kørerplanen,og så er der også det, at vi er personlig ansvarlig for vores pengesager,( billetter,kort mv )og derfor sidder man i et dilemma, skal du hjælpe eller ikke, og der har jeg så lagt mærke til at det så godt som altid er mænd der giver en hjælpende hænd med den barnevogn, kvinderne smutter, man skulle jo ellers mene at de skulle være på mærkerne, og være de første til at give den hjælpende hånd, er der nogen der kan give mig et godt svar på det
Hej
tilføjet af

fordi

det er svært at løfte sådan en tung sag-fik knæk i ryggen af det, og må indrømme jeg ikke længere er den første der springer hjælpende til...
tilføjet af

Stærke mænd

Jeg har samme forklaring som Stella ... for få kræfter til at løfte så akavet.
Og til buschauføren; du skal blive siddende. Vi ved at I ikke hjælper og det er som det skal være.
Som chaufør kan du komme ud for at skulle hjælpe mange gange i løbet af dagen, mens en tilfældig passager kun kommer ud for enkelte gange over lang tid. Og det korte af det lange er, at du vil have en meget stor risiko for at kunne skade din ryg p.g.a. hjælpsomhed, mens en der kun sjældent løfter en barnevogn vil have mindre risiko for det.
Men det er da en god grund til at tale varmt for busser med lav indstigning. Så har mødrenes ryg det også bedre.
tilføjet af

ofte står vi selv

med hænderne fulde, og et eller flere børn at holde styr på i den skøre trafik...
Og så er der lige det med kræfterne. De vejer jo af pommernes til de barnevogne.
men i øvrigt har jeg selv ofte hjulpet andre kvinder når jeg har hænderne fri. Og også ofte fået hjælpe af kvinder. Men jeg spør selvfølgeli også. Jeg venter ikke baer at folk selv kan finde ud af at tilbyde hjælp - for så kommer man sgu til at vente længe ;o)
tilføjet af

Det burde ikke være nødvendigt

At skulle bede andre om hjælp, det burde være en selvfølge, at man lige giver en hjælpende hånd, jeg har nu set flere af jer kvinder der giver som svar, deet der med kræfterne, jo det er også ok for nogle af jer, men der er jo også en hel del store stærke kvinder til.
Det med lavgulvsbusserne de er også fine, der er bare det ved det, at kører man inde i byen er de fine, for der er der fortove, og det udligner nivuet,det giver til gengæld problemer, når man kommer ud på landet, hvor der ikke er noget fortov, her skal der en hjælpende hånd til, ellers triller englebassen ud af vognen.
Hej
tilføjet af

man må s............

hej chauffør!..
hvis man har sat (børn til verden) er det ens eget ansvar at få sit "afkom op i busen"!.det er ikke jeres ansvar ,at hjælpe med det.så,der er jeg enige med (s).til det der med køreplanen...er det under (alt kritik).for hvergang man har været ude hos folk på (visit)har de satans (ungemennesker revet køreplanen ud af skiltene)..skide ireterrende!.så hvad gør´ man så som tappertøs?.man ringer kraftedme og brokker sig forhelved.håber du (søde chauffør) kan sætte en stopper for disse "hærværk" så vi alle kan nå vores bus!. TAK!.undskyld tastefejl.FORTSAT GO´DAG:)
tilføjet af

Det kan i forældre

Hvis i er gode og ansvarlige forældre, for det er jer der har sat ungerne til verden,så er det også jeres pligt at opdrage jeres unger, så de bliver til gode og harmoniske mennesker.
Hvis i starter allerede i barnevognen, og ikke når i først finder ud af, at i ikke kan styre jeres unger, så er det forlængst for sent.
Starter man med den gode gamle opdragelse, medens de er små, så er det nemt at ha' med dem at gøre, det ser jo frygteligt ud at se en ung mor i et supermarked komme slæbende med en vildt spruttende, unge efter sig, fordi den ikke stod på is, slik osv. men desværre det ender det med, og næste gang har de det samme problem.
I forældre burde tage jer lige så meget af jeres ungers opdragelse, som i går op i at jeres hund skal på¨lydighedskursus.
Efter en god og sund opdragelse, kunne man ikke drømme om bevist, at ødelægge noget for andre, heller ikke opsatte kørerplaner, ( det er derfor der ikke er nogle planer sat op på Brande rutebilst.) og gamle koner kunne få lov til at gå i fred med deres tasker, og politiet ville slippe for at få brosten i hovedet.
og vi kunne slippe for at få vores sæder i busserne skåret op med en kniv, fordi man skal være en sej fyr.
Den gik heller ikke hvis jeg var far til de unge mennesker/børn, som vi ser rende ude om aftenen til omkring midnat, der skulle de jo for længst ha' ligget i deres seng.
Så desværre jeg kan ikke sætte en stopper for alt det hærværk, det er kun jer selv der kan det.
Hej
tilføjet af

Det bedste du kan gøre

er at sænke bussen så det er lettere at komme ind, og evt sige til de folk, der ikke gider flytte sig fra den plads der er lavet specielt til vognene, at det skal de.
tilføjet af

Det var da' rart

Det var da' rart hvis det kunne lade sig gøre, en bus koster 2 mill. kr. så den skal køre lige til den næsten falder fra hinanden, så det er ikke alle busser man kan lægge ned på siden.
Så skriver du at man bare kan sige at de skal flytte sig, det skulle da' ikke være nødvendigt, hvis man har bare lidt mellem ørerne, så flytter man sig altid, hvis man kan se at man opholder sig et uheldigt sted, det er noget med den gode gamle opdragelse at gøre.
Nu ved jeg ikke hvor du bor, men det lyder som om at du er fra sjælland, der vil man jo nok uden tvivl sige den slags på en pæn måde, at de skal lette røven, men det vil ganske givet ikke falde i god jord her ovre hos de tørre jyder.
Hej
tilføjet af

Sikkert ikke

Men det er så deres problem. Ikke?
Mange ynder jo at vælge at lade være med at se at der er et problem.
Går den, så går den.
Jeg har oplevet at chaufføren nægtede at køre videre, før folk lige gik til side, stimlede lidt sammen osv, så der var plads til alle.
Det var godt nok frisk gjort. *SS*
Der var en eller anden "smart" jakkesæts-fyr der straks pustede sig op... han ville f***** klage over chaufføren.
Han svarede blot. Ja JEG får løn for at sidde her, så tiden går uden I får løn... Og klag du bare, men jeg har mange vidner på, at der er nogen der står i klemme, så dørene ikke kan lukkes...
Og det med at køre med folk dinglende ud af døren, ser sgu så roddet ud....
Folk vil jo gerne frem til der hvor de skal være. Og så kan du tro de kan lette røven *G*
Mange bliver sure, men synd for dem....så har de noget at brokke sig over til dem der gider høre det.
Var det dem selv der ellers kom til at strande, ville de sætte pris på det!!!
Alt for få har forståelse for andres situationer
Men god arbejdslyst ;-)
tilføjet af

Ikke mange kan sætte sig i andres sted

jeg kunne huske der havde været et indlæg om det.
http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=16&conference=141&posting=48177#48177
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.