6tilføjet af

Til dem der har skal der gives...

..og fra dem som ikke har skal der endog tages endnu mere.
Dette citat er fra biblen, som er over 2000 år gammel !! Det kunne ligeså godt være skrevet idag !!!
Virksomheder beder arbejderne gå ned i løn, mens direktører, bestyrelsesmedlemmer og ledere får mere i løn (de får det der er taget fra medarbejderne !!)
Hvornår er nok, nok ?? Hvorfor må en lønmodtager ikke får en anstændig løn ??
Jeg kan forstå man nedlægger arbejdspladser fordi de ikke er rentable, men hvis de stadig giver overskud, hvorfor så ?? Mer´ vil have mer´, det ved vi alle godt, men er storkapitalen i Danmark ikke bare FOR grådige ??
Hvad bliver det næste❓
Vi ser, hvordan bankerne får lov til at tage flere og flere gebyrer med regeringen velsignelse, selvom de tjener milliarder. Først er det ved lov bestemt vi SKAL have en lønkonto, derefter giver de bankerne lov til at kræve gebyrer for at man kan få lov at hæve sine egne penge. Hvad er meningen med det ??
Jo, biblen taler stadig sandt !!!
TIL DEM DER HAR SKAL DER GIVES OG FRA DEM SOM INTET HAR FRA DEM SKAL DER ENDOG TAGES.
tilføjet af

Læs dog nyhederne din klaphat ...

http://www.dr.dk/nyheder/indland/article.jhtml?articleID=220378
jeg citerer (hvis du ikke selv kan læse det hele):
"Faglig næstformand i NNF, Jens Peter Bostrup, siger til Ritzau, at aftalen indebærer, at lønsatserne til de højestlønnede sænkes, mens der er stigninger til de lavest lønnede."
Åndsvage social-idioter skal altid rakke ned på dem der har lidt mere at bruge på øverste etage. Nogle folk er født dummere end andre, sådan er det. Derfor skal de ikke ha' mere fordi det er "synd" for dem.
Det er da altid noget at venstre ser ud til at kunne få lov til at rette op på Danmark fire år mere.
Bistandsklienter, økonomiske flygtninge og andre sørgelige taber i Danmark kommer til at få det ekstra hårdt. Måske er der nogen af "jer" der vågner op og indser at man kun lever en gang, og man ikke behøver at være sørgelig taber. Man KAN rent faktisk ARBEJDE i danmark .. og det er IKKE arbejde at hælde bajere ned foran det lokale solcenter hele dagen.
tilføjet af

Somsædvanligt ..

..skal man rakkes ned fra en venstremand, fordi man ikke deler deres liberalistisk livsholdning om at den stærkeste overlever og man er sin egen lykkesmed.
Næ, det er vist dig, der ikke fatter en skid af det hele. Du er åbenbart en af dem der falder på halen for fine og flotte floskler !! eller også er du måske en af de heldige i dette land der er født med en guldske i munden !!
Men vi er flere, der har genneskuet venstre og deres vej til minimal staten !!!
TRAMP PÅ DE SMÅ, for de kan jo ikke gøre modstand !!!
Din stakkels evnesvage dreng, fis hjem til mor og sut på tommelfinger, for hos mig får du ingen sympati
for den slags holdninger overhovedet !!!
Jeg er en seriøs debattør, men jeg finder mig ikke i ubahageligheder for en mors dreng som dig, som ikke sætter sig ordentligt ind i tingene selv, men som lader andre styre sin tankegang. Din stakkels hjerne vaskede pomade dreng !!!!!
tilføjet af

Mistolkning af bibelen

Du laver en mistolkning af bibelen.
Men ok, mistolkningen er meget almindelig og er blevet brugt i århundrede som undskyldning for et klassedelt samfund.
Du henviser til en lignelse om ”betroede talenter”, som er beskrevet flere steder i bibelen. Men det er en lignelse. Og skal derfor ikke tages bogstaveligt. Den handler om talenter og ikke om penge.
Lignelsen fortæller os, at vi skal bruge (”handle”) de talenter, vi nu gang har fået fra naturen side eller af Gud.
Disse talenter er nu en gang ikke ligeligt fordelt. Men lignelse fortæller os, at hvis vi bruger (”handler”), de talenter vi nu engang har, i ”den gode sags tjeneste”, så får vi flere talenter og et godt liv.
Men hvis ikke bruger vores talenter eller skjuler (”begraver”) vores talenter, så får vi ikke flere talenter. Nej, vi mister vores talenter og får et dårligt liv.
Vi kan så spørge os selv, om de direktører, bestyrelsesmedlemmer og ledere, som du omtaler, nu bruger (”handler”) deres talenter eller misbruger (”begraver”) deres talenter, når de holder deres talenter og informationer ”tæt til kroppen” og forlanger gigantiske lønninger for dem.
Her er en af udgaverne af LIGENELSEN:
”Lignelsen om de betroede talenter”
” Det er som med en mand, der skulle rejse til udlandet og kaldte sine tjenere til sig og betroede dem sin formue; én gav han fem talenter, en anden to og en tredje én, enhver efter hans evne; så rejste han. Den, der havde fået de fem talenter, gik straks hen og handlede med dem og tjente fem til. Ligeledes tjente han med de to talenter to til. Men den, der havde fået én talent, gik hen og gravede et hul i jorden og gemte sin herres penge.
Lang tid efter kommer disse tjeneres herre tilbage og gør regnskab med dem. Den, der havde fået de fem talenter, kom og lagde andre fem talenter på bordet og sagde: Herre, du betroede mig fem talenter; se, jeg har tjent fem talenter til. Hans herre sagde til ham: Godt, du gode og tro tjener; du har været tro i det små, jeg vil betro dig meget. Gå ind til din herres glæde!

