10tilføjet af

dyr husleje

er desværre hverdag i Århus. Nu hvor jeg selv har været boligsøgende, har jeg oplevet de vildeste huslejer og indskud. Hvordan kan det lade sig gøre at en udlejer må tage 4000 - 6000 kr for en 1 til 2 værelses lej. og et indskud på alt mellem 20000 og 40000 kr??? Der burde være en grænse. Og den grænse burde blive vedtaget ved lov. Som det er nu er der jo ikke noget loft. Vil bare høre andres meninger, eller om det kun er mig der er chokkeret over priserne????
tilføjet af

har du kigget her

tilføjet af

Velkommen i junglen

Velkommen til junglen! Her gælder jungleloven hvor det drejer det sig om at kende nogen, held og laaange ventelister. Lidt lige som på jobmarkedet.
Hvorfor er det sådan? Jo, der skal være plads til at nogle scorer meget store gevinster på boligmarkedet. Det gælder ejendomsmæglere, byggeentreprenører og almindelige mennesker som lukrerer på boligmangelen. Endelig er det da også et problem at forældre med for mange penge bliver skattebegunstiget når de køber ekstra lejligheder til deres børn.
Velkommen i junglen.
tilføjet af

hvor ledt.............

jo,de husleje priser er sgu´(rimmelige hambert).men de stiger efter de grønne afgifter..sådan er det bare...
røv tarveligt:)
tilføjet af

Det koster

Selvfølgelig ligger lejen oppe på 4000-6000 kr for en 1-2 værelses lejlighed. Hvis du køber en 1 vær. lejl. koster den jo omkring 800-900.000 og så ligger en husleje på omkring de 5000 endda lidt mere og hvis du skal have en 2 vær. på bare 60m2, skal man regne med en pris på 1,3mil og så er huslejen omkring 8000. Det er de enormt høje boligpriser som er skyld i det, for udlejeren har jo ikke lyst til at smide penge ud hver måned af egen lomme. Så kunne han jo ligeså godt bo der selv.
tilføjet af

Der ER graenser...

Der er love om disse ting,-der ER maksimal graense for baade depostita og husleje. Om der er steder at anke hen, hvis ens udlejer tager for meget,- og det kan sagtens lykkes at faa saenket ens husleje (naar foerst man er kommet ind).
Check lovene paa biblioteket eller find dem paa nettet,
Kig forbi Lejernes LO i Aarhus og meld dig evt. ind,- det koster 300 Kr.
- De er guld vaerd! De hjaelper med juridiske ting. Giver raad og vejledning, samt koerer sager for medlemmer. En af deres kaepheste er huslejenedsaettelse ,-)
Det er de bedste 300, jeg nogensinde har betalt.
Kh
Dark Wing
tilføjet af

Randers

Flyt dog til Randers. Der er vildt billigt at bo. Havde en lejlighed til 2000 ca incl a conto varme, ved siden af rutebilstationen, og få min. fra togstationen, og den fedeste udsig over byen og regnskoven.
tilføjet af

LLO - lige netop!!

Klart: Bare meld dig ind i LLO. Og spar dig selv besværet med at checke lovene; LLO har styr på det.
Omkring indgåelse af kontrakt:
Her kan du få LLO til at kigge på den, inden du underskriver.
Omkring huslejen:
De kan hjælpe dig med huslejenedsættelse når som helst. Er du lige flyttet ind, tager de den derfra. Og har du boet der under et år, får du det med tilbagevirkende kraft fra indflytningstidspunktet. Har du boet der over et år, kan de hjælpe dig, fra du henvender dig til dem og fremover.
Det er uden tvivl også de bedste penge, jeg har givet ud. De har to gange hjulpet mig mog bolighajerne (dog ikke vedr. huslejenedsættelse), og begge gange vandt jeg.
Held og lykke med det; vi er i samme båd.
:-) Marianne
tilføjet af

har kigget

på bolig portalen, og har også været medlem. Og ellers tak for tippet med Randers. Flytter vest på til Holstebro, hvor jeg har fået en billig 4 værelses lejlighed på 96 kwm til 5000 kr om månenden med alt. Så den snuppede jeg.
tilføjet af

Holstebro *Ss*

He he.. Holstebro er da også en skide hyggeligt by... har boet her i 6 år nu og jeg er faktisk ret tilfreds, her er mange gode spisesteder, meget kultur og gode steder at gå i byen for ALLE aldre.. *Ss*
Holstebro - byernes by *Gg*
Flytter dog selv snart, for efter 6 år bliver man lidt træt af det, især når man bor i udkanten af byen og ikke i centrum.
Men holstebro er helt klart et godt valg *Ss*
MVH Holstebrogenseren
tilføjet af

Huslejetilsynet - huslejenedsættelse helt enkelt

Jeg kan foreslå du går til Huslejetilsynet, som har hjulpet mig. Det er super simpel, du skal bare følge deres guidlines på deres hjemmeside www.huslejetilsynet.dk og sende dem din kontrakt og de køre sagen for dig.
///jeppe
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.