Også han med de to talenter kom og sagde: Herre, du betroede mig to talenter; se, jeg har tjent to talenter til. Hans herre sagde til ham: Godt, du gode og tro tjener; du har været tro i det små, jeg vil betro dig meget. Gå ind til din herres glæde!
Så kom også han, som havde fået den ene talent, og han sagde: Herre, jeg kender dig som en hård mand, der høster, hvor du ikke har sået, og samler, hvor du ikke har spredt, og af frygt for dig gik jeg hen og gemte din talent i jorden. Se, her har du, hvad dit er.
Men hans herre sagde til ham: Du dårlige og dovne tjener! Du vidste, at jeg høster, hvor jeg ikke har sået, og samler, hvor jeg ikke har spredt. Så burde du have betroet mine penge til vekselererne, så jeg havde fået mit igen med rente, når jeg kom tilbage. Tag derfor talenten fra ham og giv den til ham med de ti talenter. For enhver, som har, til ham skal der gives, og han skal have overflod, men den, der ikke har, fra ham skal selv det tages, som han har. Og kast den uduelige tjener ud i mørket udenfor. Dér skal der være gråd og tænderskæren.”
(Citat: Matthæusevangeliet, Kap. 25, v14-30)
tilføjet af

opkomling

Der er ikke vægten af din hjerne der er skyld i at du er plat fodet. Så tag da og svar ordentligt.
tilføjet af

Hov, hov!

Så er du da heldig, at du ikke er en "åndssvag socialidiot! Hvad bilder du dig egentlig ind? Blærerøv!!
tilføjet af

Tjaaa ... du havde jo ikke ret i noget som helst.

Hvis folk ikke er det værd som de "selv" mener de er,så må de jo gøre hvad der står i deres magt for at bevise over for andre at de ER det værd. Hvem ved, måske er de slagteriarbejdere ikke mere end 85% af deres løn værd. Det mener ledelsen ikke, og mange af de arbejdende gav ledelsen ret og ville gerne ned i løn for at beholde arbejdet. Men nu er der jo så synd for dem, så ledelsen vælger selv at gå ned i løn. Hvad man ikke tænker på her at disse mennesker måske har studiegæld samt købt hus. De sidder måske nu og ikke kan klare deres situation.
Men de har vel fortjent det, fordi de er nogle dumme svin der har taget en uddannelse og derfor skal DE straffes .. BAH!
Men arbejde ved du vel ikke hvad er, det er noget "de andre" gør, og helt magisk kommer der alligevel penge ind på din konto hver måned.
Her er en tretrins instruktionvejledning til at være en del af samfundet.
1. Tag en uddannelse, hvis du allerede har en (jeg tvivler) så gå til 2.
2. Få et arbejde. Hvis du mangler en uddannelse skulle du ha læst punkt 1.
3. Arbejd! Det er ikke så slemt endda, og det helt gode er at vi andre ikke kommer til at betale for snyltere som dig.
Jeg er TRÆT af folk der ikke kan arbejde, men drikke bajer og brokke sig DET kan de. Hvis de kan drikke bajer kan de også lave noget kontruktivt, og jeg er ligeglad om det er grøfter der skal graves. Der er arbejde til alle, og til dem der gider gøre noget ekstra (som f.eks. tage en uddannelse) er der også flere penge til. Dog jeg må så sige at det giver en del glæde at betale topskat, så kan jeg grine både hele vejen ned til banken, OG jeg kan grine af de sørgelige mennesker der står i bistandkøen. Lad dog bare håbe de sætter den ned så folk kommer i arbejde.
Held og lykke med det næste valg Social-Klaphat. Mogens gør jo et STORT stykke arbejde for os andre fornuftige ved at dumme sig gang på gang.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.